FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kelas PRA U1 1993

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by jone_ky6929 on Fri Jan 22, 2010 11:50 pm

aku tgk je kwn2 aku masa tu...ada seseorg yg byk tinggalkan kenangan abadi kat ctu...betoi la khiri...dari wajah2 handsome kat blkg tu...memang di lahirkan utk jd cikgu...nasib baik la aku tak dak masa tu..kalau tak cikgu juga le...kwoing3...

jone_ky6929
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 10
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by jone_ky6929 on Fri Jan 22, 2010 11:54 pm

aku tgk je kwn2 aku masa tu...ada seseorg yg byk tinggalkan kenangan abadi kat ctu...betoi la khiri...dari wajah2 handsome kat blkg tu...memang di lahirkan utk jd cikgu...nasib baik la aku tak dak masa tu..kalau tak cikgu juga le...kwoing3...

jone_ky6929
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 10
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by munie on Fri Feb 19, 2010 8:07 am

Khairi wrote:
MetSanglang wrote:toi la hang khairi,muka aku tak brapa cam tapi tang rambut tu la yang aku kenai/ingat balik kat hang.........hehheheheh

Cis, hang pun mcm Caca, kenai tang rambut aku ja.

Betui khairi...kak munie pun kenai hg tang rambut...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by SidiA on Fri Feb 19, 2010 8:26 pm

cheesy cheesy cheesy

khairi dan rambut tidak dpt dipisahkan....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by nz on Fri Feb 19, 2010 9:37 pm

La...gambaq kelas I la..awat tak pernah perasan ada dlm forum....11 boys and 11 girl....sikit ja, tu yg baik mcm adik beradik....

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by SidiA on Fri Feb 19, 2010 10:38 pm

nz wrote:La...gambaq kelas I la..awat tak pernah perasan ada dlm forum....11 boys and 11 girl....sikit ja, tu yg baik mcm adik beradik....
syOk kan bila dlm kelas tk ramai.....itu yg senantiasa dlm ingatan tuh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Sat Feb 20, 2010 12:18 am

Itulah kita semua dari SMKAH, macam adik beradik, tak kira senior atau junior.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by ajaiTM on Sat Feb 20, 2010 8:54 am

nz wrote:La...gambaq kelas I la..awat tak pernah perasan ada dlm forum....11 boys and 11 girl....sikit ja, tu yg baik mcm adik beradik....
hg semedang tak perasan....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by nz on Sun Feb 21, 2010 9:55 pm

meluat aku,jai ni...nak buat mcm mana dah tgk tak habis...on forum sambil2 ja,,,

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Sun Feb 21, 2010 11:18 pm

nz wrote:meluat aku,jai ni...nak buat mcm mana dah tgk tak habis...on forum sambil2 ja,,,
On-on la selalu ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by SidiA on Tue Feb 23, 2010 7:04 am

Khairi wrote:
nz wrote:meluat aku,jai ni...nak buat mcm mana dah tgk tak habis...on forum sambil2 ja,,,
On-on la selalu ...
Tuan Admin baru ni......sound teruih...... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Khairi on Tue Feb 23, 2010 10:06 am

SidiA wrote:
Khairi wrote:
nz wrote:meluat aku,jai ni...nak buat mcm mana dah tgk tak habis...on forum sambil2 ja,,,
On-on la selalu ...
Tuan Admin baru ni......sound teruih...... Smile Smile Smile
hahaha ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kelas PRA U1 1993

Post by Sponsored content Today at 7:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum