FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

woi buah apa ni........?

View previous topic View next topic Go down

woi buah apa ni........?

Post by MetSanglang on Mon Aug 03, 2009 4:53 pm



Last edited by SidiA on Mon Aug 03, 2009 9:19 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Aku dh edit kasi cun sikit...bersepah2 link hang.....ceeehhhh...hehehe...)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by SidiA on Mon Aug 03, 2009 9:20 pm

buAh reAng d'ot.....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by MetSanglang on Fri Aug 07, 2009 8:02 am

mana nak cari buah ni ha.........?depanrumah hang ada dak pak mok?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by SidiA on Fri Aug 07, 2009 2:20 pm

reang d'ot ni kalau tak kt hang met...sure tk nampak....ehhehehehe.....

ekceli i baru first time pertama kali tengOk buah kemetot ni...i tk tau laa.....apaaa???!!!..depan rumah i.....ekceli i ni oreng Kay Ell...depan rumah i ada suwiming pul jaaaa..... afro

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by MetSanglang on Sat Aug 08, 2009 10:18 pm

swming pool aku rasa x dak kat pandan tu,klu longkang besaq ada la ngan kepala paip besaq..............mercu tanda baru hahahaah..........pelaqqqqqqqqq

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by SidiA on Sun Aug 09, 2009 2:27 pm

aLLLoooo....bro...depan rumah aku la ni ada suwiming pul la wehhh.....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by MetSanglang on Mon Aug 10, 2009 8:02 am

kalu ada gitu elok le,ko tunggu apa lagi ,pi beli benih itik nila,itik jawa,itik serati,jangan lupa anak-anak ruan,ikan puyu ,keli ,sepat benua hat hitam,ronggeng pi boh dlm swming pool tu,tukaq status jadi kolam hehe, 2 bulan lagi jadi toke la hang,juai hasillllllllllll.................

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by SidiA on Tue Aug 11, 2009 9:34 pm

tkmau tkmau.....aku nk bela belut.....ehhehe....lintah dh jatuh herga...heheh

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by MetSanglang on Tue Aug 11, 2009 10:41 pm

bela anak-anak la(ikan ghuan)hat merah2 tu,yang kita sauk pakai kelambu,cari penuh padang ,balik buat goreng campoq lada.....pehhhhhhhh,tak leh ingat aku .......paq nasik ni......lama x kena........org kita pangge apa masakan tu hah.....!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by SidiA on Tue Aug 11, 2009 10:45 pm

anak2 goreng laa....Smile)

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by tOksiak on Tue Sep 01, 2009 8:15 pm



Teka buah apa ni wehhh...aku dapat dari intenet...hahahaha...



_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: woi buah apa ni........?

Post by Sponsored content Today at 7:22 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum