FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Salam Perkenalan

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam Perkenalan

Post by Gee on Fri Jul 24, 2009 7:48 pm

Nama:Khairodze Jamaludin
Nickname:Gee
Kampung:Manggol Bongor
La dok mana:Sg. Ramal Kajang sebelah Country Height
Keja apa/dimana:Project Manager / Putrajaya
Dulu dok kelas mana:Dari ting. 1 sampai 5 dok kelas depan skali
Tahun bila last di SMKAH(SMAH):Lepas SPM 1994 pastu masuk lower six dua bulan cabut beramai2 ke Institut Pertanian Serdang sebab kena blajaq sastera yang tak penah aku blejaq dari form 1 sampai form 5.
Email/Website:rodze99@yahoo.com / rodze99@gmail.com
Kontek hampa:019-2053698
Sikit ucapan alu2an:Salam perkenalan buat semua kawan2 dan alumni SMAH @ SMKAH semoga silaturrahim kita senantiasa terjalin erat dan kekal selamanya.

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Sat Jul 25, 2009 9:52 pm

welkam gee...welkam.......ni geng Musa (bollah) ka nih...kalau mai dari institut pertanian serdang tu rasanya memnag dia dah...


welkam bro...update lagi dgn kawan2 kita yg lain...

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Gee on Tue Jul 28, 2009 8:08 pm

Tq....sidi....

Mana lagi kawan2 hampa semua depa takmau join ka forum ni?

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Wed Jul 29, 2009 8:03 am

Gee wrote:Tq....sidi....

Mana lagi kawan2 hampa semua depa takmau join ka forum ni?
depa kelam I.T kot hehehehhe....geng kami rasanya kami rasanya metsanglang ja laaa....tu la 2 orang kami ehheheh...

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Fri Jul 31, 2009 8:59 pm

panggey lekaih geng hang wehhhh....mai bagi ramai.....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by caca@bijak on Mon Aug 03, 2009 1:21 pm

heloo gee salamat jadi rakan forum....cekadak betui ...ada lagi sekoq geng yang s jantan cemei tu tak cakap...iaitu aku..gee kau dulu mesti junior aku masa form six.masa 2 bulan tu sapa kawan yang kau masih ingat bagi tau kot2 aku kenai.... :cheers:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Mon Aug 03, 2009 9:17 pm

Gee tk masuk la kak aya......dia masuk gitu2 jaaa.....dia ni set sepupu aku....depa ni geng putrajaya semua....semua dok keja sana heheheh...

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by caca@bijak on Tue Aug 04, 2009 4:03 pm

woo itu mcm ka

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Gee on Thu Aug 06, 2009 10:31 pm

sidi sapa nama penuh kak aya ni tengok gamabq tak berapa nak kenai la.......member2 hampa ada jugak la aku kenai macam farid, det, jai sanglang, jasman, own tok mud, dan yang sewaktu dengannya. yang pompuan aku tak berapa nak ingat nama tu pun sebab geng2 ni dok hostel sekali dengan aku dulu.

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Fri Aug 07, 2009 2:17 pm

kak aya tu nama dia rohaya yaakob...budak teluk tui..tui tui tui tui tui .....tui tui tui tui tui tui tui tui............kampung dia ni hasil peninggalan lepas perang jepun....tu yg jadik pulau tengah bendang tuh kahkahakahkahkahkah....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by caca@bijak on Wed Aug 12, 2009 2:17 pm

gee kenai dak k aya??

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Fri Aug 14, 2009 3:51 pm

caca@bijak wrote:gee kenai dak k aya??
dgn sora lemah lemot"tk kenai laaa.....".... afro

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Gee on Sat Aug 15, 2009 10:08 pm

SidiA wrote:
caca@bijak wrote:gee kenai dak k aya??
dgn sora lemah lemot"tk kenai laaa.....".... afro

rasanya macam kenai, tapi tak brapa nak ingat la kak aya

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Sun Aug 16, 2009 2:56 pm

Gee wrote:
SidiA wrote:
caca@bijak wrote:gee kenai dak k aya??
dgn sora lemah lemot"tk kenai laaa.....".... afro

rasanya macam kenai, tapi tak brapa nak ingat la kak aya
hg ingat balik...kalu kampung belah telok tui tu dia sorang ja kt SMAH tu ahhahahaah....... lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lemontree95 on Wed Aug 26, 2009 12:15 pm

gee tot.....oooo aku kenai....hang ni gee,...awat memori hang lekeh sangat...memori hang berapa gig...mcm kak aya yang paling lawa penah disaksikan di smkah pun hang tak ingat....ni klau hang nak tau..kak aya aya ni kira legend kat smkah tu tau dak......hang pi tukaq memori hang, boh yang 400 gig....buat kak aya...jgn kecik hati,..kecikkan lagi baju tu takpa....hehehehehehe.......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by MetSanglang on Wed Aug 26, 2009 3:22 pm

amboi Bun hang dok jek kak ya malambung napak ,tu kan apa tu nak kecek duit raya bagi kat anak hang lebih la thn ni pelaqqqq

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by caca@bijak on Wed Aug 26, 2009 5:22 pm

met hang dok jaki...biar pi la dia nak jet pun .........walau tera mana dia jet kita... mengkalau aku jumpa tunjai kepala campur ngan sekeh pusing tetap aku boh.....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 9:30 pm

hampa ni bengong laaa..... lol! lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Gee on Wed Aug 26, 2009 10:34 pm

woi pokok limau...aku dah ingat la...kak aya......hang jangan dok buat lece...no hang tunggu raya ni aku tunggu hang kat simpang kerpan tu...

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Thu Aug 27, 2009 5:02 am

dh ada dating dah tuuu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lemontree95 on Sun Aug 30, 2009 11:08 am

aku bukan saja2 jek.....aku ikhlas.......ikhlas nak mampuih ni...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Mon Aug 31, 2009 7:16 am

lemontree95 wrote:aku bukan saja2 jek.....aku ikhlas.......ikhlas nak mampuih ni...
kagum aku aihhh.....heheheh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Gee on Thu Oct 01, 2009 9:12 pm



ni la gambaq kelaih aku masa tigkatan 5A dengan cikgu kelaih masa tu Cikgu Naemah (org kampung sidi)........
duduk dpn dr kiri:rohana awang, suhaila, nazura sepupu parid, azlina abas, see soo hun, low yeong seiuh, che rokiah, Cikgu Naemah, Kay Own, wira, own bakau, aku, yusma peazal & rapiza anak pak brahim krani sekolah,
baris tengah dr. kiri: bibi sajarani, suhana, rodziah, etc.....(sori dah lupa la nama depa hat lain2 tu) n tepi sekali hanim mak dia ada kedai makan mee kebaya kt ayaq hitam.
baris belakang dr kiri:zam pendek, pak lah thany, mat alisham, pakdin kk (org kg sidi), mat yuih jepun, amrin, own itik, ....lupa nama..., ah huat (org kg sidi jugak), anuat tebai (ni pun org kg sidi)

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 9:20 pm

ramai nya org kampung aku ....adeeehhhhh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Gee on Thu Oct 01, 2009 9:27 pm

kalu dok kira tu ada la lam sebijik bas ah chai rabit...........

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Sponsored content Today at 1:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum