FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

View previous topic View next topic Go down

Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by tOksiak on Tue Sep 29, 2009 12:07 am


_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by sani mustafa on Fri Oct 30, 2009 11:26 pm

Hiii..ngeri betoi laa..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by d on Sat Oct 31, 2009 9:51 pm

depa dok main ligan ka dok res?
agak2 trak tu naik gea beghapa?
cheesy

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by Khairi on Sat Oct 31, 2009 10:07 pm

pederas habis meter la
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by matyuih on Sun Nov 01, 2009 3:00 pm

cabutt.....

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by faiz on Sun Nov 01, 2009 4:34 pm

aayoyooo...truck gergasi ka tuu? apa d tunggu lg...pecut tak cukup tanah laa jawabnya...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by mat syah_sanglang on Sun Nov 01, 2009 4:43 pm

trak tu ,yang jadi pemandu kat dalam adalah TOKSIAK!masa dia test lesen E kat JPJ dulu.... Very Happy Very Happy

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by d on Sun Nov 01, 2009 5:14 pm

mat syah nk bawak trak nih kelaih apa lesen dia?

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by mat syah_sanglang on Tue Nov 03, 2009 1:24 am

aku dah chek dah kat kelas lesen ni EEEXXX agak nya la Very Happy

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 7:45 am

mat syah_sanglang wrote:trak tu ,yang jadi pemandu kat dalam adalah TOKSIAK!masa dia test lesen E kat JPJ dulu.... Very Happy Very Happy
cehhhhh.................... cheesy cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by sani mustafa on Sun Nov 15, 2009 5:49 pm

mat syah hang patut bawak geng jpj hang buat roadblock nihhh...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by mat syah_sanglang on Mon Nov 16, 2009 4:46 pm

sani!nanti aku ajak depa p ligan lori tu...

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 6:55 am

mat syah_sanglang wrote:sani!nanti aku ajak depa p ligan lori tu...
matSyah....aku rasa lori tu kalau masuk jalan kt malaysia mau penuh eeekkk....kena plak jln sanglang tu.....sendat Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by mat syah_sanglang on Wed Nov 18, 2009 4:48 pm

SidiA wrote:
mat syah_sanglang wrote:sani!nanti aku ajak depa p ligan lori tu...
matSyah....aku rasa lori tu kalau masuk jalan kt malaysia mau penuh eeekkk....kena plak jln sanglang tu.....sendat Malu Ngat Aiihhh

masuk jalan sanglang rumah aku dulu la yang di sondol! cheesy

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by sani mustafa on Thu Nov 19, 2009 8:42 pm

ya la tu shidi oii...masuk jalan sanglang je yang sendat, abis tu jalan kubang sepat tak sendat erk??
Banyak cantik muka hang...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by mailsnsb_2 on Thu Nov 19, 2009 11:20 pm

hg kalau nak buat roadblock kena stanby reta kebai dua tiga bijik...kalau takat pajero mampuih kena lenyek.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by SidiA on Fri Nov 20, 2009 2:34 pm

sani mustafa wrote:ya la tu shidi oii...masuk jalan sanglang je yang sendat, abis tu jalan kubang sepat tak sendat erk??
Banyak cantik muka hang...
cheesy cheesy cheesy cheesy

Kubang Sepat tu banda bestari........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by rona on Fri Nov 20, 2009 9:53 pm

SidiA wrote:
mat syah_sanglang wrote:trak tu ,yang jadi pemandu kat dalam adalah TOKSIAK!masa dia test lesen E kat JPJ dulu.... Very Happy Very Happy
cehhhhh.................... cheesy cheesy


heheheehe ... toksiak ada ka lesen ke E ? kelas B pun dia takdak tu

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by SidiA on Sat Nov 21, 2009 2:56 pm

rona wrote:
SidiA wrote:
mat syah_sanglang wrote:trak tu ,yang jadi pemandu kat dalam adalah TOKSIAK!masa dia test lesen E kat JPJ dulu.... Very Happy Very Happy
cehhhhh.................... cheesy cheesy


heheheehe ... toksiak ada ka lesen ke E ? kelas B pun dia takdak tu
ada B2 pun jadi laaaa....setakat ada lesen B tapi ketaq lutut nk nek mutu buat pa.....beli mutu besaq...paking depan rumah hikhikhikhikhik..... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by rona on Sat Nov 21, 2009 10:25 pm

SidiA wrote:
rona wrote:
SidiA wrote:
mat syah_sanglang wrote:trak tu ,yang jadi pemandu kat dalam adalah TOKSIAK!masa dia test lesen E kat JPJ dulu.... Very Happy Very Happy
cehhhhh.................... cheesy cheesy


heheheehe ... toksiak ada ka lesen ke E ? kelas B pun dia takdak tu
ada B2 pun jadi laaaa....setakat ada lesen B tapi ketaq lutut nk nek mutu buat pa.....beli mutu besaq...paking depan rumah hikhikhikhikhik..... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

adoii .. sapa yg ketaq lutut tu sidi .. hang habaq mai kat aku .. mai aku pi tampaq sedas kat kepala dia tu .. ada lesen B, tapi mutu dok paking je depan umah. habaq mai sini

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by SidiA on Sun Nov 22, 2009 9:36 pm

hang la Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by rona on Wed Nov 25, 2009 4:40 pm

SidiA wrote:hang la Malu Ngat Aiihhh

aku ka ? ada bukti tak ? Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Bayangkan kalau hampa kena ligan dgn trak besaq nih

Post by Sponsored content Today at 5:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum