FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

hampa ingat apa...???

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

hampa ingat apa...???

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 4:46 pm



APA yg buat hampa ingat

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 4:48 pm


_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by faiz on Mon Oct 26, 2009 4:57 pm

sayunya...teringat plak family aku kat kg...huhuhuu...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by tOksiak on Mon Oct 26, 2009 4:59 pm

faiz wrote:sayunya...teringat plak family aku kat kg...huhuhuu...
tukan tukan tukan......aku dh kata dahhh....sama jugak mcm aku hehehe...gambaq ataih dari kodiang....gambaq bawah tu dari kola perlis kot....gambaq orang amek ...aku curi tempek kt sini...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by mat syah_sanglang on Mon Oct 26, 2009 5:17 pm

oooo terkenang kan kg ku yang jauh di mato...mcm pernah ku lihat la
itu rumah tapi di mana ya...teringat zaman sek dulu cuti je sek turun bendang tarik semai..bestnya!!!!!! kg !

:affraid:

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 5:29 pm



yang ni plak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 5:29 pm



yg ni plak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 5:31 pm



menaboq....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by Gee on Mon Oct 26, 2009 6:21 pm

syahdu sungguhgambaq2 tu, buatkan aku teringat kampung aku dulu kat dewa land a.k.a megat dewa tapi sayangnya semua tinggai kenangan sbb tambak kg aku dh kena tolak buat bendang habih.......huhuhuhuuuuuu aku takdak kg lagi dahhhhhhhhhhhhh............jelesnya tgk kg orang.........

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by sani mustafa on Mon Oct 26, 2009 10:12 pm

Mestilah aku teringat kampungku yang indah lagi permai..jiwa aku yang romantik ni buat aku makin menghargai kampung..kalau nak tengok koleksi gambar aku tentang kampung, boleh melawat kat flickr aku, taip saja ikan temenung kat yahoo seach (image)..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by lemontree95 on Tue Oct 27, 2009 11:43 am

ohhh...kampung yang permai.....tenang rasanya.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by Khairi on Tue Oct 27, 2009 2:27 pm

lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by mailsnsb_2 on Tue Oct 27, 2009 10:09 pm

nt aku kaya ada dua tiga juta nak balik kg tengok panorama mcm ni relek relek minum tea tarik kat kedai kelin tandop tu besttttt nya

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 3:02 pm

mailsnsb_2 wrote:nt aku kaya ada dua tiga juta nak balik kg tengok panorama mcm ni relek relek minum tea tarik kat kedai kelin tandop tu besttttt nya
nnt aku buka kedai haluih tepi sungai depan rumah aku...kita dok minum2 sampai lebam....tapi tunggu la sampai kita pencen esok....kalau panjang umoq...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 3:04 pm

SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:nt aku kaya ada dua tiga juta nak balik kg tengok panorama mcm ni relek relek minum tea tarik kat kedai kelin tandop tu besttttt nya
nnt aku buka kedai haluih tepi sungai depan rumah aku...kita dok minum2 sampai lebam....tapi tunggu la sampai kita pencen esok....kalau panjang umoq...

Mana boleh, dok kacau rezeki Pak Lah Terung pula kat depan tandop.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 3:30 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:nt aku kaya ada dua tiga juta nak balik kg tengok panorama mcm ni relek relek minum tea tarik kat kedai kelin tandop tu besttttt nya
nnt aku buka kedai haluih tepi sungai depan rumah aku...kita dok minum2 sampai lebam....tapi tunggu la sampai kita pencen esok....kalau panjang umoq...

Mana boleh, dok kacau rezeki Pak Lah Terung pula kat depan tandop.
ahahhahah...pak lah terung group otai...kita group SMKAH jaaa...heheheh.....lepak sampai lebam..... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by MetSanglang on Wed Oct 28, 2009 4:01 pm

la mana nak pi caghi menaboq pakai tangan,semua pakai mesin,........tapi.........huk...huk....(belenang ayaq mata)teghingat aku kat arwah ayah aku........dulu dok buat gheja macam ni la dok bela kami 3 beghadik.............makan cukup,pakai pun cukup.tak la sampai dok makan nasik ngan garam ja.............cuba tengok kita ,dok kl ni gaji seghibu dua pun tak cukup............tu la Kebesaran yang Maha Kuasa,keberkatan berbudi kepada tanah......cuba hampa pikiaq!hampa ghasa camna?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 4:37 pm

ishk..ishkk......meramu ayaq mata nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by sani mustafa on Fri Oct 30, 2009 11:29 pm

Aku pun sedih gak nih..uhuk..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by din karpan on Sat Oct 31, 2009 2:13 am

MetSanglang wrote:la mana nak pi caghi menaboq pakai tangan,semua pakai mesin,........tapi.........huk...huk....(belenang ayaq mata)teghingat aku kat arwah ayah aku........dulu dok buat gheja macam ni la dok bela kami 3 beghadik.............makan cukup,pakai pun cukup.tak la sampai dok makan nasik ngan garam ja.............cuba tengok kita ,dok kl ni gaji seghibu dua pun tak cukup............tu la Kebesaran yang Maha Kuasa,keberkatan berbudi kepada tanah......cuba hampa pikiaq!hampa ghasa camna?

kalau berani balik dok kampung la broo..huhuhuhuuu...
insyaallah akan menetap disana juga satu hari nanti...
sapa nakjaga kampung kalau bukan pelapis muda cam kita nii...
tak mcm tu mishah & met..huhuu..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by Khairi on Sat Oct 31, 2009 7:24 am

SidiA wrote:ishk..ishkk......meramu ayaq mata nih....

Ihhh, meramu air mata,,,, tapi mana pi Din Meramu ni, kami dok tunggu. Dah masuk ka belum.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by SidiA on Wed Nov 04, 2009 8:30 pm



_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by Rosnah on Wed Nov 04, 2009 8:44 pm

Gambaq-gambaq macam ni buat saya teringat mak ayah saya yg masih buat bendang.

pastu tengok pula kat majalah 3 ka apa yg tunjuk warga emas saja yg dok buat bendang, lagi la rasa sedih.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by mat syah_sanglang on Wed Nov 04, 2009 9:11 pm

din karpan wrote:
MetSanglang wrote:la mana nak pi caghi menaboq pakai tangan,semua pakai mesin,........tapi.........huk...huk....(belenang ayaq mata)teghingat aku kat arwah ayah aku........dulu dok buat gheja macam ni la dok bela kami 3 beghadik.............makan cukup,pakai pun cukup.tak la sampai dok makan nasik ngan garam ja.............cuba tengok kita ,dok kl ni gaji seghibu dua pun tak cukup............tu la Kebesaran yang Maha Kuasa,keberkatan berbudi kepada tanah......cuba hampa pikiaq!hampa ghasa camna?

kalau berani balik dok kampung la broo..huhuhuhuuu...
insyaallah akan menetap disana juga satu hari nanti...
sapa nakjaga kampung kalau bukan pelapis muda cam kita nii...
tak mcm tu mishah & met..huhuu..

aku setuju dengan hang din...tapi kita dah ditakdir kan dok di kota ..tak pa nanti sampai masa kita ubah la takdir tu...kat kg pun mcm2 dah jadi kat budak2 muda kita kat sana ....Bimbang ja aku dengar din hoi.... :cry:

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by mailsnsb_2 on Wed Nov 04, 2009 10:48 pm

kebota pun kena taboq baja..hehe.tp lawa dan syahdu sungguh..raya hari tu balik dan pi manyerekap ikan masa kebota dok mengala tanah depan rumah tu,lama tak pi lengoh kaki dok meranduk jerami ngan keleboq..ikan sekoq tak dapat.tak macam dulu.huhuhu.sekali turun noh haiii.bapak ruan besaq paha pun bulehhhhhhh.apa lg.bantut la.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: hampa ingat apa...???

Post by Sponsored content Today at 7:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum