FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

View previous topic View next topic Go down

Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by SidiA on Fri Dec 04, 2009 11:08 am

Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Berita Benar yang sungguh menyayat hati… pastikan anda kuat iman sebelum melihat gambar-gambar yang akan ditunjukkan nanti. Kami di Oh! Tidak tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sesuatu pada diri anda akibat gambar yang akan ditunjukkan nanti.







_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Dec 04, 2009 4:59 pm

harrraaaaammmmmmmmmm!!!!.. Not talking

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by SidiA on Fri Dec 04, 2009 5:03 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:harrraaaaammmmmmmmmm!!!!.. Not talking
cheesy cheesy cheesy cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by mailsnsb_2 on Fri Dec 04, 2009 7:41 pm

mau kena samak woiiiiii

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by rona on Sat Dec 05, 2009 11:35 pm

aiks ? pi kemeren ikut ipoh ka ? bukan masuk simpang pulai ka ? takkan turun kemeren hailen pastu pi ke ipoh makan nasi ayam kot ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 6:55 pm

itu gambaq orang hantaq email kt aku laaa.........

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by mohdfaridg on Sun Dec 06, 2009 9:16 pm

toke babi tu tak buat elemem tayar sebab tu terbabas atau babi tu buat demo kat atas lori............

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 9:19 pm

mohdfaridg wrote:toke babi tu tak buat elemem tayar sebab tu terbabas atau babi tu buat demo kat atas lori............
depa kena belajaq bawak lori dgn dreba baih ekspress/persiaran tuuu....baru teraaaa.... Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by rona on Sun Dec 06, 2009 9:58 pm

hehehehehe .. dreba bas ekspres pun kenkadang tertiarap gak ...

binatang kaki pendek tu, depa buat tarian singa kot atas lori tu, tu sebab lori tu tersungkoq sampai tertiarap

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 10:09 pm

rona wrote:hehehehehe .. dreba bas ekspres pun kenkadang tertiarap gak ...

binatang kaki pendek tu, depa buat tarian singa kot atas lori tu, tu sebab lori tu tersungkoq sampai tertiarap
kalau dak pun menatang kaki pendek tu lena sandaq kat dinin.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by Khairi on Sun Dec 06, 2009 10:11 pm

biaq mampuih pi, meluat aku

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 10:19 pm

Khairi wrote:biaq mampuih pi, meluat aku
jgn weh.....kesian kt tokeh dia..... Smile Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by rona on Sun Dec 06, 2009 10:28 pm

aku kesian kat tokeh insuran .. byk tu nak kena ganti ... railling kat haiway tu, dah kompom plus akan tuntut ganti rugi, byk wooo ... tu reja budak uzir tu, dia dok buat tu semua la nie ... insuran nak ganti lori lagi ...silap aribulan, hat muatan tu pun dia kena ganti

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 11:47 pm

hehehe.....PLUS tkdak keja kosong ka...cemuih dh aku aiiihhh....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by rona on Mon Dec 07, 2009 9:33 pm

tOksiak wrote:hehehe.....PLUS tkdak keja kosong ka...cemuih dh aku aiiihhh....

nak tanya la kan ...

hang bulih berlari ka nak lintas kat haiway yg sibuk tu ? hang bulih ka meniarap bawah kereta nak bypas wire kipas radiator?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 9:40 pm

rona wrote:
tOksiak wrote:hehehe.....PLUS tkdak keja kosong ka...cemuih dh aku aiiihhh....

nak tanya la kan ...

hang bulih berlari ka nak lintas kat haiway yg sibuk tu ? hang bulih ka meniarap bawah kereta nak bypas wire kipas radiator?
ishhhkkk....ai mana sker keje koto gitu....ai sker keje2 yg sejuk2 je huhuuhuhu......aku rasa setakat nk menerap....aku massih buleh lagi....sbb perut aku lembut tk mcm perut hg yg keraih tu hahahahahah.... cheesy cheesy cheesy cheesy

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by rona on Mon Dec 07, 2009 9:51 pm

dah tu, buat apa dok tanya kalau dah nak reja dlm tempat sejuk, pi reja malam, leh tidoq dlm server room.

asik dok cemuih cemuih, bila dah niat kata cemuih, buat apa pun akan merasa cemuih

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by tOksiak on Tue Dec 08, 2009 4:45 am

rona wrote:dah tu, buat apa dok tanya kalau dah nak reja dlm tempat sejuk, pi reja malam, leh tidoq dlm server room.

asik dok cemuih cemuih, bila dah niat kata cemuih, buat apa pun akan merasa cemuih
cemuih pasai org ataih asyik bagi cemuih...itu yg cemuih....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Post by Sponsored content Today at 1:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum