FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

apa yg hampa terkenang eekkk

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

apa yg hampa terkenang eekkk

Post by tOksiak on Sun Jul 26, 2009 12:48 am

mcm2 rasa laa....rindu zaman dulu2...susah nk dapat balik zaman tuhh...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by MetSanglang on Mon Jul 27, 2009 9:28 pm

aku teringat honda 70 ayah aku,kolam ikan sains pertanian,cikgu2.......kawan2 baik mahupun jahat .zaman tu best la........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by SidiA on Wed Jul 29, 2009 8:18 am

hehehe...aku dengan c70 KF411.....heheheh...jgn lupa besi karia kt belakang....hahahahah...

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by caca@bijak on Fri Jul 31, 2009 7:16 pm

ok lek tu ada kapcai aku ni ha p sek bwk 1.5 kupang ,tambang sringet bagi kat p cha 5 kupang..lagi satu aku teringat time raya marka boleh mai rumah...ahh...ahh..ahh.

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by SidiA on Fri Jul 31, 2009 7:53 pm

caca@bijak wrote:ok lek tu ada kapcai aku ni ha p sek bwk 1.5 kupang ,tambang sringet bagi kat p cha 5 kupang..lagi satu aku teringat time raya marka boleh mai rumah...ahh...ahh..ahh.
hahaha...raya kami pi henjut buah ceremai penuh pakit baju telok belanga....hahahhaha......nk makan cucoq pun malu malu... lol!

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by MetSanglang on Wed Aug 05, 2009 8:07 am

raya boleh main tikam koyak 2 keping 5duit,paling banyak leh dapat 5 ringgit ....time tu banyak gak ooooo..............raya pun dan lagi bejudi,mampuih......

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by SidiA on Wed Aug 05, 2009 9:02 am

apa plak raya woooiii.....buan posa laaaa...dah ada kt kedai cina depan rumah....simpan duit mengaji quran ht petang2 tuh....lepas tu p beli tikam2 hehehehehhe....
kaau dpt mercun kena main teruih...satgi kang masuk angin heheheheh....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by ajaiTM on Sat Aug 15, 2009 9:49 pm

aku paling tekenang kat pak ca la. kami ptg2 pi la kantin pak ca. mana ada yg tak habih kami la peghabih.... ha...ha.. makan pree....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by SidiA on Sun Aug 16, 2009 3:25 pm

pak cha sempoi....dgq kata la ni pun pak cha lagi rasanya....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by Hasbullah Othman on Sun Aug 16, 2009 9:48 pm

teringat lagi ais kacang dalam gelas dengan laksa kt ayaq hitam ada lagi dak kedai tu lani

Hasbullah Othman
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 16
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by MetSanglang on Mon Aug 17, 2009 7:57 am

antara balai ayeq hitam dengak SMAH ada 1 kedai tepi jalan juai laksa ngan ais sagat...........pehhhhhhh anak dara dia boleh tahan....hahahaaha(jangan marah Lah')

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by SidiA on Mon Aug 17, 2009 3:19 pm

Hasbullah Othman wrote:teringat lagi ais kacang dalam gelas dengan laksa kt ayaq hitam ada lagi dak kedai tu lani
ais cakang tu kaa....hehehe...ht tepi jalan tu kaaa.....rasa thn lepas ada lagi kot....time hantaq makjang p klinik yaq itam amek ubat...p tapau ais cakang dia....pakcik tu dh tua dahhh.....kita pun dah tua hahahhaha......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by SidiA on Mon Aug 17, 2009 3:24 pm

MetSanglang wrote:antara balai ayeq hitam dengak SMAH ada 1 kedai tepi jalan juai laksa ngan ais sagat...........pehhhhhhh anak dara dia boleh tahan....hahahaaha(jangan marah Lah')
lejeeeeyyyyy hang.....tau anak dara jaaaa.....la ni dh tk jadi anak dara dah kot....ehhehehe...



teringat lagi dok naik mutu balik ikut belakang pekan yaq itam....lepas tu ikut titi jepun....lepas tu teruih sampai rumah....naik 2 orang...drebar mcm tong...tu pun race menerap dalam raga mutu (tapi mutu aku pakai kepet besi tuu...raga bunag la wooii...nk impun lutut dok dalam kepak),....yg belakang tu Hasbullah/Lah/Musa (sepupu aku...mengekoq ja mana aku p...sampai dok KL pun dia mai jugak hahahahah... lol! ),paling laju mutu honda 70 lampu bulat aku bleh p 70kmj jaaa....tu pun dh rasa laju hangit dah heheheheh........deraih gila dh tuuuu....kalau aku naik sorang bleh p 71kmj jaaa...hehhehe...... afro

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by MetSanglang on Mon Aug 17, 2009 5:03 pm

btoi-btoi,bejabu debu ataih bataih ban,kena pulak hujan melenyaq jalanjangan kata 70km,10 km pun payah nak pedeghas,pelaghi taya ooo......takyah susah2 nak drif.balik rumah baju jadi satu line sbb keleboq petik naik......hihihi

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by SidiA on Mon Aug 17, 2009 5:55 pm

MetSanglang wrote:btoi-btoi,bejabu debu ataih bataih ban,kena pulak hujan melenyaq jalanjangan kata 70km,10 km pun payah nak pedeghas,pelaghi taya ooo......takyah susah2 nak drif.balik rumah baju jadi satu line sbb keleboq petik naik......hihihi
hahahahh.....yg tu jalan bataih bengkok ya laaa.....jln p kubang sapat semua buh tat merelit merelap.... lol! lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by lemontree95 on Tue Aug 25, 2009 1:29 pm

Hasbullah Othman wrote:teringat lagi ais kacang dalam gelas dengan laksa kt ayaq hitam ada lagi dak kedai tu lani
kedai aih kacang tu dah takdak dah...tu la aih kacang bang lid...bang lid tu rambut dia mcm aleycat wooo..tang tu la tempat dok pekena rokok...anak dara bang lid tu lawa wooo....tak tau la menikah dak lagi...kalau tak menikah lagi...assalamualaikum...bleh berkenalan....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by lemontree95 on Tue Aug 25, 2009 1:36 pm

klau tang ayaq itam tu aih kacang dia nama aih kacang bang lid...tokey dia rambut mcm alleycats....tapi anak dia lawa....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:58 pm

ya ya ya...betui betui ...bang lid.....hik hik hik...kalau anak dara dia belum menikah lagik......aku berebut dgn hampa hahahah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by lemontree95 on Wed Aug 26, 2009 11:31 am

aku terkenang main meriam tanah kat asrama kita......wuiyoooo bunyi deraih wooo....sapa yang hampa ingat jadi teknicion meriam tanah tu....tapi pakar dia ni byk generassi.....tlg bagi nama depa...tah tah depa ni dah jadi geng nordin mat top......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 9:57 pm

hebat tuuu...meriam tanah paling best bila apa ht dok ataih dia terbang .....tu yg syiOk tuuu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by lemontree95 on Sun Aug 30, 2009 11:21 am

sapa yang dok asrama hampa tau la sapa yang pakar buat meriam tanah tu.....hampa sebut mai nama2 pakar tu...masa zaman aku nama pakar tu wan balok....dok pida 2 jalan kokdiang....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by mailsnsb_2 on Wed Oct 21, 2009 12:22 am

lemontree95 wrote:
Hasbullah Othman wrote:teringat lagi ais kacang dalam gelas dengan laksa kt ayaq hitam ada lagi dak kedai tu lani
kedai aih kacang tu dah takdak dah...tu la aih kacang bang lid...bang lid tu rambut dia mcm aleycat wooo..tang tu la tempat dok pekena rokok...anak dara bang lid tu lawa wooo....tak tau la menikah dak lagi...kalau tak menikah lagi...assalamualaikum...bleh berkenalan....

aku pun nak jugak...heheh melawak saja...tapi ais kacang bang lid ngan laksa dia tobat sedap wooooo.sedap tahap gaban la,tak pun atromen taro

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by SidiA on Wed Oct 21, 2009 6:44 pm

hg ni maey....kalau bab makan buleh tahan jugak....jadi papan mcm bullah tkpa...jgn jadi besaq mcm aku....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 4:16 pm

SidiA wrote:hg ni maey....kalau bab makan buleh tahan jugak....jadi papan mcm bullah tkpa...jgn jadi besaq mcm aku....
dak aihhh..hg tak besaq aih....sapa kata hg besaqqq.... mok saja...... Cool

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by matyuih on Tue Nov 03, 2009 8:35 pm

mok ngan chaq...adik beradik...

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: apa yg hampa terkenang eekkk

Post by Sponsored content Today at 5:11 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum