FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 05, 2009 7:52 am

mission dah possible dah... ;) congratulations and thank you tok moq.. for creating this forum..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by SidiA on Thu Nov 05, 2009 3:03 pm

ishhkkk...segan la ai.....jgn la kata lagu tuh aihhhh.....ai ni kan ka pemalu...... ishhhkkkk....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 05, 2009 4:02 pm

penampaQ mau?? :geek:

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by SidiA on Thu Nov 05, 2009 4:06 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:penampaQ mau?? :geek:
Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 5:12 pm

SidiA wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:penampaQ mau?? :geek:
Smile Smile Smile

Depa dua ni buat dah, mengkelai sakan no, sat nak habaq kat Pak Lang Jan.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by SidiA on Thu Nov 05, 2009 5:22 pm

hahahahhaha.........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 5:23 pm

SidiA wrote:hahahahhaha.........

aku nak kayuh tak leh sbb hujan, kayuh dlm forum ni sbb ramai dok ada, baguih punya kawan2.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by SidiA on Thu Nov 05, 2009 5:25 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:hahahahhaha.........

aku nak kayuh tak leh sbb hujan, kayuh dlm forum ni sbb ramai dok ada, baguih punya kawan2.
Kay Eal pun ujan jugok......aku pun tk kayuh jugak......cehhh...cam aku kayuh heheheh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by mat syah_sanglang on Sat Nov 07, 2009 8:38 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:penampaQ mau?? :geek:


huuu kak kiyah angun berseri lagi la ni....menten! :sunny:

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by tOksiak on Sat Dec 05, 2009 9:25 am

nampak nyaaa...saya sorang saja yg ada cikgu............


Registered Users: tOksiak
Members connected during last 12 hours : tOksiak

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by munie on Mon Dec 07, 2009 12:27 pm

tOksiak wrote:nampak nyaaa...saya sorang saja yg ada cikgu............


Registered Users: tOksiak
Members connected during last 12 hours : tOksiak

Dari apa yang Kak Muni dok tengok, ramai yang dah register...tapi x post apa2 lagi...depa nak tengok dulu kot....tu yang buat forum ni agak sunyi la ni.... thinking Kak Muni ni pun dah lama x join...banyak keja dan nak mengabiskan cuti ujung tahun.

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 6:23 pm

munie wrote:
tOksiak wrote:nampak nyaaa...saya sorang saja yg ada cikgu............


Registered Users: tOksiak
Members connected during last 12 hours : tOksiak

Dari apa yang Kak Muni dok tengok, ramai yang dah register...tapi x post apa2 lagi...depa nak tengok dulu kot....tu yang buat forum ni agak sunyi la ni.... thinking Kak Muni ni pun dah lama x join...banyak keja dan nak mengabiskan cuti ujung tahun.
hamba tk kisah kak munie aiiihhh....yg posting tu tkpa...yg tk posting tu yg payah tuh.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Khairi on Mon Dec 07, 2009 6:55 pm

Aku teman setia

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 9:13 pm

Khairi wrote:Aku teman setia
welkam welkam welkam wave wave wave applause applause applause

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Dec 08, 2009 7:52 am

aku juaaaa... cum sekali

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Khairi on Tue Dec 08, 2009 8:14 am

Aku lagi pagi ni ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by munie on Tue Dec 08, 2009 8:28 am

aku pun setia gak tapi kadang2 x tau nak tulih apa....otak jadi jem... Malu Ngat Aiihhh

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by tOksiak on Tue Dec 08, 2009 7:18 pm

hik hik hik....ramai jugak teman2 yg setia ....... welkam Day Dreaming

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by rona on Tue Dec 08, 2009 10:25 pm

setakat teman tapi takder posting pun tak guna gak ... tak gitu ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by tOksiak on Tue Dec 08, 2009 11:36 pm

rona wrote:setakat teman tapi takder posting pun tak guna gak ... tak gitu ?
Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Khairi on Wed Dec 09, 2009 9:07 am

tOksiak wrote:
rona wrote:setakat teman tapi takder posting pun tak guna gak ... tak gitu ?
Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh
redah ja tajuk mana2 pun, mcm kami

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by shaifulanuar on Wed Dec 09, 2009 5:56 pm

depa tgk xda makan2 kot,,,kalau admin bg makan,,,sure kami xdan,,,nu hat selayang duk tunggu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Khairi on Sun Dec 13, 2009 8:44 am

shaifulanuar wrote:depa tgk xda makan2 kot,,,kalau admin bg makan,,,sure kami xdan,,,nu hat selayang duk tunggu
Very Happy Very Happy Very Happy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by rona on Sun Dec 13, 2009 1:31 pm

Khairi wrote:
shaifulanuar wrote:depa tgk xda makan2 kot,,,kalau admin bg makan,,,sure kami xdan,,,nu hat selayang duk tunggu
Very Happy Very Happy Very Happy

amboiiii ... balik balik, hat selayang, hat selayang ja la yg pandai tunggu ... hat ampang tak pandai tunggu

incik rimau tua, kat mana lagi pot baekkkkkkkkkkkk punya makan ada ? jom la kita pi ... tapi takmo nek waja tu ... nak nek perdana

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 3:00 pm

rona wrote:
Khairi wrote:
shaifulanuar wrote:depa tgk xda makan2 kot,,,kalau admin bg makan,,,sure kami xdan,,,nu hat selayang duk tunggu
Very Happy Very Happy Very Happy

amboiiii ... balik balik, hat selayang, hat selayang ja la yg pandai tunggu ... hat ampang tak pandai tunggu

incik rimau tua, kat mana lagi pot baekkkkkkkkkkkk punya makan ada ? jom la kita pi ... tapi takmo nek waja tu ... nak nek perdana
nak ituuuuuuuuuuutttttttttttttttttttt.........................mai la belah ampang pulakkkkk...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Sponsored content Today at 1:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum