FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kelas PRA U1 1993

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Wed Sep 09, 2009 9:45 pm

Berikut adalah gambaq kelas PRA U1. Gambaq ni hasil projek TOk ON sebagai Pengerusi Kelab Usahawan.



Yg menjadi sejarah ialah semua geng laki yg dok ada dalam gambaq tu bekerja sebagai Cikgu.
Yg tak dak dalam gambaq ialah Asrul (On Mud), dia sorang saja yg tak keja cikgu.
Mat Dan yg berdiri sebelah Hafizuddin.
Guru kelas kami tu Cikgu Rusnani. Pasai dia juga la aku la ni ajaq geografi macam dia.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Wed Sep 09, 2009 10:05 pm

Dalam gambaq tu, sebelah Sufiza tu Kartini, tak celuih kot dalam ruang ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Wed Sep 09, 2009 10:19 pm

Semasa mengadakan PLBD, Pendidikan Luar Bilik Darjah di Gunung Jerai. Hang ada lg ka gambaq ni Jai.


Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by MetSanglang on Wed Sep 09, 2009 11:37 pm

toi la hang khairi,muka aku tak brapa cam tapi tang rambut tu la yang aku kenai/ingat balik kat hang.........hehheheheh

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 12:19 am

MetSanglang wrote:toi la hang khairi,muka aku tak brapa cam tapi tang rambut tu la yang aku kenai/ingat balik kat hang.........hehheheheh

Cis, hang pun mcm Caca, kenai tang rambut aku ja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by sani mustafa on Thu Sep 10, 2009 2:52 pm

Semua oghang yang hampa tunjuk tu aku kenai..maklumlah, aku kan pemimpin yang selalu amik berat pasai anak buah aku...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by MetSanglang on Thu Sep 10, 2009 3:00 pm

Pit la dok tang mana ,aku jumpa raya thn lepas,kat kuboq,masa tu aku tengok dia sedih ja x jadi aku nak mrapu,lagipun kawasan kuboq........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:19 pm

MetSanglang wrote:Pit la dok tang mana ,aku jumpa raya thn lepas,kat kuboq,masa tu aku tengok dia sedih ja x jadi aku nak mrapu,lagipun kawasan kuboq........
hang apa tau...merapu ja keja nya hahahaha....


khairi memang identiti tang rambut adalah tetap...nnt aku buh gambaq darjah 5 dulu,.....time kami duk kelaih tambahan nk amek periksa penilaian......rambut lagu tu jugak la...hahahaha....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:20 pm

khairi wrote:Berikut adalah gambaq kelas PRA U1. Gambaq ni hasil projek TOk ON sebagai Pengerusi Kelab Usahawan.



Yg menjadi sejarah ialah semua geng laki yg dok ada dalam gambaq tu bekerja sebagai Cikgu.
Yg tak dak dalam gambaq ialah Asrul (On Mud), dia sorang saja yg tak keja cikgu.
Mat Dan yg berdiri sebelah Hafizuddin.
Guru kelas kami tu Cikgu Rusnani. Pasai dia juga la aku la ni ajaq geografi macam dia.

Ooo...hat tu matdan.....awat tk kenai nyaaa...

tOk On (kahirul Anuar) la ni ngajaq di mana wehhh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:22 pm

sani mustafa wrote:Semua oghang yang hampa tunjuk tu aku kenai..maklumlah, aku kan pemimpin yang selalu amik berat pasai anak buah aku...

Memang pun, hang tok ketua dulu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:24 pm

SidiA wrote:
MetSanglang wrote:Pit la dok tang mana ,aku jumpa raya thn lepas,kat kuboq,masa tu aku tengok dia sedih ja x jadi aku nak mrapu,lagipun kawasan kuboq........
hang apa tau...merapu ja keja nya hahahaha....


khairi memang identiti tang rambut adalah tetap...nnt aku buh gambaq darjah 5 dulu,.....time kami duk kelaih tambahan nk amek periksa penilaian......rambut lagu tu jugak la...hahahaha....

Boh, jgn tak boh. Lagi lama gammbaq yg ada, lg best.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:36 pm

khairi wrote:
SidiA wrote:
MetSanglang wrote:Pit la dok tang mana ,aku jumpa raya thn lepas,kat kuboq,masa tu aku tengok dia sedih ja x jadi aku nak mrapu,lagipun kawasan kuboq........
hang apa tau...merapu ja keja nya hahahaha....


khairi memang identiti tang rambut adalah tetap...nnt aku buh gambaq darjah 5 dulu,.....time kami duk kelaih tambahan nk amek periksa penilaian......rambut lagu tu jugak la...hahahaha....

Boh, jgn tak boh. Lagi lama gammbaq yg ada, lg best.
hahahhaha...betui betui...tapi nk scan tu yg malaih tu heheheh....aku dok lorat sket la ni....tu yg tkdan nk buat benda2 mcm tu......

hgtau dak khairi...aku dh bnyk mlm balik dekat nk soq...semlm balik soq teruih...p jumpa choi...hg ingat dak...choi n sidi K......depa dan 2 org lagi kena buang kerja...kompeni nk jimat kos...ekonomi dh goyang weh..21 biji kapai tembak minyak dh juai wehh....choi nk ikut bini dia buat research kt sabah(kampg bini dia) utk buat PhD. kat sana...itu yg dok keja jumpa sakan dgn chOi tu...kawan berbelas tain dh wehhh...sama keja dari bujang sampai la dh ada anak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:43 pm

Awat tak ingat Choi, dok kat rmh sewa aku. Kesian kat depa 2 tu, tak sangka lak kena buang keja. Shidi K bini dia cikgu gak kan.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 4:32 pm

khairi wrote:Awat tak ingat Choi, dok kat rmh sewa aku. Kesian kat depa 2 tu, tak sangka lak kena buang keja. Shidi K bini dia cikgu gak kan.
Bini Shidi A yg cikgu hahahahah......bini shidi K cikgu sementara ja hari tu.....la keja dgn kompeni apa tah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Fri Sep 11, 2009 6:28 am

MetSanglang wrote:Pit la dok tang mana ,aku jumpa raya thn lepas,kat kuboq,masa tu aku tengok dia sedih ja x jadi aku nak mrapu,lagipun kawasan kuboq........

Pit dok ajaq SK Ayer Hitam, rmh dia kat Jitra. Hang ni, tak kan dok depan kubuq pun nak merapu lg.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by ajaiTM on Fri Sep 11, 2009 10:50 am

khairi wrote:Semasa mengadakan PLBD, Pendidikan Luar Bilik Darjah di Gunung Jerai. Hang ada lg ka gambaq ni Jai.

ish meleleh hingus aku tgk gambaq ni dgn gambaq kelaih. aku ada lg gambaq ni tp kena makan anai2 dah. ada di kampung la...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by ajaiTM on Fri Sep 11, 2009 11:04 am

gambaq ni tajuk kena bg "KAMI GURU MALAYSIA DI GUNUNG JERAI"

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Fri Sep 11, 2009 11:24 am

ajaiTM wrote:gambaq ni tajuk kena bg "KAMI GURU MALAYSIA DI GUNUNG JERAI"

Ok gak tu @ KAMI 1 MALAYSIA

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by MetSanglang on Fri Sep 11, 2009 2:39 pm

boh satu kedah lagi cantik pasai hampa semua geng hijau kuning.....ahahahha,otak pun kuning.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by SidiA on Fri Sep 11, 2009 10:47 pm

hahahaha...ya tk ya jugak....ada jugak kala hijau pada tiap2 sorang hampa eheheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Dielara@com on Sun Sep 13, 2009 1:04 am

Salam....kenangan mengusik jiwa tol la layan gambaq ni....tapi kecewa gak pekenai yang sebelah kanan hafizudin tu ja.Yang belah kiri tu dah lupa ka??? kasian kat dia kan???

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 10:38 am

Dielara@com wrote:Salam....kenangan mengusik jiwa tol la layan gambaq ni....tapi kecewa gak pekenai yang sebelah kanan hafizudin tu ja.Yang belah kiri tu dah lupa ka??? kasian kat dia kan???

Hat sebelah kanan tu pak mok tak kenai, tu la aku boh gambaq ni. Yg sebelah kanan tu satu KL dah kenai pa. hahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 8:17 am

hahahahha......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by jone_ky6929 on Fri Nov 13, 2009 4:54 pm

mana gambar dgn aku bro....tau la aku tak join u all PRA U 93....

jone_ky6929
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 10
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 6:55 pm

jone_ky6929 wrote:mana gambar dgn aku bro....tau la aku tak join u all PRA U 93....

ada, tak dan scan lagi, siap ada remoih lagi, tungguuuuu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Sponsored content Today at 5:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum