FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

TRAGIS

View previous topic View next topic Go down

TRAGIS

Post by SidiA on Mon Dec 28, 2009 2:39 pm

TRAGIS


--------------------------------------------------------------------------------



Kurang 24 jam kemalangan ngeri meragut 10 nyawa di Kilometer 272.8, Lebuh Raya Utara-Selatan arah utara kelmarin, empat sekeluarga pula maut di Tangkak, semalam.

Kemalangan di Kilometer 6.4, Jalan Parit Bunga-Tangkak itu, mengakibatkan tiga daripadanya rentung apabila van yang mereka naiki terbalik dan terbakar. Kejadian berlaku kira-kira pukul 10.30 malam ketika kesemua mangsa sedang dalam perjalanan menghala ke Tangkak.

Bagaimanapun semasa tiba di lokasi, van jenis Nissan Vanette itu bertembung dengan sebuah Toyota Innova dari arah hadapan.

Innova itu dikatakan cuba mengelak kenderaan Toyota Wish di hadapan van terbabit yang secara tiba-tiba memasuki simpang.

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TRAGIS

Post by rona on Tue Dec 29, 2009 10:37 am

hmmm .. la ni awat ek ... kalau kereta eksiden ja, mesti terbakaq .. tu yg kuar paper, yg tak kuar paper byk lagi ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: TRAGIS

Post by SidiA on Tue Dec 29, 2009 1:18 pm

rona wrote:hmmm .. la ni awat ek ... kalau kereta eksiden ja, mesti terbakaq .. tu yg kuar paper, yg tak kuar paper byk lagi ...
tktau laa....minyak morah kot....atau minyak mahai yg buat senang terbakaq...ataupun sistem perparitan/piping tk betui...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TRAGIS

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Dec 29, 2009 4:35 pm

hermmm.. ntah laaa.. kami keja buat kereta.. nnt aku tanya tengok kat engineer2 kat sini.. pasai apa banyak sangat kes kereta terbakaq!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: TRAGIS

Post by SidiA on Tue Dec 29, 2009 4:50 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hermmm.. ntah laaa.. kami keja buat kereta.. nnt aku tanya tengok kat engineer2 kat sini.. pasai apa banyak sangat kes kereta terbakaq!!
uiksss....hg keja buat reta.....reta apa weh...ada keja kosong dak ehheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TRAGIS

Post by Sponsored content Today at 7:42 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum