FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

ROHAYA MAT ALI

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 12:55 pm

lemontree95 wrote:ni orang kampung aq taib ni.......
bukan sekampung jaaa.....malah seperut dgn Aq taib....adik dia la niiii.......ishhhkkkk...hg ni pokok limau....len kali kaji sket sejarah.... afro

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 1:17 pm

cot pun jd cikgu kan

mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 3:31 pm

Majid wrote:farid pun ada...kecoh betul... nak minta tolong sapa yg kenai geng pra-u yg seangkatan seperti pon, cot, bae mtg bonglai, anuar, zan , hafidzul dan dll lagi tolong bagitau depa la nie dok mana....
benda2 ni kena suruh farid..cepat sikit...
dialah reporter kami....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mailsnsb_2 on Tue Nov 03, 2009 11:00 pm

Majid wrote:farid pun ada...kecoh betul... nak minta tolong sapa yg kenai geng pra-u yg seangkatan seperti pon, cot, bae mtg bonglai, anuar, zan , hafidzul dan dll lagi tolong bagitau depa la nie dok mana....

kenai tak norzil.kat kg tok kepak jugak

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mat syah_sanglang on Tue Nov 03, 2009 11:09 pm

mail! pak lah mana?

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mailsnsb_2 on Tue Nov 03, 2009 11:19 pm

mat syah_sanglang wrote:mail! pak lah mana?

ataih perut bini kot
melawak saja,anak dia tak sihat.yg no dua tu masuk spital sbb lelah,

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mohdfaridg on Thu Nov 12, 2009 9:56 am

rohaya ni dia malu ayam konon.kalau hampa setuju aku pi boooom qumah dia kat canglun........internet 24jam ada saja tau mau join........dok kalut sampai mati pun kalut .................. rumah aku kat canglun dia tak mai mai.........

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mohdfaridg on Thu Nov 12, 2009 10:02 am

Cikgu majid,geng hang,.. pun kat sk siputeh,cot matang bonglai kat baling kia jadi cikgu jugak kat yan,dan banyak lagi kawan bertaburan kat sekitar kerpan dan ayer hitam.

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 10:14 am

woi farid hang habih dah meracun padang hang.......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mat syah_sanglang on Thu Nov 12, 2009 4:50 pm

lemontree95 wrote:woi farid hang habih dah meracun padang hang.......

meracum apa nya hujan lebat kat kedah tah tah dah tengelam ayaq Bah ka? cheesy

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Sponsored content Today at 5:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum