FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Salam Perkenalan

View previous topic View next topic Go down

Salam Perkenalan

Post by lieyana on Tue Aug 04, 2009 9:33 pm

Assalamulaikum..
Hai geng ex SMKAH...excited dpt join dis group...ingat x dak..
ok..aku mas...kadang2 org pange kak mas...masuk SMKAH form 4 thn 1994..sampai form six 1998...pastu masuk itm/uitm jap...tapi lom pun jumpa kawan2 lama...ntah ada ka dak kat sini...
Nama:Masliana Yusni md. isa
Nickname:lieyana
Kampung:sematang kerpan
La dok mana: Shah Alam
Keja apa/dimana:
Dulu dok kelas mana:5D
Tahun bila last di SMKAH(SMAH): 1996 (form 5) 1998 (form 6)
Email/Website:mas_lieyana@yahoo.com
Kontek hampa:
Sikit ucapan alu2an: hai geng semua...

lieyana
Kawan Baloq Liat

Leo Posts : 22
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Wed Aug 05, 2009 8:47 am

welkam sis....
walaupun sis tidak ku kenali...tatapi kalau dah asai mai dari SMKAH tetap ku kenali jugak heheheheh....
semoga berpuas hati dgn forum seadanya nih.....maklum laaa...benda pree hehehhe....
kalau 1994 ada kt SMKAH....sy sudah keja di KL...memang sah tk kenai nyee...ehhehe..
apa2 pun terima kasih sbb sudi berkunjung ke porum nih...

CdA :cheers:
~peace no war~ afro

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lemontree95 on Fri Aug 21, 2009 10:40 am

masliana,,dok kelas 5D masa tu sekelas dgn izan bauk ka, klau sama kelas dgn izan maknanya kita sama sesi la kat smah tu....form 6 pun aku dok takat satu tahun saja...lepas tu pi polimas.....teringin nak jumpa balik kengkawan spm 95... :lol:

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Sat Aug 22, 2009 6:30 am

tediaaa.a...dh ada geng leyana....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lemontree95 on Wed Aug 26, 2009 11:43 am

ni...cik mas..,pasai apa sengap dah....war-warkan...kat kwn kita yang lain ..bagi ramai masuk kat forum ni.....kita mulakan dgn perjumpaan maya ni....lepas tu kita akan adakan gatering...masa tu akan tiba jugak....mesti best punya....bab buat makan kita tempah kat pak cha dengan mak jah.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 9:39 pm

lemontree95 wrote:ni...cik mas..,pasai apa sengap dah....war-warkan...kat kwn kita yang lain ..bagi ramai masuk kat forum ni.....kita mulakan dgn perjumpaan maya ni....lepas tu kita akan adakan gatering...masa tu akan tiba jugak....mesti best punya....bab buat makan kita tempah kat pak cha dengan mak jah.....
okeh la tuuuu...tang makan aku suka baca nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lemontree95 on Sun Aug 30, 2009 10:44 am

awat la yang hang sengap.....cik liyana woi...awat line entenet umah hang kena potong....tu la hang pakai la yang pree....woi sidi hang kira makan saja no....hang habaq mai tang mana kita bleh jumpa ....aku tak pueh hati ni....kita jumpak satu sama satu....kalau bleh tempat dia,kena lah restoren yang ada lauk sedap2 hehehehehehehe......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Mon Aug 31, 2009 7:19 am

keh keh keh....makan jugakkkkkk........... hahahahaha....nnt kita bikin perjumpaan tp mungkin next year kot.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lieyana on Wed Sep 30, 2009 6:00 pm

Sori..lama x on..hehe..baru 2, 3 ari ni on balik...hehe...lupa edress woo...lemon tree95...erm...cek x kenai pun izan bauk...x atu la kot nama lain...kita nya forum nie sikit jaa...x ramai org...ni pun dpt kat facebook...
kemarin baru heboh2 kat kengkawan kat frienster...nanti la kita tgk cam naa....tengkiu sidi..may be kalau kat facebook..kalau group smkah letak group leh cari geng kot...
..

lieyana
Kawan Baloq Liat

Leo Posts : 22
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 7:35 am

kt facebook dh ada dh.....cikgu asrul dh UP dh facebook smk ayer hitam nih.....sesajer but forum ni sbb time hamba layan facebook kekadang selow n kekadang tk jumpa pun member2 yg ada facebook....

kalau ada masa mai la join kami di awan besaq...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 11:38 am

smatang kerpan cek dok tang mana.....takpa naanti ramai la tu......setengah tu baru nak belajaq bab2 it ni.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lieyana on Thu Oct 01, 2009 2:23 pm

okeh...ni facebook cek...kalu sudi add la..http://www.facebook.com/lieyanakhan..

lieyana
Kawan Baloq Liat

Leo Posts : 22
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 2:27 pm

ok ok ....berita di terima...ober ober ober...neno neno neno....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 2:42 pm

liyana.....ajak la kawan2 yang seangkatan masuk mai....insyaallah kita nak buat perjumpaan bekas pelajar besar-besaran ni....la ni buat yang kecik2 dulu...sidi..aku ada kl sampai jumaat saja...sabtu tu aku ada kat bagan pinang....takdan la nak jumpa hampa....takpa aku wakil kat abg aku...dia wakil famili kami kat wilayah kl ni.....untungnya ada adik bradik yang celik it ni.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lieyana on Thu Oct 01, 2009 2:57 pm

tu la..mana ada contact ngan kengkawan SMKAH dulu...dah lama lost contact...tu pun tinggai msg kat kengkawan adik jaa...tak pa ..kita tunggu kot2 ada pekembangan nanti...

lieyana
Kawan Baloq Liat

Leo Posts : 22
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 3:01 pm

cantik.....best la....tak sabaq nak jumpa kawan lama sekolah dulu....saheh best punya...sidi...yang tua buat cara tua....kami yang muda ni kena buat la cara yang muda...hehehehehehe

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by wantote on Wed Feb 24, 2010 1:28 pm

welcome..........semoga dgn kehadiran anda ini dapat lagi mengimbau kenangan d masa yg lalu...........

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Sponsored content Today at 1:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum