FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Salam perkenalan dari Maey

View previous topic View next topic Go down

Salam perkenalan dari Maey

Post by tOksiak on Wed Jul 29, 2009 8:27 am

mailsnsb_2 wrote:Bang di cheesy cheesy

Ni dia hero sungai korok mai dah,

La ni pakat boroi laaa, tinggai bulah saja macam papan lapih

ada ka buh salam perkenalan kt Personal Message aku ehhehehe......apa2 pun welkam buat Maey.....hehehehhe......

buLAh perut dia memang dah register mcm tu....tk leh nk tiru....hua hua hua hua....

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari Maey

Post by mailsnsb_2 on Thu Sep 24, 2009 11:25 am

salah la no....hehehe.
soryyy laaaaa,

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari Maey

Post by SidiA on Thu Sep 24, 2009 6:12 pm

tkpa tkpa...nasib baik abg hang juai ikan seludu murah2 kat aku...kalau tak aku block nama hang hahahahaha.........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari Maey

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 11:51 am

ni mcm geng jahat saja ni....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari Maey

Post by Sponsored content Today at 11:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum