FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

aku lemontree95

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: aku lemontree95

Post by SidiA on Tue Nov 10, 2009 3:10 pm

burrp...!!!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Nov 10, 2009 3:13 pm

SidiA wrote:burrp...!!!

tediaaaaaaa... dia mai dahhhhh.. dimulakan dengan belahak lagi haaaaaa....

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 3:15 pm

SidiA wrote:burrp...!!!

tu lah dia kalau nak kenai lanjut pasai sidia, walaupun dlm ruangan nie, sepatutnyer ruangan org len, tapi sida ni masuk opis, mesti dia cari biskut, buat ayaq nescafe kat pantry, pastu cicah biskut ngan nescafe

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by lemontree95 on Wed Nov 11, 2009 11:39 am

mai la klau beghani......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by Khairi on Wed Nov 11, 2009 7:09 pm

SidiA wrote:burrp...!!!

baru lepas pekena pasemboq apa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 10:21 am

pasemboq kodiang.....sedap woooo

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 10:24 am

lemontree95 wrote:pasemboq kodiang.....sedap woooo

La ni bukan tokey yg dulu dah, tak clear mcm dulu la Bun,

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 10:26 am

tang mergong best jugak...dekat dengan klinik mergong tu....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 10:28 am

lemontree95 wrote:tang mergong best jugak...dekat dengan klinik mergong tu....

Hang pandai dok habaq, nak kena pi cari ni, melelh dah ni. Kalau pekena kat Padang Kota, Penang, lagi best, pilih2, sat lagi tunjuk kat dia kena RM30.00, hahahaha.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 10:31 am

tang tu mee rebuih dia pun sedap nak mampuih.....teloq aci boh sebijik....kuah pekat melekat....pakmok mana tau.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 10:57 am

fuhhhh......dapat boh cucoq ketam,cucoq udang,cucoq ikan temenung,sengkuang lebih,kacang lebih...........baghu tesemboqqqq.......padang kota punya pukalan,pi time hantaq org pi mekah,tediaaaa baghu,booking baih Rona pulak,apa gi layan kona,klu nak pantas kena bagi Petas,baghu kleaaa.....

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 11:06 am

wuiii....boh pulak cucoq keli...apa nak kata.....keli hat makan t**k pulak tu...meleleh sampai ketin...... :tongue: :tongue: :tongue:

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 1:18 pm

lemontree95 wrote:wuiii....boh pulak cucoq keli...apa nak kata.....keli hat makan t**k pulak tu...meleleh sampai ketin...... :tongue: :tongue: :tongue:

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 2:41 pm

ehem ehem....jauh melencong bero bero sekalian.....ucap salam sampai jadi makan pesemboq nih....


buat aku lapaq jaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 2:42 pm

SidiA wrote:ehem ehem....jauh melencong bero bero sekalian.....ucap salam sampai jadi makan pesemboq nih....


buat aku lapaq jaa....
wei, cucuq udang dan pasemboq tepi Bank Islam, Jitra, lama dah tak pi situ.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 2:43 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:ehem ehem....jauh melencong bero bero sekalian.....ucap salam sampai jadi makan pesemboq nih....


buat aku lapaq jaa....
wei, cucuq udang dan pasemboq tepi Bank Islam, Jitra, lama dah tak pi situ.
jgn la gitu.....buat aku lapaq jaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 2:51 pm

Sat lagi kita kena sound dgn ahli2 lain ni, tajuk pokok limau, jadi pasemboq lak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 2:59 pm

Khairi wrote:Sat lagi kita kena sound dgn ahli2 lain ni, tajuk pokok limau, jadi pasemboq lak.
ya betuiiii....tajuk dh p jauh dah nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 3:04 pm

tedia sampai 12 page tajuk ni ,mai kita angkat boh bakoi sampah tajuk ni,kepala tajuk tak syok pasai pokok limau,takleh pakai dia ni.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by mat syah_sanglang on Thu Nov 12, 2009 4:17 pm

MetSanglang wrote:tedia sampai 12 page tajuk ni ,mai kita angkat boh bakoi sampah tajuk ni,kepala tajuk tak syok pasai pokok limau,takleh pakai dia ni.

Betul2 met ! potong ja limau tu.... cheesy

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 6:30 pm

MetSanglang wrote:fuhhhh......dapat boh cucoq ketam,cucoq udang,cucoq ikan temenung,sengkuang lebih,kacang lebih...........baghu tesemboqqqq.......padang kota punya pukalan,pi time hantaq org pi mekah,tediaaaa baghu,booking baih Rona pulak,apa gi layan kona,klu nak pantas kena bagi Petas,baghu kleaaa.....

hehehehe ... takpa ... ari senin nie, 16hb-20hb nov, saya kat penang. Jadi, saya akan tlg makan kan utk rakan rakan semua, segala jenis pasemboq ka, beriani ka, nasi kandaq ka, jeruk ka ... habaq mai .. nanti saya tlg makan kan bg pihak

isk .. nak layan kona nek baih saya ka ? baih saya henjin kecik, takdak lambang rimau kat depan, cermin tak gelap, nek pun tak syok... dan lagi tak syok, kalau petas nak pandu .. isk .. mana bulihhhh ... psv dia kan abg j simpan. Smile

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 6:34 pm

mat syah_sanglang wrote:
MetSanglang wrote:tedia sampai 12 page tajuk ni ,mai kita angkat boh bakoi sampah tajuk ni,kepala tajuk tak syok pasai pokok limau,takleh pakai dia ni.

Betul2 met ! potong ja limau tu.... cheesy

heheheeh .. sian kat pokok limau tu ... jgn la cantas dia .. sat lagi ketot cam petas lak ... sian kat dia .... :face:

12 page tu tandanya, dia glem la tu ... isk ... hangpa semua jeles kat pokok limau nie kot ? sbb dia dapat 12 page, hangpa semua 2 3 page jer Smile

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by d on Sat Nov 14, 2009 7:02 am

tak pa kita biaq p kat dia sat... jgn dok mencantas lg... wave

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by Khairi on Sat Nov 14, 2009 7:19 am

rona wrote:
mat syah_sanglang wrote:
MetSanglang wrote:tedia sampai 12 page tajuk ni ,mai kita angkat boh bakoi sampah tajuk ni,kepala tajuk tak syok pasai pokok limau,takleh pakai dia ni.

Betul2 met ! potong ja limau tu.... cheesy

heheheeh .. sian kat pokok limau tu ... jgn la cantas dia .. sat lagi ketot cam petas lak ... sian kat dia .... :face:

12 page tu tandanya, dia glem la tu ... isk ... hangpa semua jeles kat pokok limau nie kot ? sbb dia dapat 12 page, hangpa semua 2 3 page jer Smile

Cemuih

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by rona on Sat Nov 14, 2009 6:50 pm

saya tak cemuih lagi ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: aku lemontree95

Post by Sponsored content Today at 1:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum