FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

View previous topic View next topic Go down

TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 10:48 am

lama kami dok tunggu hang parid,rindu dendam semua dok ada,baguih la hang dah join porum ni,hang dah mai lagi meghiyah la,bila nak ajak kami pi makan buah2 kayu.ni geng! nak komen apa mat parid ni komen la, dia ni yang aku tau ghempang keghing ni, hampa tibai la apa pun semua dia telan ja,la tak tau la ,kot sensitif maklumlah dah tua2 ni

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 10:58 am

Selamat datang kepada semua kawan2,tak kira tua atau muda,kehadiran tuan puan amatlah dihargai,tolong ikut format yang diberikan kerana lebih senang untuk kita mengenali/mengingati kenangan lalu.....

Nama:
Nickname:
Kampung:
La dok mana:
Keja apa/dimana:
Dulu dok kelas mana:
Tahun bila last di SMKAH(SMAH):
Email/Website:
Kontek hampa:
Sikit ucapan alu2an:

p/s: tolong copy format & paste kan ke new topic hampa di SELAMAT DATANG & SALAM PERKENALAN,kerjasama amatlah dialu2kan.~Admin gilo kuaso~

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by caca@bijak on Wed Sep 16, 2009 7:05 pm

salam lah mat forid oi...ni sekor lagi kawan aku yang banyak jgk aku hutang jasa dia masa muda2 dulu....baguih lah hang dah joint mai..mai..mai lawan kutuk...harap2 forid skrg sama ja ngan forid dulu mulut cabai....kah..kah..kah..

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by amir aa on Wed Sep 16, 2009 8:39 pm

sorang lagi geng belah sanglang dok mai. Forid... walau nak kutuk dia hati2 sbb cikgu pandai cakap.. marah pun boleh... rotan pun boleh..

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 8:30 am

amir aa wrote:sorang lagi geng belah sanglang dok mai. Forid... walau nak kutuk dia hati2 sbb cikgu pandai cakap.. marah pun boleh... rotan pun boleh..
penampaq pun boleh,ni geng kita pi amek buah cempedak kat dusun cikgu ghazali ni..............hang tukang bawak amet sbb hang solo,kami bawak penumpang masa tu hampa ingat lagi dak.....Amet,Parid,Mael paku,Mat ghebau,Mat sham sapa lagi hah......

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 2:23 pm

Cikgu Ghazali pun dah pencen, leh la dok pulun kat dusun tu. Hang balik ni boleh pi ambik buah cempedak lagi.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 2:58 pm

x mau dah la ada dusun baru.....dekat ja ngan kami ,kat teluk intan tu ,ada kot 8 ekar boleh pedegas buah2 kayu............sapa punya dusun aaaa taknak pelawa pi makan buah ka.!!!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 3:05 pm

MetSanglang wrote:x mau dah la ada dusun baru.....dekat ja ngan kami ,kat teluk intan tu ,ada kot 8 ekar boleh pedegas buah2 kayu............sapa punya dusun aaaa taknak pelawa pi makan buah ka.!!!!!!!!!!!

Wei, sapa punya dusun tu. Dok rahsia ngan kami no. Takut kami praq habis buah doghoyan kot.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:13 pm

ghosia ,biaq tuan dia semawa,lapaih tu kita seghebu la ghamai2 .............apamacam?!!!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 3:15 pm

Orait, lapaih ni kita seghebu. Bawa van panjang hang tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:20 pm

boleh ,aku pedeghaih lori bonded opis aku tak pa,1 tan tu ,banyak tu boleh boh....hahahahaha

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by SidiA on Thu Sep 17, 2009 6:08 pm

HAhahha...kalau bab nk makan buah n nk tapau sekali tkpa..BUllah ada lori 3 tan...1 tan pun ada..lepas tu kita bawak mai KL menega...aku biasa bab menega nih...maklum laa...aku kan hnya peniaga pasat mlm.....hahahah...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 12:19 pm

hampa jaga2 dgn parid ni....bukan takat penampaq...rotan ja dia buleh.....cucuh n bakaq orang pun dia buleh....tak caya tengok kaki dia...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: TU DIA MAT PORID.........mai mai mai

Post by Sponsored content Today at 1:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum