FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

petas zamzam sulaiman @ pendek

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 6:59 pm

bz la nie .. isk ...

mana budak pintas nie .. tak reti reti nak masuk ka ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by MetSanglang on Fri Nov 13, 2009 7:43 am

bz kot,maklumla Matahari tengah menyinar la ni.pulun sakan aaa..........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Fri Nov 13, 2009 7:18 pm

matahari memang dok menyinar .. dah 2 kali aku sms dia nie, tak gak di jawab jawab nyer .. nak kena tibai dah si ketot nie ....

ka .... dia dah lupa kat aku yg hensem nie ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by tOksiak on Fri Nov 13, 2009 7:36 pm

Day Dreaming Day Dreaming

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Fri Nov 13, 2009 7:55 pm

tOksiak wrote:Day Dreaming Day Dreaming
apa Day Dreaming Day Dreaming ? nak kena Sembet !!

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 7:57 pm

rona wrote:
tOksiak wrote:Day Dreaming Day Dreaming
apa Day Dreaming Day Dreaming ? nak kena Sembet !!

Very Happy Smile :bball: Sleep Sleep Sleep

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Sat Nov 14, 2009 6:54 pm

pakat dok men icon la pulak

wei zam ketot ... masuk la kalau berani

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by SidiA on Sat Nov 14, 2009 9:29 pm

rona wrote:pakat dok men icon la pulak

wei zam ketot ... masuk la kalau berani

depa syiOk dpt icon baru....kalau aku rajin nnt aku curik lagi icon2 nih ehhehehe..... Joget

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by Khairi on Sun Nov 15, 2009 10:09 am

SidiA wrote:
rona wrote:pakat dok men icon la pulak

wei zam ketot ... masuk la kalau berani

depa syiOk dpt icon baru....kalau aku rajin nnt aku curik lagi icon2 nih ehhehehe..... Joget

Merapu

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by sani mustafa on Sun Nov 15, 2009 5:12 pm

Ishh..awatla hangpa dok kata sakan kat petas zam-zam...mentang mentang dia dok diam, bukan sedap lagi hangpa tenyeh dia noo..tak patut..tak patutt..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Sun Nov 15, 2009 6:04 pm

memang patut pun ....

aku tengah marah nie ... dok sms pun tak jawab ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by SidiA on Sun Nov 15, 2009 9:36 pm

rona wrote:memang patut pun ....

aku tengah marah nie ... dok sms pun tak jawab ....
dia sibuk layan matahari dia tu...nk bagi naik lekaih sikit..... Isap rokok

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by ajaiTM on Mon Nov 16, 2009 4:05 pm







nindia....gambaq pendek tu....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by MetSanglang on Mon Nov 16, 2009 4:19 pm

masa ni dia jadi part time ulat tiket pa?.........lejeyyyyyyyy sungguh

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by ajaiTM on Mon Nov 16, 2009 4:29 pm

MetSanglang wrote:masa ni dia jadi part time ulat tiket pa?.........lejeyyyyyyyy sungguh

ni gambaq terbaru masa bulan posa hr tu....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by mat syah_sanglang on Mon Nov 16, 2009 4:38 pm

Petas !nanti aku tangkap la hang dah jadi ulat tiket pulak yaa.... Jongang

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by MetSanglang on Mon Nov 16, 2009 4:58 pm

hang ni syah,nak tangkap saja,tegha tok daud baghu tukaq mai kg sanglang ja,ni kalau hang polis mau nak tangkap semua,nak mai meghiyam ngan Ca'a puntak leh,nak main pakau ghumah Cik e'ie li tok chin pun tak leh.......

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Tue Nov 17, 2009 10:00 pm

mat syah_sanglang wrote:Petas !nanti aku tangkap la hang dah jadi ulat tiket pulak yaa.... Jongang

mat shah, hang ni nak tangkap org jer .. isk .. aku pun dah naik seriau nie Not talking

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 6:34 am

rona wrote:
mat syah_sanglang wrote:Petas !nanti aku tangkap la hang dah jadi ulat tiket pulak yaa.... Jongang

mat shah, hang ni nak tangkap org jer .. isk .. aku pun dah naik seriau nie Not talking
tudiaaaa.....gen baih dh naik seram sejuk dgn abang J sorang nih applause applause

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Wed Nov 18, 2009 11:36 am

saya ni tak la berapa nak seram sejuk ... sbb saya persiaran .. heheheh .. abg J tak kaco sgt ....

yg ekspres, bas sekolah dan kilang yg tak berapa nak kawan ngan abg J nie .. tapi la kan .... apa kata kalau abg J buat siasatan kat dreba bas gomen dulu, tgk, depa ada lesen ka dak ... terutama hat bas hospital ngan bas unibersiti .. hehehehe

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by SidiA on Thu Nov 19, 2009 6:38 am

rona wrote:saya ni tak la berapa nak seram sejuk ... sbb saya persiaran .. heheheh .. abg J tak kaco sgt ....

yg ekspres, bas sekolah dan kilang yg tak berapa nak kawan ngan abg J nie .. tapi la kan .... apa kata kalau abg J buat siasatan kat dreba bas gomen dulu, tgk, depa ada lesen ka dak ... terutama hat bas hospital ngan bas unibersiti .. hehehehe
heheheh....betui betui betui..... Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Thu Nov 19, 2009 2:58 pm

betui betui betuiii ...aku sengkak nie .. baru lepas makan nasi kandaq ... tersandaq kat katil nie

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by shaifulanuar on Mon Nov 23, 2009 1:23 pm

betoiiiiii cek tgk drebar gomen bw baih xdak lesen e

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Wed Nov 25, 2009 4:31 pm

tapi rasanya, depa buat senyap ja kot .. maklum la ... gomen ngan gomen ...

tgk bas gomen, buat pi kesalahan apa pun, takdak sapa tegoq pun ... hehehehe .. tabikkk tuan sepoii ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by shaifulanuar on Thu Nov 26, 2009 6:44 am

hehe tapi kena ikut peraturan la baru selamat,,,kan tuan misyah kan kannnnnn

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by Sponsored content Today at 7:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum