FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Salam dari ku...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam dari ku...

Post by Rosnah on Tue Oct 06, 2009 11:08 pm

SidiA wrote:
Rosnah wrote:sebelah farid tu Satian. form 2A (tengok kat belakang tu ada tulis)dengan cikgu praktikal.
ya ya ya...satian.....siambest tuuu.....sunguh2 lupa laa...tk perasan sungguh....betui laa..itu kelas 2 A....
sy dulu dok kelas tingkatan 1E,2E lepas tu 3B,4B n 5B...kelas bebudak biasa2 jaaa.....cobak ingt balik...3B saiya sekelas dgn bebudak jantan dlm gambaq tu laaa....zaizul,zul che Lah,Pakcik Jerlun, sapa lagi tah n tk dilupakan...khairi pun sekali hehehehe....

kenai semua nama tu....

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by SidiA on Tue Oct 06, 2009 11:41 pm

Rosnah wrote:
SidiA wrote:
Rosnah wrote:sebelah farid tu Satian. form 2A (tengok kat belakang tu ada tulis)dengan cikgu praktikal.
ya ya ya...satian.....siambest tuuu.....sunguh2 lupa laa...tk perasan sungguh....betui laa..itu kelas 2 A....
sy dulu dok kelas tingkatan 1E,2E lepas tu 3B,4B n 5B...kelas bebudak biasa2 jaaa.....cobak ingt balik...3B saiya sekelas dgn bebudak jantan dlm gambaq tu laaa....zaizul,zul che Lah,Pakcik Jerlun, sapa lagi tah n tk dilupakan...khairi pun sekali hehehehe....

kenai semua nama tu....
semua tu kenai ekk...yg nama Sidi tu kenai dak heheheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 8:09 am

Yang nama jantan2 tu aku ungat semua.
Sa Tian, hero siam tu la dok bawa mesin padi kot, Mat Farid kata pi mengerat padi dia.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by MetSanglang on Wed Oct 07, 2009 8:14 am

sidi sapa nak kenai,tembun sangat.......org takut nak bekawan.............mentedaghah kuat ....takut kena paw waktu rehat.......hihihihi

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 8:17 am

MetSanglang wrote:sidi sapa nak kenai,tembun sangat.......org takut nak bekawan.............mentedaghah kuat ....takut kena paw waktu rehat.......hihihihi

La ni dah macam dunkin donut la.
Itulah Pak Mok.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by caca@bijak on Wed Oct 07, 2009 1:19 pm

aku tabik la hampa..boleh ingat nama kawan2 yang lama ..kalau aku bukan ja time tingkatan 1 & 2 kalau ada sapa boh gambar masa tingkatan 6 pun blum tentu aku ingat nama depa...woi hampa hebat........jom tolong doa kat aku takut kot lg 2 3 ten hampa pun aku tak ingat..... tapi hg selak ... aku tak lupa....kehh..keh..jgn mare no....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 7:52 pm

caca@bijak wrote:aku tabik la hampa..boleh ingat nama kawan2 yang lama ..kalau aku bukan ja time tingkatan 1 & 2 kalau ada sapa boh gambar masa tingkatan 6 pun blum tentu aku ingat nama depa...woi hampa hebat........jom tolong doa kat aku takut kot lg 2 3 ten hampa pun aku tak ingat..... tapi hg selak ... aku tak lupa....kehh..keh..jgn mare no....

Hang ni pasai pa la pelupa sgt, pasai besi tu kot. Tapi tak pa, sbb org tu hang tak lupa, cayalah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by ajaiTM on Fri Oct 09, 2009 5:25 pm

Rosnah wrote:

orang rumah saya mengajar kat sk seri tasik, bdr permaisuri..

alamak...sangat dekat. tinggal kat mana sekarang?
rumah chek di alam damai ja. dekat sangat....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by SidiA on Fri Oct 09, 2009 9:45 pm

Khairi wrote:
MetSanglang wrote:sidi sapa nak kenai,tembun sangat.......org takut nak bekawan.............mentedaghah kuat ....takut kena paw waktu rehat.......hihihihi

La ni dah macam dunkin donut la.
Itulah Pak Mok.
ambOOii...depa 2 nih....aku delete nama hampa kang ...haiiiiipppppp...!!!sedap kutuk aku eeekkkk......ahaksss...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by SidiA on Fri Oct 09, 2009 9:47 pm

caca@bijak wrote:aku tabik la hampa..boleh ingat nama kawan2 yang lama ..kalau aku bukan ja time tingkatan 1 & 2 kalau ada sapa boh gambar masa tingkatan 6 pun blum tentu aku ingat nama depa...woi hampa hebat........jom tolong doa kat aku takut kot lg 2 3 ten hampa pun aku tak ingat..... tapi hg selak ... aku tak lupa....kehh..keh..jgn mare no....
nk buat lagu mana caca oii....hg tu mereng...tu yg jadi lagu tu tuh....ehhehehe.....jgn risau caca wehh...hg masuk kerap2 sket forum nih...satgi hg bleh ingat balik memory hg....kan hang terempaih teruk...tu yg jadik lagu tu tuh....ehhehehe...

sOrry kak Nah wehh...dok borak2 pasai lain plak dah ehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by lemontree95 on Sat Oct 10, 2009 10:56 am

kak aya....depa ni bukannya kenai sangat tapi saja buat2 kenai....semua tu politik.....nak jaga hati.....hehehehe....jangan terpedaya dengan depa ni....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by SidiA on Sat Oct 10, 2009 9:46 pm

lemontree95 wrote:kak aya....depa ni bukannya kenai sangat tapi saja buat2 kenai....semua tu politik.....nak jaga hati.....hehehehe....jangan terpedaya dengan depa ni....
caittt......hampeh laaa...apo pulak den tak kona...itu semuo samo tuo dongan den ni haaa...apo la ekau ni warigh....lompung kang......(terikut2 dgn bagan pinang)

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by lemontree95 on Sun Oct 11, 2009 11:41 am

hahahah.....wei mai la port diksen....best woooo...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by lemontree95 on Sun Oct 11, 2009 7:17 pm

klau masuk saja geng tak tau sivik ni....teruih lari tajuk....kesian kat kak nah....baghu...nak ingat balik kenangan dulu....hampa dok betengkaq pasai lain........semua semacam....aku sorang saja dak.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by SidiA on Sun Oct 11, 2009 7:52 pm

hhahhaha...harap2 kak Nah tak berkecil hati...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by caca@bijak on Mon Oct 12, 2009 10:04 am

SidiA wrote:hhahhaha...harap2 kak Nah tak berkecil hati...

alamak takdan la aku nak boh balik...p mok dah buat ayat tutup kes...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 2:14 pm

caca@bijak wrote:
SidiA wrote:hhahhaha...harap2 kak Nah tak berkecil hati...

alamak takdan la aku nak boh balik...p mok dah buat ayat tutup kes...
ehheheheh.......mesyuarat di tutop....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by lemontree95 on Thu Oct 15, 2009 1:17 am

kak nah jgn pedulik dgn depa ni smua....adik kak nah ni ada...cerita kak nah cerita pasai dulu2.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam dari ku...

Post by Sponsored content Today at 7:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum