FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Salam Perkenalan

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Khairi on Sat Oct 03, 2009 12:07 am

Cikgu Naimah tu baru pencen tahun lepas, dia dah tak mau sambung 58 tahun. Aku kerap gak jumpa dia bila balik ngajaq Kedah ni. Anak dia dok ngaji kat Uni. Lim Kok Wing.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Sat Oct 03, 2009 12:12 am

khairi wrote:Cikgu Naimah tu baru pencen tahun lepas, dia dah tak mau sambung 58 tahun. Aku kerap gak jumpa dia bila balik ngajaq Kedah ni. Anak dia dok ngaji kat Uni. Lim Kok Wing.
huh....lim kok wing tu.....aku hanya mampu tengok dari jauh jaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Khairi on Sat Oct 03, 2009 12:15 am

Tu la, aku kata kat dia, "Tak mahai ka yuran dia Cikgu".
Dia kata, ok ja. Poyo aku dengaq, hahahaha.
Jan anak menakan dia qeja Sirim, lupa dah, dia habaq kat aku dimana Jan qeja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Gee on Thu Oct 08, 2009 11:36 pm

Khairi wrote:Tu la, aku kata kat dia, "Tak mahai ka yuran dia Cikgu".
Dia kata, ok ja. Poyo aku dengaq, hahahaha.
Jan anak menakan dia qeja Sirim, lupa dah, dia habaq kat aku dimana Jan qeja.

aku dok jumpa kugak ngan jan masa dok ngaji kat itm dulu, dia beli rumah kat sek. 7 s. alam bini buka pusat asuhan kanak2 kat situ

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by MetSanglang on Fri Oct 09, 2009 9:26 am

huih tajam lagi otak hang gee........bleh ingat nama kengkawan......baguih2 jangan jadi cam kakYa....meaw semacam!!!!!!!LIm Kok Wing aku penah wat kheja kat sana...............pemandangan pehhhhhhhhhh......indah ngan buah2 amoi yang terjojol je............pehh letihhhhh

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Gee on Wed Oct 14, 2009 11:03 pm



dok berangan jadi yb......sebelah aku tu own bakau....masa tu dia la ketua pengawas kat SMAH dulu la SMKAH....yang sebelah kiri sekali aku tak ingat nama dia.....tapi kalu ada kawan2 yang planning nak pi langkawi cari dia kat makam Mahsuri.....dia jadi ahlil muzik kat situ & kawin oarng langkawi jugak.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lemontree95 on Thu Oct 15, 2009 1:26 am

pehh...masa ni time kepala hang dok tengah besaq lagi ni gee....dahi dok dongga lagi ni...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by tOksiak on Thu Oct 15, 2009 5:53 am

lemontree95 wrote:pehh...masa ni time kepala hang dok tengah besaq lagi ni gee....dahi dok dongga lagi ni...
geng sanglang pasai nk buh orang...nombot satu...... lol! lol! lol!

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by MetSanglang on Thu Oct 15, 2009 8:27 am

la jadi ketua pengawas budak ni ,dulu kami dok picit hidung ja ni........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mat syah_sanglang on Thu Oct 15, 2009 11:28 am

yang sebelah kanan tu yus ka?

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Gee on Thu Oct 15, 2009 7:02 pm

mat syah_sanglang wrote:yang sebelah kanan tu yus ka?

ha....betui2....yus dia dok sekelaih ngan mail & bullah

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by nz on Fri Oct 16, 2009 2:42 pm

Sebab kita pengawas juga,memang cam sgt la Gee ni...lagipun ada kisah geng kami sangat kenal dgn Gee.....sbbnya ada sorang hamba Allah ni dia minat sgt kat Gee..kira2 kami sebut adik angkat dia la...yg pasti la ni dia dah kahwin...paling awal antara kami semua..tak tau dia ngajar di mana...

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Gee on Fri Oct 16, 2009 10:03 pm

nz wrote:Sebab kita pengawas juga,memang cam sgt la Gee ni...lagipun ada kisah geng kami sangat kenal dgn Gee.....sbbnya ada sorang hamba Allah ni dia minat sgt kat Gee..kira2 kami sebut adik angkat dia la...yg pasti la ni dia dah kahwin...paling awal antara kami semua..tak tau dia ngajar di mana...

Oh...ya ka..masih ada kawan2 ingat lagi kisah tu ya nz....sampai la pun kita dok ingat lagi & simpan lagi gambaq dia utk kenangan ja....kalu ada kol ka....jumpa ka.....kirim slam kat dia k n jgn lupa suruh la dia joint forum ni...k

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mailsnsb_2 on Sat Oct 31, 2009 5:28 am

Gee wrote:

dok berangan jadi yb......sebelah aku tu own bakau....masa tu dia la ketua pengawas kat SMAH dulu la SMKAH....yang sebelah kiri sekali aku tak ingat nama dia.....tapi kalu ada kawan2 yang planning nak pi langkawi cari dia kat makam Mahsuri.....dia jadi ahlil muzik kat situ & kawin oarng langkawi jugak.....

Ya betui yg bju putih tu yusairi..dok sekelas..yg ni sopan sikit orgnya... Smile

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by shaifulanuar on Sat Oct 31, 2009 4:20 pm

abg rahim ayaq itam yg naik rc pi mana la

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by matyuih on Sun Nov 01, 2009 12:01 pm

shaifulanuar wrote:abg rahim ayaq itam yg naik rc pi mana la

dengar kata leturer kat UUM...

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mailsnsb_2 on Sun Nov 01, 2009 11:12 pm

shaifulanuar wrote:abg rahim ayaq itam yg naik rc pi mana la

rc merah,selalu pi sekolah pakai spek hitammm,last sekali jumpa beberapa taun lepas dok juai kue raya belakang pj jitra..kalau dia jd lecture kat uum org reja uum mesti tau kot no...geng silat gak tu....

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lemontree95 on Mon Nov 02, 2009 11:42 am

mat yuih ayam......kwn hang zamet yang dok tang ayaq itam p mana...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by matyuih on Mon Nov 02, 2009 1:42 pm

ada kl... cimb jl perak

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by MetSanglang on Mon Nov 02, 2009 2:20 pm

woi mat yuih kheta hang ada gi ka,tak angkut mafuzah lagi ka......mana pi minah tu aaaaaa

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by matyuih on Mon Nov 02, 2009 2:54 pm

jadi bini aku da..... apara hang ..

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by matyuih on Mon Nov 02, 2009 2:57 pm

lemontree95 wrote:mat yuih ayam......kwn hang zamet yang dok tang ayaq itam p mana...

hang dok gheja kat mana?

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by MetSanglang on Mon Nov 02, 2009 3:25 pm

ya ka !kendughi tak pangge pun..........mana aku nak pi tau.depa pun tak habaq kat aku..........apa pun kighim salam la kat mafuzah tu ,kata kat dia abang yang dia respect masa form 6 dulu......hahahhahaha

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mat syah_sanglang on Mon Nov 02, 2009 3:42 pm

dah jadi bini kawan la met hoi Very Happy

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by matyuih on Mon Nov 02, 2009 9:38 pm

MetSanglang wrote:ya ka !kendughi tak pangge pun..........mana aku nak pi tau.depa pun tak habaq kat aku..........apa pun kighim salam la kat mafuzah tu ,kata kat dia abang yang dia respect masa form 6 dulu......hahahhahaha


hahahaaa. dia dok gelak kat hang...... !!!

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Sponsored content Today at 7:25 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum