FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Hentian Awan Besaq, KESAS.

View previous topic View next topic Go down

Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by Khairi on Sat Oct 03, 2009 8:09 am

Asssalamualaikum,

Kepada kawan-kawanku dan warga SMKAH yang berada di Lembah Klang, aku harap perjumpaan pada hari ni akan menambahkan lagi kenangan kita bersama semasa di bumi SMKAH, dulu SMAH. Walaupun aku dah kembali ke bumi SMKAH, tetapi kenangan kita bersama dulu amat bernilai. Tambahan pula, otai-otai lama seperti Cikgu Yusof Lubuk Ayaq masih berada di sini bersama beberapa lagi yang lain.


Walaupun aku tak dapat hadir, tapi aku dapat merasai keseronokan yang bakal berlaku pada perjumpaan ini sebab kami dah buat dengan Mat Farid pada raya kelima hari tu. Kawan-kawan seangkatan aku, Shidi, Met, Jai, Caca, Baron, dan warga SMKAH di Lembah Klang, selamat menjamu selera nanti.


Salam satu SMKAH.
Mohd Khairi Hashim
SMK Ayer Hitam.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by lieyana on Sat Oct 03, 2009 9:59 am

hehe...yup...aku pun x buleh mai...sori la geng...ada benda nk kena setle...selamat bergathering...hehe

lieyana
Kawan Baloq Liat

Leo Posts : 22
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by Khairi on Sun Oct 04, 2009 11:16 am

Yang mana dah pi, boh la gambaq.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by SidiA on Sun Oct 04, 2009 3:24 pm

gambaq akan di buh sat lagi...nnt refer kt bahagian Gambaq2 ya....ada la dekat 20 orang yang mai....lupa aku nk buh nama2 dah...tapi yg nyata aku,amet yusop,caca,AjaiTMnet & Baron,itu aku ingat dan tambahan sket....Cik/Mat Yun (hubby caca) pun ada gak.....kami pekena satey hehehe...dgn kuih raya caca....

Majlis bermula pkul 6 gitu2 laaa...sembang2 n last sekali aku dgn amet balik dh dekat pkui 11 dah ehhehe....
seronok gelak dan ketawa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by caca@bijak on Mon Oct 05, 2009 1:02 pm

SidiA wrote:gambaq akan di buh sat lagi...nnt refer kt bahagian Gambaq2 ya....ada la dekat 20 orang yang mai....lupa aku nk buh nama2 dah...tapi yg nyata aku,amet yusop,caca,AjaiTMnet & Baron,itu aku ingat dan tambahan sket....Cik/Mat Yun (hubby caca) pun ada gak.....kami pekena satey hehehe...dgn kuih raya caca....

Majlis bermula pkul 6 gitu2 laaa...sembang2 n last sekali aku dgn amet balik dh dekat pkui 11 dah ehhehe....
seronok gelak dan ketawa....

aku tak sabar nak tengok gambar ni oi....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by SidiA on Mon Oct 05, 2009 10:06 pm

sat wehhh......nnt aku pree sket aku buh laa....sabaq la caca weh...hg ada resepi kuih raya hang hat sedap tu dak....hat bungkuih dgn kertas kala maih tuh.....hg masak lagu mana wehh...sedap wooooOoo...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by Khairi on Tue Oct 06, 2009 8:02 am

SidiA wrote:gambaq akan di buh sat lagi...nnt refer kt bahagian Gambaq2 ya....ada la dekat 20 orang yang mai....lupa aku nk buh nama2 dah...tapi yg nyata aku,amet yusop,caca,AjaiTMnet & Baron,itu aku ingat dan tambahan sket....Cik/Mat Yun (hubby caca) pun ada gak.....kami pekena satey hehehe...dgn kuih raya caca....

Majlis bermula pkul 6 gitu2 laaa...sembang2 n last sekali aku dgn amet balik dh dekat pkui 11 dah ehhehe....
seronok gelak dan ketawa....

Aku dah habaq, kalau jumpa mesti gelak sakan punya.
lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by MetSanglang on Tue Oct 06, 2009 4:20 pm

bukan gelak.............last2 aku ngan pak Mok yang teghenyehhhhhh sai tinggai kami 2 ja........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by Rosnah on Tue Oct 06, 2009 9:14 pm

alahai...terlewat...

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by SidiA on Tue Oct 06, 2009 10:47 pm

Rosnah wrote:alahai...terlewat...
tkpa tkpa tkpa...nnt kami nk buat lagi...lepak2 sampai pagi plak..layan BBQ plak....sabaq....selalulah masuk forum.....alahai lah forum...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 8:00 am

Rosnah wrote:alahai...terlewat...

Sory la, aku masih tak ingat hang. Kelas Mat Farid ka dulu. Maklum la dah berbelas tahun tak jumpa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by MetSanglang on Wed Oct 07, 2009 11:20 am

mana nak ingat otak masing2 dah bekaghat

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by caca@bijak on Wed Oct 07, 2009 12:40 pm

MetSanglang wrote:mana nak ingat otak masing2 dah bekaghat

aku kalau hang kata otak dah bekaghat tengah tidoq pun tjaga pasai perkataan tu menusuk kalbu...lejeyyy kata kat org yang hg tu knai ka....? aku pn nak say sori tak ingat langsng...takpa nanti kita buat lagi pertemuan masa tu pekenai kau2... cheesy cheesy cheesy

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 7:58 pm

caca@bijak wrote:
MetSanglang wrote:mana nak ingat otak masing2 dah bekaghat

aku kalau hang kata otak dah bekaghat tengah tidoq pun tjaga pasai perkataan tu menusuk kalbu...lejeyyy kata kat org yang hg tu knai ka....? aku pn nak say sori tak ingat langsng...takpa nanti kita buat lagi pertemuan masa tu pekenai kau2... cheesy cheesy cheesy

lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by SidiA on Fri Oct 09, 2009 10:51 pm

tkpa tkpa..nnt kita set lain gathering hat lagi besaq hahahah...buat familyday plak hehehehe..lepak2 sambey mengenang kisah lalu....layan bbq ...syiok wehhhh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by lemontree95 on Sat Oct 10, 2009 9:53 am

wei buat yang besaq2.....aku dah pi survey kat pendang lake....tempat dia best jugak....tempat tu memeng best n sesuai klau nak buat ghathering atau family day........

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by ajaiTM on Sat Oct 10, 2009 12:35 pm

i folloow..........

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by lemontree95 on Sat Oct 10, 2009 2:33 pm

wei mat jai....ada hantu dok kacau ni.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by SidiA on Sat Oct 10, 2009 9:39 pm

lemontree95 wrote:wei buat yang besaq2.....aku dah pi survey kat pendang lake....tempat dia best jugak....tempat tu memeng best n sesuai klau nak buat ghathering atau family day........
hg cuba cek rate dia berapa...buh mai sini....nnt kita banding2kan dgn yg lain....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by shaifulanuar on Fri Oct 23, 2009 9:37 am

buat di danok murah kot

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by Khairi on Fri Oct 23, 2009 3:52 pm

SidiA wrote:
lemontree95 wrote:wei buat yang besaq2.....aku dah pi survey kat pendang lake....tempat dia best jugak....tempat tu memeng best n sesuai klau nak buat ghathering atau family day........
hg cuba cek rate dia berapa...buh mai sini....nnt kita banding2kan dgn yg lain....

Aku pernah pi Pendang Lake, ok juga. Tapi , tak tau la, ikut hampa la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by din karpan on Fri Oct 23, 2009 5:19 pm

hampa nak buat belah kedah kaa...
atau belah kl ...
atau belah N9....

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Hentian Awan Besaq, KESAS.

Post by Sponsored content Today at 12:40 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum