FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

tunjuk la muka......

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

tunjuk la muka......

Post by MetSanglang on Thu Aug 13, 2009 9:16 am

hai,cik lieyana..........apa khabaq,dulu Smah jugak ka?tunjuk la muka hat betoi......kami nak tengok,kami kenai dak.....ni dok boh gambaq anak la,adik la,anak penakan la........,boh la gambaq betoi nak malu apa........agak2 ingat kami lagi dak?metsanglang(5C & 6A3),sidiA(5B & cabut lari),caca(kak Ya)( 5B & 6A....sama aku tapi junior aku),m.sani 5C & 6A2,Khairi 5B & 6A1(tak cam sbb muka tranfomer ,jahatttt dia),gee....dll,toi dak geng ngan kita takleh malu kan...kan....kan. : :

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by SidiA on Fri Aug 14, 2009 3:50 pm

ha...ah...toi toi toi toi toi toi.........nnt aku buh muka aku hat hampa kompom tk kenai hahahah...

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by Gee on Sat Aug 15, 2009 10:15 pm

aku sokong jaaaa..................

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by SidiA on Sun Aug 16, 2009 2:51 pm

gmabaq aku bnyk kt laptop.....la ni aku dok pakai pc opis...susah sket aaa...

sebagai seorang yg pemalu...ini ada la sikit gambaq aku heheheh...



Last edited by SidiA on Tue Aug 18, 2009 9:58 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : AKu dh edit gambaq aku...aku buh gaMbaq anak dara aku plak...sapa nk jadi Bisan Aku Woooiiii.....)

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by caca@bijak on Mon Aug 17, 2009 5:45 pm

ni nak tunjuk gambar umah ka ???? eh...eh...eh... cheesy

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by SidiA on Mon Aug 17, 2009 5:58 pm

caca@bijak wrote:ni nak tunjuk gambar umah ka ???? eh...eh...eh... cheesy
issshhkkk...pempuan nih....semua yg pempuan yg tengok gambaq ni soalan yg sama gak depa tnya aku......aku nk bgtau time tu aku duk kt kutub tuuuu....ahhahahah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by MetSanglang on Tue Aug 18, 2009 7:38 am

woi mok hang boh gambaq hang buat apa..........lejeyyyyy.kami tak mau hah tengok tengkok belapih hang tu.macam tepung talam ja.......tu nak habaq rumah dia banyak tinggkat latu........toi kata jai TM gila kosa..............jangan kacau la org nak kecek lieyana nu boh gambaq dia............oihhhh kacau la

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by SidiA on Tue Aug 18, 2009 9:53 pm

ok ok ok ....aku padam la gambaq aku......aku nk buat promosi...sesapa nk beli wall stiker atau nk suh pasang wall paper...aku bleh abut...tapi hat separuh ja laa....kalu tinggi sampai siling takut patah tangga hahahah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by lemontree95 on Tue Aug 25, 2009 12:31 pm

ha..ha..ha...aku sorang saja yang tau rupa lieyana tu mcm mana....biaq la aku bagi bayangan sikit kat hampa.....rupa dia mirip2 sorang pelakon drama kat tv tu......hihihihi....lawa aku cakap.... :bball:

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by MetSanglang on Tue Aug 25, 2009 12:37 pm

lemontree95 wrote:ha..ha..ha...aku sorang saja yang tau rupa lieyana tu mcm mana....biaq la aku bagi bayangan sikit kat hampa.....rupa dia mirip2 sorang pelakon drama kat tv tu......hihihihi....lawa aku cakap.... :bball:
x kera la lawa ka x,janji boh gambaq hat betoi.kut-kut kami bleh ingat hampa ,hang pun tempek la gambaq hang sama klu tak kami tak kenai.tak kira la maneh ka x maneh.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by lemontree95 on Tue Aug 25, 2009 1:18 pm

ni aku nak tunjuk la gambaq lieyana ni....tapi hampa kena teka la yang mana satu...sapa teka betoi ada hadiah wei....gambaq ni kami ambik masa pi rombongan kat pulau redang....hihihihihihi.. :evil:

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:17 pm

isshhkkkk.....apa jenih dok tunjuk jamban ja nih....hik hik hik hik hik .....malu mak nyah oOOoooiiiii.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 2:43 pm

woi warga tua bawak bsabar...., lepas ni kita sama2 sekeh pulas budak limau tu...hamboi s....buat kat orang tua2 mcm tu...babab karang ..chk boh la gambar...... depa tu semua dah tua ...satgi darah depa pakat naik pulak chek oi.....kesian... Twisted Evil

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 3:22 pm

caca@bijak wrote:woi warga tua bawak bsabar...., lepas ni kita sama2 sekeh pulas budak limau tu...hamboi s....buat kat orang tua2 mcm tu...babab karang ..chk boh la gambar...... depa tu semua dah tua ...satgi darah depa pakat naik pulak chek oi.....kesian... Twisted Evil
heheheh...dh la memang darah tinggi dok ada nih....ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by ajaiTM on Tue Aug 25, 2009 11:09 pm

SidiA wrote:
caca@bijak wrote:woi warga tua bawak bsabar...., lepas ni kita sama2 sekeh pulas budak limau tu...hamboi s....buat kat orang tua2 mcm tu...babab karang ..chk boh la gambar...... depa tu semua dah tua ...satgi darah depa pakat naik pulak chek oi.....kesian... Twisted Evil
heheheh...dh la memang darah tinggi dok ada nih....ehhehehe...
budak limau dah kantoi....waakaaaakkkaaakkk....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 12:04 am

lepas ni bleh tebang la pokok limau tu hahahahaha.......bgtau dia jai...bgtauuuuuu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by lemontree95 on Wed Aug 26, 2009 10:40 am

kalu sapa berani tebang pokok lemon ni aku habaq kat tokwan aku.....klau hampa nak kenai tokwan aku nin dia aku tunjuk gambaq dia.... Twisted Evil

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 9:42 pm

kelbau semcm ja gambaq tok wan hang....kim salam kt dia...bgtau dia...ada org kedah mintak keja....nk balik duk kampg....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by MetSanglang on Thu Aug 27, 2009 4:37 am

woi ajak aku sama.....aku pun nak balik dok kampung jugak,petang2 boleh pi rumah mat desa main sepak raga

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by SidiA on Thu Aug 27, 2009 5:01 am

MetSanglang wrote:woi ajak aku sama.....aku pun nak balik dok kampung jugak,petang2 boleh pi rumah mat desa main sepak raga
syiOk noooo.....lepas keja ptg2 ada xtvt...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by Gee on Thu Aug 27, 2009 6:14 pm

aku pun nak ikut woi balik kg...........

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by MetSanglang on Thu Aug 27, 2009 8:57 pm

jom pakat-pakat balik kampung tapi kita nak buat kheja apa?bukan boleh kheja koman-koman woi dah ada anak bini ni ,klu bujang x dak hai,kheja taboq baja pun tak pa......btoi tak

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by SidiA on Fri Aug 28, 2009 5:21 pm

sebb tu aku kata lepaih pencen...aku dh bajet dah...rumah n keta aku abih 5 thn sebelum pencen....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by lemontree95 on Sun Aug 30, 2009 10:22 am

mai-mai pakat balik....mai kita pakat semakkan parlimen jerlun ni......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by mailsnsb_2 on Thu Sep 24, 2009 11:36 am

macam macam saiz jamban...awat lemon suka boh gambar jamban,nak teka lagu mana....aku teka yang dok tonggek ke kiri tu sikit,betui dakkkk.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tunjuk la muka......

Post by Sponsored content Today at 7:22 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum