FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Rakan yg kembali ke Rahmatullah

View previous topic View next topic Go down

Rakan yg kembali ke Rahmatullah

Post by SidiA on Tue Aug 11, 2009 9:43 pm

MetSanglang Hitam LEgam wrote:Innalillah hiwainnailai hiroji'un,aku baru dengar crita kawan kita Zulkarnain 5B(kembar dari Jerlun tu)dah lama kembali kerahmatullah,crita ni aku dengar dari satu-satunya bunga (penyeri forum buat masa ni )nak tau lanjut tanya Caca@manis .Begitu juga dengan sahabat baik kami saudari Aishah bt Hamid (5C)pada 27 april 2009,semoga Allah mencucuri rahmat keatas roh mereka,amin.

Takziah dari aku.......Kalu gitu itu Zun Lemu hat duK kelas aku la tuh....sakit apa weh...

Aishah ht kelas hang tu plak sakit apa met.......

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Rakan yg kembali ke Rahmatullah

Post by MetSanglang on Tue Aug 11, 2009 10:51 pm

kalu tak silap Aishah ada masalah buah pinggang,Zul Ya habaq kat aku eksiden mutu tang jerlun..............hoih asyik tanya aku ja.tanya la caca@bijak tu ........apa forum ni kita dua saja ka yang dok goreng.....hat lain tukang baca saja ka........hoi penduduk kampung tuala tiga keluaq hampa semua jom kita ramai2 pi mengala,meghe'lat,menyeghe'kap,meghamu. .........baru syok.....heheheh. :cheers:

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Rakan yg kembali ke Rahmatullah

Post by SidiA on Tue Aug 11, 2009 10:53 pm

AHhahahhaha.......jgn lupa ajak pi megelau sekalik hehehheheh...

Ooo..gitu kaaa....Zun lemu bila meninggai nyaaa.....
Aishah tu rasa mcm boleh nmpak2 balik dlm memory aku nih....maklum la....hard disk dh tua...hik hik hik hik...

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Rakan yg kembali ke Rahmatullah

Post by Sponsored content Today at 7:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum