FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

petas zamzam sulaiman @ pendek

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by shaifulanuar on Fri Oct 23, 2009 9:23 am

woi pendek hg blk umah tok metua beli kopok lekor ka,awat hg xboh gambaq masa kena jln itik dpn pintu pagaq dgn cikgu maimunah,nuuuu anak2 hg di siam xdak duit belanja hg kira mia malay ja..

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:24 pm

cuihhh........terkujat aku .....lama dah dia tk melawat dlm forum ni..kalau ada niknem azam....itu la dia petas zam zam..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by mat syah_sanglang on Sun Oct 25, 2009 2:37 pm

dia dok sibuk bawa bas tu nanti aku nak tahan dia...

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:58 pm

mat syah_sanglang wrote:dia dok sibuk bawa bas tu nanti aku nak tahan dia...
dia la dh jadi kecik sikit dari tokey jaaa....mana bawak baih dah......duk pejabat ja.....uhuhuhuhu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by mat syah_sanglang on Sun Oct 25, 2009 3:04 pm

la makin kecikq ya ....ingat dah pintas yang besar dah

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by shaifulanuar on Tue Oct 27, 2009 8:25 am

petas ni mmg suka hat besaq2 dulu bw trailer,bas semua besaq2 selera dia.bini pon dia kelas hat sehat2,,,apa pun diala cikgu yg ajaq saya bw bas dr yg se tengkat sampai 2 tengkat

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Fri Oct 30, 2009 11:22 am

shaifulanuar wrote:petas ni mmg suka hat besaq2 dulu bw trailer,bas semua besaq2 selera dia.bini pon dia kelas hat sehat2,,,apa pun diala cikgu yg ajaq saya bw bas dr yg se tengkat sampai 2 tengkat

hehehehe .... budak kecik nie memang pun, suka har besaq besaq ja, pandu baih hat 2 tingkat, ingat dah besaq sgt kot, sampai kat simpang pudu, pi blah lak kereta kat haluih tu ... right off teruih kereta tu .... hehehehe .. nak tau lanjut, tanya kat zam ..... hehehehe ... baru 2 minggu lepas dia call aku, pasal dreba dia buat hal .... ( bekaih dreba yg reja sama sama ngan aku gak )

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by Khairi on Fri Oct 30, 2009 1:38 pm

Ya ka, ingat dah champion bawa bas, blah juga keta org.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 9:46 pm

dia haluih la wehh...kadar pemandangan dia bukan nmpak luaehhh.....kalau dia masuk mampuih kena nih heehhehe....haluih2 pun dia kawan kita jugak....ehehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:22 am

jgn lupa tanya dia kes kat simpang pudu ... kalau dia lupa, peringat kan dia balik ... bas putih kat bawa 66 penumpang tu .. kat simpang pudu ... budak perempuan ... mesti dia ingat punya la

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by SidiA on Sat Oct 31, 2009 1:24 am

rona wrote:jgn lupa tanya dia kes kat simpang pudu ... kalau dia lupa, peringat kan dia balik ... bas putih kat bawa 66 penumpang tu .. kat simpang pudu ... budak perempuan ... mesti dia ingat punya la
apa wehh...cerita la....kami tk tau...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:52 am

SidiA wrote:
rona wrote:jgn lupa tanya dia kes kat simpang pudu ... kalau dia lupa, peringat kan dia balik ... bas putih kat bawa 66 penumpang tu .. kat simpang pudu ... budak perempuan ... mesti dia ingat punya la
apa wehh...cerita la....kami tk tau...

tanya dia sendiri lagi bess .... creta dr tuan yg empunya diri, lagi mantap, kena lak jenis yg cakap byk cam si pendek tu .... adoiiii ..... tapi camner la aku leh kenai budak kecik nie dulu .... kalau ramai ramai kat puduraya dulu, kalau dah dia kecik, mesti la aku takleh nampak dia ... ni mesti kes dia suruh pak menakan dia dukung dia masa dlm puduraya nie, sbb tu aku leh kenai budak kecik nie. Pak menakan dia dulu partner dia masa dlm panther eksprees

dan aku takleh lupa, masa petas mai umah aku makan kenduri, tiba tiba heri boi turun dari atas umah aku .... Cool

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by SidiA on Sat Oct 31, 2009 5:14 am

hehehhe.....pak menakan dia pun rasa sekolah kami gak kot.....hehehhe...aku plak lupa time bila aku jumpa pendek nih...tapi rasanya hentian pudu raya jugak la kami jumpa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by Khairi on Sat Oct 31, 2009 7:07 am

rona wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:jgn lupa tanya dia kes kat simpang pudu ... kalau dia lupa, peringat kan dia balik ... bas putih kat bawa 66 penumpang tu .. kat simpang pudu ... budak perempuan ... mesti dia ingat punya la
apa wehh...cerita la....kami tk tau...

tanya dia sendiri lagi bess .... creta dr tuan yg empunya diri, lagi mantap, kena lak jenis yg cakap byk cam si pendek tu .... adoiiii ..... tapi camner la aku leh kenai budak kecik nie dulu .... kalau ramai ramai kat puduraya dulu, kalau dah dia kecik, mesti la aku takleh nampak dia ... ni mesti kes dia suruh pak menakan dia dukung dia masa dlm puduraya nie, sbb tu aku leh kenai budak kecik nie. Pak menakan dia dulu partner dia masa dlm panther eksprees

dan aku takleh lupa, masa petas mai umah aku makan kenduri, tiba tiba heri boi turun dari atas umah aku .... Cool

Hahahaha, tengok2 mai mkn kenduri budak kecik tu, member lama aku. Ihhhh, tak sangka lak budak kecik leh kwn dgn budak besaq berbulu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by shaifulanuar on Sat Oct 31, 2009 2:56 pm

pak menakan dia che ahmad la tu dulu naik z biru kaa 6636 dok pida 12 kot la jd tokey misin padi pulak..ni yang tuan rona ni macam nak kenai ja...dok mana la,,bw persiaran mana..tu baru boh sebiji keta,, dulu dgn bas daewoo jelita dia panah 9 biji turun bukit jelapang haaaa kalau dia x mengamok xpa kalau dia geram,bungkuih kain kapan jawapnya

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 8:02 pm

shaifulanuar wrote:pak menakan dia che ahmad la tu dulu naik z biru kaa 6636 dok pida 12 kot la jd tokey misin padi pulak..ni yang tuan rona ni macam nak kenai ja...dok mana la,,bw persiaran mana..tu baru boh sebiji keta,, dulu dgn bas daewoo jelita dia panah 9 biji turun bukit jelapang haaaa kalau dia x mengamok xpa kalau dia geram,bungkuih kain kapan jawapnya

ya betuii .. che ahmad tu pak menakan dia ... rasanyer jd teruna tua dah budak tu ... frust marka kawen ngan org len ... tapi takpa, meniaga dia baguih .... last jumpa dia, dia guna wira .... la ni pun che ahmad tu selalu gak dok sms saya ....

kes jelapang tu tak bess ... panah 9 biji kereta, alasan dia bas daewoo buruk, hat buruk semua bg kat dia. tapi hat kes simpang pudu tu, bas baru tu ... masih teruna la katakan :face:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by d on Sat Oct 31, 2009 9:26 pm

salam... weh wehh ampa dok sembang pasai zam abg che halim ka? (sori noo menyampuk)

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 9:23 am

w salam .... hehehe ... tak pasti la .. abg che halim ka sapa .. tapi yg pasti ... petas zam zam yg ketot tu .... hehehehehe

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 9:35 am

rona wrote:w salam .... hehehe ... tak pasti la .. abg che halim ka sapa .. tapi yg pasti ... petas zam zam yg ketot tu .... hehehehehe

Zam ketot, ishhh, kesian kat dia.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by shaifulanuar on Thu Nov 05, 2009 9:50 am

YA LA ZAM ABG CHE HALIM LA TU...RONA DAN PETAS DULU SEKATIL SETILAM LA

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 10:06 am

shaifulanuar wrote:YA LA ZAM ABG CHE HALIM LA TU...RONA DAN PETAS DULU SEKATIL SETILAM LA

:shock: jgn la creta kat org weii

oooo adik si zam tu, che halim ka nama nyer ? baru ku tahu

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by lemontree95 on Thu Nov 05, 2009 10:10 am

ishhh ni rona cap apa plak ni.....ishh.....mcm2 no....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by shaifulanuar on Thu Nov 05, 2009 10:21 am

wei bun samsul pi mana mekah ka haram xjengoi pun

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 10:24 am

lemontree95 wrote:ishhh ni rona cap apa plak ni.....ishh.....mcm2 no....

cap gaban tengah sejuk kat puncak genting Cool

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by shaifulanuar on Thu Nov 05, 2009 10:41 am

pi airpot pulak ka gaban

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: petas zamzam sulaiman @ pendek

Post by Sponsored content Today at 7:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum