FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Met & Jai

View previous topic View next topic Go down

Met & Jai

Post by Khairi on Fri Sep 11, 2009 6:40 am

Hampa ingat dak gambaq ni kita kat mana. Aku tau, nak suruh hampa ingat balik memori lama. Masa kita kita 6 rendah. Puak2 senior dok ada lg, tak leh dak dok kemaih lg.


Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by ajaiTM on Fri Sep 11, 2009 10:45 am

berdiri dari kiri:
amat ker....barron, chot, lan hongkong, ametsanglang, rosli kerpan, pun cikgu razak tokya,
duduk dari kiri:
pit saad, ajai tm, cikgu khairi, sharip, det, yg ni aku tak ingat nama, atan boeng, yang jerlun and majid.

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by Khairi on Fri Sep 11, 2009 11:27 am

ajaiTM wrote:berdiri dari kiri:
amat ker....barron, chot, lan hongkong, ametsanglang, rosli kerpan, pun cikgu razak tokya,
duduk dari kiri:
pit saad, ajai tm, cikgu khairi, sharip, det, yg ni aku tak ingat nama, atan boeng, yang jerlun and majid.

Betoi la tu, Mat Kerbau. Yg hang tak tau tu, Boeee, bdk Matang Bonglai. Hang tanya Caca dia kenai dak gi. Tapi hang masih tak jawab soalan aku, kita pi mana tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by MetSanglang on Fri Sep 11, 2009 2:37 pm

kita pi sukan pra u,kalau tak silap blah baling kot,Sek Men Khir Johari ..........betoi ke dak,gambag ni kat aku pun ada.jai ,aku ada ikut hang ka bawa budak2 junior pi program anak angkat di felda lubuk merbau?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by SidiA on Fri Sep 11, 2009 10:51 pm

yess.....majid ht ujung tuh.........pueh aku dok teka spa nama dia...ehhehehe....

boleh hampa bgtau dak...mana p depa2 semua hat di atas tuh...keja apa...cikgu belaka kaaa....kalau hampa tkyah la bgtau...aku dh tau ehheheh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by MetSanglang on Sat Sep 12, 2009 2:47 am

aku pun tak tau,yang aku tau belakang tu bas pak jang la tu,masa tu lagu 4U2C tengah top tu,'Fiona,terciptalah irama cinta ini hanyalah untukmuuuuu......"

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 10:51 am

SidiA wrote:yess.....majid ht ujung tuh.........pueh aku dok teka spa nama dia...ehhehehe....

boleh hampa bgtau dak...mana p depa2 semua hat di atas tuh...keja apa...cikgu belaka kaaa....kalau hampa tkyah la bgtau...aku dh tau ehheheh....

Majid dok ngajaq sekali dgn bini aku di SK Jerlun. Geng silat tu. Hat lain2 tu, aku pun tak tau gak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 8:15 am

khairi wrote:
SidiA wrote:yess.....majid ht ujung tuh.........pueh aku dok teka spa nama dia...ehhehehe....

boleh hampa bgtau dak...mana p depa2 semua hat di atas tuh...keja apa...cikgu belaka kaaa....kalau hampa tkyah la bgtau...aku dh tau ehheheh....

Majid dok ngajaq sekali dgn bini aku di SK Jerlun. Geng silat tu. Hat lain2 tu, aku pun tak tau gak.
Ooo...gitu...jadik cikgu jugak laa...majid tu adik abang sha hat dok ajaq silat aku dulu la tuuu.....

aku tengok ada satu blog aku jumpa...dia guna nick Dr.Abd MAjid.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 9:55 am

SidiA wrote:
khairi wrote:
SidiA wrote:yess.....majid ht ujung tuh.........pueh aku dok teka spa nama dia...ehhehehe....

boleh hampa bgtau dak...mana p depa2 semua hat di atas tuh...keja apa...cikgu belaka kaaa....kalau hampa tkyah la bgtau...aku dh tau ehheheh....

Majid dok ngajaq sekali dgn bini aku di SK Jerlun. Geng silat tu. Hat lain2 tu, aku pun tak tau gak.
Ooo...gitu...jadik cikgu jugak laa...majid tu adik abang sha hat dok ajaq silat aku dulu la tuuu.....

aku tengok ada satu blog aku jumpa...dia guna nick Dr.Abd MAjid.....

Dia dah siap master tu, sbb tu guna Dr. Majid kot.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 10:48 am

khairi wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:
SidiA wrote:yess.....majid ht ujung tuh.........pueh aku dok teka spa nama dia...ehhehehe....

boleh hampa bgtau dak...mana p depa2 semua hat di atas tuh...keja apa...cikgu belaka kaaa....kalau hampa tkyah la bgtau...aku dh tau ehheheh....

Majid dok ngajaq sekali dgn bini aku di SK Jerlun. Geng silat tu. Hat lain2 tu, aku pun tak tau gak.
Ooo...gitu...jadik cikgu jugak laa...majid tu adik abang sha hat dok ajaq silat aku dulu la tuuu.....

aku tengok ada satu blog aku jumpa...dia guna nick Dr.Abd MAjid.....

Dia dah siap master tu, sbb tu guna Dr. Majid kot.
amboi....ada master pun pakai title doktor ka...ambooiii...bersungguh2 nk Phd. tuuu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by ajaiTM on Tue Sep 15, 2009 2:03 pm

khairi wrote:Hampa ingat dak gambaq ni kita kat mana. Aku tau, nak suruh hampa ingat balik memori lama. Masa kita kita 6 rendah. Puak2 senior dok ada lg, tak leh dak dok kemaih lg.

hampa ingat dak sapa yg duduk sebelah det ni sebelah kanan... aku lupa nama dia..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by Majid on Wed Nov 04, 2009 10:22 am

yang nie masa kat sm sultan badlishah..kulim,, ingat dak lagi sapa yang score gol masa tu...aku laaa..he..he.he. cot , pon ,boe keja cikgu, atan keja jabatan hutan (anak menakan dia anuar (arwah) dulu sekelas. saja la..aku pakai dr...tak dak apa haihhh. bukan phd lagi...bas kunin yg belakng tu bas pak njang mat ngi. sekolah ayaq itam selalu adakan perlawanan persahabatan dg sek. nie .. la ni tak tau pulak...

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by Majid on Wed Nov 04, 2009 10:24 am

kalau sapa ada gambag lama-lama post la sini. gambar nie pun isteri khairi yang tunjuk kat aku.... nanti kalau ada yg lama-lama aku post kat sini...

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 2:26 pm

Majid wrote:kalau sapa ada gambag lama-lama post la sini. gambar nie pun isteri khairi yang tunjuk kat aku.... nanti kalau ada yg lama-lama aku post kat sini...
setuju...........

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 2:27 pm

mana pi lan hongkong

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by Khairi on Wed Nov 04, 2009 2:29 pm

Saya pun setuju cikgu ...
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by mat syah_sanglang on Wed Nov 04, 2009 9:39 pm

Rosli Kerpan!Rosli Hamid Matang Kerpan ka tu Jai?mcm diA ja aku tgok gambaq tu..dok mana dia lani..tu sharip sama ,dok mana lani tak pernah jumpa da..

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 9:49 pm

mat syah_sanglang wrote:Rosli Kerpan!Rosli Hamid Matang Kerpan ka tu Jai?mcm diA ja aku tgok gambaq tu..dok mana dia lani..tu sharip sama ,dok mana lani tak pernah jumpa da..
betui....aku pun tak tau lepaih mana si rosli tu....
sharip pun aku tak tau...
kena tanya yg lain tgk la...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by mailsnsb_2 on Wed Nov 04, 2009 10:24 pm

ajaiTM wrote:mana pi lan hongkong

lan hong kong menikah dengan diana husein budak sekelas dengan aku dulu..raya aritu jumpa.la ni depa dok pahang...rajin gak turun kl ambik barang meniaga..katanyaaaa

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 7:36 am

Banyak maklumat kwn2 lain yg kita dapat tau melalui forum ni, tahniah Moq.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by SidiA on Thu Nov 05, 2009 3:27 pm

Khairi wrote:Banyak maklumat kwn2 lain yg kita dapat tau melalui forum ni, tahniah Moq.
Smile Smile Smile Smile Smile joget jap...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by MetSanglang on Thu Nov 05, 2009 3:55 pm

joget pala hotak,bagi la maklumat pasai gambaq ni...........toi kata majid,dulu pra U slalu wat perlawanan persahabatan,lawan bola jaring,bola sepak dan takraw.................pas tu lawan mengorat hehhehhe...........tu atan boeng tu kita bawak sbgai pemain import kan.!?rosli lan hongkong pun kita bawak sbgai pemain import,masa tu hang Majid memegang tampok pemerintahan Pra U.toi kan majiddddddd...........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Met & Jai

Post by Sponsored content Today at 7:27 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum