FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Page 2 of 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Rosnah on Wed Oct 21, 2009 9:09 pm

ajaiTM wrote:teharu aku....ni semua berkat kerajinan hg pak mok...taksangka aku ada kengkawan yg dpt menyatukan kengkawan lama....(dok menaip sambe belinang ayaq mata....)
ya ka gitu? hehe .

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by faiz on Wed Oct 21, 2009 10:06 pm

memang rajin & baguihlaa...tak dinafikan... cheesy

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 4:36 pm

Members connected during last 12 hours : caca@bijak, cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM, din karpan, faiz, Khairi, Leh Korea, lemontree95, lieyana, mael_paku, mat syah_sanglang, MetSanglang, mohdfaridg, Samsuddin Saidon, SidiA


makin bertambah......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by sani mustafa on Mon Oct 26, 2009 10:17 pm

Hoii..aku mana? tak tulih pun nama aku.. :shock: Takmau kawan la macamni...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by SidiA on Tue Oct 27, 2009 2:43 pm

sani mustafa wrote:Hoii..aku mana? tak tulih pun nama aku.. :shock: Takmau kawan la macamni...
time tu nama hg dh tkdak hhehe..kalau ada pun aku delte ja hahahaha... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by mailsnsb_2 on Tue Oct 27, 2009 9:47 pm

banyak gak yg dok baca saja...pak lah tani dok baca saja tak mau masuk masuk...padahal banyak org kenaiiii...geram betuiiii..geeee...hg pulaih telinga dia sekali baru tauu...kalau sarmila titi kemoja tu join mau dia masuk tuuuu.tak pun cik kiah..hehehe

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by sani mustafa on Wed Oct 28, 2009 9:18 am

cheesy Heh heh heh

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 2:50 pm

aku rasa mcm nk buat forum ni nmpak utk semua yg register je laaa....yg tk register buleh tengok muka depan ja...hampa rasa mcm mana.....??

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Gee on Wed Oct 28, 2009 6:32 pm

mailsnsb_2 wrote:banyak gak yg dok baca saja...pak lah tani dok baca saja tak mau masuk masuk...padahal banyak org kenaiiii...geram betuiiii..geeee...hg pulaih telinga dia sekali baru tauu...kalau sarmila titi kemoja tu join mau dia masuk tuuuu.tak pun cik kiah..hehehe

aku inagt nak cr gambaq sarmila ngan cik kiah la bubuoh dlm porum ni buat umpan kat paklah tani suruh dia join.......hampeh sungguh la dolah ni.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by mat syah_sanglang on Wed Oct 28, 2009 11:00 pm

sarmila tagoor dan cik kiah lama tak dengar cerita....hang cari depa gee boh mai bagi kat pak lah malu kucing dia tu.....

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by tOksiak on Thu Oct 29, 2009 10:46 pm

Registered Users: nz, rusita bt hamid, tOksiak, zdan@pakDan
Members connected during last 12 hours : caca@bijak, din karpan, faiz, Gee, Khairi, Leh Korea, mat syah_sanglang, MetSanglang, nz, Rosnah, rusita bt hamid, SidiA, tOksiak, zdan@pakDan


kita ada orang baru masuk rusita bt hamid

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 10:01 pm

Registered Users: caca@bijak, Rosnah, SidiA
Members connected during last 12 hours : azam, caca@bijak, din karpan, faiz, Gee, ITA MID, Khairi, mailsnsb_2, mat syah_sanglang, MetSanglang, Miza, nz, pak lah thany, rona, Rosnah, SidiA, tOksiak



bnyk perubahan yg ada sebelah admin...nnt aku kasi cun lagi forum nih....semlm tkdak lagik...mlm ni plak mcm2 perubahan ada....bestt aaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by sani mustafa on Fri Oct 30, 2009 10:39 pm

Err..Saudara admin..maafkan saya, saya rasa cadgn admin tu kurang sikit bijaknyer..biarkanlah diaorg tu nengok-nengok kat luar dulu..baru diaorg tau apa yang menarik kat sini..lama-kelamaan aku sure depa akan tertarik untuk joint dan regster jadi member...ini lah satu konsep marketing yang kita kena try, bagi free dulu, bagi depa rasa sedap ka dak, lepastu terpulanglah depa nak beli ka dak..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 11:31 pm

sani mustafa wrote:Err..Saudara admin..maafkan saya, saya rasa cadgn admin tu kurang sikit bijaknyer..biarkanlah diaorg tu nengok-nengok kat luar dulu..baru diaorg tau apa yang menarik kat sini..lama-kelamaan aku sure depa akan tertarik untuk joint dan regster jadi member...ini lah satu konsep marketing yang kita kena try, bagi free dulu, bagi depa rasa sedap ka dak, lepastu terpulanglah depa nak beli ka dak..
heheheh....aku saja ugut jaaa...kalau ikut pengalaman dulu2...idea aku supaya forum dilepaskan mcm tu saja...admin kt sana tk setuju...depa nk lock jugak..kena register baru bleh masuk....last sekali mcm aku dok kata laa....habuk pun tarak..sapa pun tk masuk....sebb tu la ni aku buka ja...cuma guest tkleh posting ja la...kena register dulu baru bleh posting....
Mcm tempat video/movie...aku buka utk register members je...guest tkleh tengok....

buat masa ni aku biaq mcm ni je la.....biaq sapa yg melawat akan terhibur....yeaaaarrRRrggghhhhhh...............

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by sani mustafa on Sat Oct 31, 2009 12:29 am

Ok..aku setuju...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by mailsnsb_2 on Sat Oct 31, 2009 5:58 am

setuju jugak lah...pak lah lama dok baca saja kat luarrr...umpan sikit sikit baru register...tp tak posting ja lg...tu contoh laa.sat g dia tak tahan dok kena balun lama lama jawab la dia tu....hehehe..

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by mat syah_sanglang on Sat Oct 31, 2009 11:59 am

paklah tu bab komputer ni di tak brapa tau kot tapi kalau bab pokok bunga dia cekap laa

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by shaifulanuar on Sat Oct 31, 2009 3:55 pm

ni nak tanya skit kat bun,adik dia wak pi mn luaq kawasan ka haram cri xjpa

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by padi_jerlun on Sun Nov 01, 2009 4:05 am

x kenai sapa...dok tungu had yg kenai.........

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by mat syah_sanglang on Sun Nov 01, 2009 8:41 am

cik abg pun kita tak kenal...dok mana la ni..dulu sek ayer hitam orang sanglang sapa yang kenal?

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by matyuih on Sun Nov 01, 2009 11:21 am

salam semua... aku bru join nih... ada sapa yg kenai ka... ahaks.. smlam jumpa amir.. br tau ja forum nih.

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by matyuih on Sun Nov 01, 2009 11:23 am

aku inagt nak cr gambaq sarmila ngan cik kiah la bubuoh dlm porum ni buat umpan kat paklah tani suruh dia join.......hampeh sungguh la dolah ni.....[/quote]

Gee active gk .. Atan boeng dk mana?

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Gee on Sun Nov 01, 2009 4:52 pm

matyuih wrote:aku inagt nak cr gambaq sarmila ngan cik kiah la bubuoh dlm porum ni buat umpan kat paklah tani suruh dia join.......hampeh sungguh la dolah ni.....

Gee active gk .. Atan boeng dk mana?[/quote]

lama dah aku tak dgaq crita pasai Atan boeng......taktau la dia dok mana.....kalu pak non ngan mat yuih jepun selalu aku dok kol depa.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by d on Sun Nov 01, 2009 5:30 pm

padi_jerlun wrote:x kenai sapa...dok tungu had yg kenai.........

salam mcm dok penah nampak... dekat masejid jeghelun kan

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by padi_jerlun on Sun Nov 01, 2009 5:53 pm

d wrote:
padi_jerlun wrote:x kenai sapa...dok tungu had yg kenai.........

salam mcm dok penah nampak... dekat masejid jeghelun kan


wsalam....betoi la 2 dkt masjid jerlun...anak arwah bang chup kedai makan...

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ramai jugak yg melawat dlm tempoh 12 jam nih

Post by Sponsored content Today at 5:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum