FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

View previous topic View next topic Go down

Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by SidiA on Tue Apr 06, 2010 7:59 pm

KUALA LUMPUR, 6 April (Bernama) -- Semua perkhidma tan bas ke utara dan selatan yang sebelum ini beroperas i di Hentian Puduraya akan dipindahk an sementara ke padang letak kereta F Bukit Jalil, bersebela han stadium hoki bermula 12 April ini.

Menurut Pemangku Pengurus Seksyen Komunikas i Korporat Uda Holdings Berhad Zuhaznim Izzudin, perpindah an itu adalah bagi melancark an kerja-kerja menaiktar af dan penambahb aikan Hentian Puduraya yang dijangka mengambil masa empat bulan.

Namun begitu, katanya perkhidma tan teksi ke Genting Highlands dan kereta sewa yang menghala ke arah utara dan selatan masih beroperas i di Hentian Puduraya.

"Para pengguna boleh ke terminal sementara itu dengan menggunak an pengangku tan awam seperti LRT, teksi dan bas dan sehubunga n itu perkhidma tan bas RapidKL disediaka n untuk perjalana n dari Bukit Jalil ke Hentian Puduraya dan sebalikny a dengan kekerapan 15 minit setiap ketibaan," katanya dalam satu kenyataan Selasa.

Zuhaznim berkata gerai makan dan ruang niaga serta kemudahan awam seperti surau dan tandas awam disediaka n di kawasan tempat letak kereta Stadium Hoki Bukit Jalil bersebela han dengan terminal sementara itu.

Katanya bagi memudahka n pengguna, kaunter pertanyaa n di bawah seliaan Uda Mall turut disediaka n di Hentian Puduraya dan terminal sementara Bukit Jalil dan sebarang maklumat lanjut mengenai pemindaha n tersebut boleh didapati dengan menghubun gi talian hotline 03-20787017 dan 03-20786018.

-- BERNAMA

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by Khairi on Thu Apr 08, 2010 12:29 pm

Kenangan 5 tahun dok ulang alik naik bas tang tu, tang tu juga kita kenai abang Rona yang dikatakan macho tu ... pindah sat ja, pas ni boleh guna balik sebab nak upgrade ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by SidiA on Thu Apr 08, 2010 6:15 pm

Khairi wrote:Kenangan 5 tahun dok ulang alik naik bas tang tu, tang tu juga kita kenai abang Rona yang dikatakan macho tu ... pindah sat ja, pas ni boleh guna balik sebab nak upgrade ...
la pun nmpak depa dok upgrade sakan dah......lepas ni lawa la puduraya...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by Khairi on Fri Apr 09, 2010 7:12 am

Tapi, bila aku akan naik bas ni ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by SidiA on Sun Apr 11, 2010 6:24 am

Khairi wrote:Tapi, bila aku akan naik bas ni ...
aku masih lagi dgn bas.....walaupun tk selalu....syiOk naik bas.....relax sket.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by Khairi on Sun Apr 11, 2010 11:28 am

SidiA wrote:
Khairi wrote:Tapi, bila aku akan naik bas ni ...
aku masih lagi dgn bas.....walaupun tk selalu....syiOk naik bas.....relax sket.....
tu la, nanti aku nak pi naik bas la pulak ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by SidiA on Mon Apr 12, 2010 5:58 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Tapi, bila aku akan naik bas ni ...
aku masih lagi dgn bas.....walaupun tk selalu....syiOk naik bas.....relax sket.....
tu la, nanti aku nak pi naik bas la pulak ...
relax ja weh kalau naik baih ni tapi kalau ada anak haluih susah la sket...nk kena buat susu... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by Khairi on Fri Apr 16, 2010 7:00 am

depa dah besaq dah wei, senang sikit ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by SidiA on Fri Apr 16, 2010 9:24 pm

Khairi wrote:depa dah besaq dah wei, senang sikit ...
betui jugak...hat sulong dh anak teruna dah ehhehe

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by Khairi on Mon Apr 19, 2010 10:05 am

ishhh, bila nak naik bas ni ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by SidiA on Tue Apr 20, 2010 7:03 am

Khairi wrote:ishhh, bila nak naik bas ni ...
pelan2 la weh......aku rasa mcm nk balik kmpung lagi laaa....awat tktau.....teringat kampung sgt plak dah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by Khairi on Tue Apr 20, 2010 10:51 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:ishhh, bila nak naik bas ni ...
pelan2 la weh......aku rasa mcm nk balik kmpung lagi laaa....awat tktau.....teringat kampung sgt plak dah....
atau hang teringat bujang ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by SidiA on Wed Apr 21, 2010 2:12 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:ishhh, bila nak naik bas ni ...
pelan2 la weh......aku rasa mcm nk balik kmpung lagi laaa....awat tktau.....teringat kampung sgt plak dah....
atau hang teringat bujang ...
ceeehhhh......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by Khairi on Mon Apr 26, 2010 11:39 am

SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:ishhh, bila nak naik bas ni ...
pelan2 la weh......aku rasa mcm nk balik kmpung lagi laaa....awat tktau.....teringat kampung sgt plak dah....
atau hang teringat bujang ...
ceeehhhh......
Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by SidiA on Tue Apr 27, 2010 5:42 am

Jongang Jongang

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hentian Puduraya berpindah ke Bukit Jalil

Post by Sponsored content Today at 9:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum