FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

ROHAYA MAT ALI

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by sani mustafa on Fri Sep 18, 2009 11:26 am

Assalamualaikum...mana boleh lupa rohaya md ali woii, budak kelas aku yang baik dan bertoleransi tu..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 8:33 pm

khairi wrote:Ilmu itu Pelita Hidup. Menuntut ilmu sampai negeri China.
tuntut ilmu sapai ke china tu falsafah org arab....kita kena p arab la pulak kot.....ehhehehe.....aku dh usha2 dah tempat nk belajaq Igama nih.....nk kena tadah kitab la pulak tapi tkdan lagi nk join....aku dok pusing nk tukaq kalih keja ja nih.....penin keja tk sama dgn org nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mailsnsb_2 on Thu Oct 22, 2009 11:55 pm

masuk la rohaya md ali,rahayu md ali pun sama..sekelas dulu ngan adik dia

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Fri Oct 23, 2009 6:12 am

mailsnsb_2 wrote:masuk la rohaya md ali,rahayu md ali pun sama..sekelas dulu ngan adik dia
rohaya md ali dh register dh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mailsnsb_2 on Fri Oct 23, 2009 9:53 am

SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:masuk la rohaya md ali,rahayu md ali pun sama..sekelas dulu ngan adik dia
rohaya md ali dh register dh....

dah register pun post la komen ka,perkembangan terbaruuu....nak tau gak camna..hehe

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by nz on Fri Oct 23, 2009 10:08 am

tak sabar tunggu aya ni.......

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:23 pm

tunggu dia post jaaa....masuk melawat ja...lepas tu diam jaa...dia ni pemalu orang nya....biasa laa...org Kariah Kubang sepat ni pemalu ehheheh...tak gitu maey n khairi

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Khairi on Sun Oct 25, 2009 7:54 pm

SidiA wrote:tunggu dia post jaaa....masuk melawat ja...lepas tu diam jaa...dia ni pemalu orang nya....biasa laa...org Kariah Kubang sepat ni pemalu ehheheh...tak gitu maey n khairi

Bak kata Upin & Ipin, betul, betul, betul.....

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 8:04 pm

tengok gambag hang ni, sephia color ja..makan orang lama-lama..siap dok menung pulak dok tunggu rohaya mat ali tak mai mai.. hang tau tak, dulu rohaya mat ali pernah bersanding dengan aku, shidee yang jadi videographer..hang tanya dia tengok..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 8:53 pm

sani mustafa wrote:tengok gambag hang ni, sephia color ja..makan orang lama-lama..siap dok menung pulak dok tunggu rohaya mat ali tak mai mai.. hang tau tak, dulu rohaya mat ali pernah bersanding dengan aku, shidee yang jadi videographer..hang tanya dia tengok..
ahhaha..time orentasi form 6 kaaa.....aku pegang kerosi tu kaa...... hahahahha...la hg dgn rohaya ka jadi pengantin tuh.....aku dh lupa da sapa yg jadik pengantin tu.... cheesy Very Happy Very Happy Very Happy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 10:20 pm

Betoii..aku la tu..he he Razz

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mohdfaridg on Mon Oct 26, 2009 11:46 am

rohaya ni nak kena pi bom qumah dia.kalu dia pemalu aku nak mintak ubat kat tok ismail........................................... PHD tu simpan la kat canglun mai join

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by lemontree95 on Mon Oct 26, 2009 2:17 pm

aku cukup heran sapa dia rohaya mat ali ni...yang pakat dok panggei dia ni....i love you rohaya mat ali..... cheesy cheesy cheesy

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 2:27 pm

lemontree95 wrote:aku cukup heran sapa dia rohaya mat ali ni...yang pakat dok panggei dia ni....i love you rohaya mat ali..... cheesy cheesy cheesy
hoi hoi hoi.....yg hg dok merela tk tentu pasai ni kenapa.....bini orang la woooiii......rohaya dia segagan dgn kami dulu.....terutamanya dgn aku,khairi dan beberapa orang lagi la..sebb kami sekampung n sekolah rendah pun sekali.....yg dok hangin tu...dia masuk forum nih....tapi dok baca ja...bukan nk tulih2....ehhehehe...apa2 pun dia tetap kawan2 kita belaka...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 2:28 pm

sani mustafa wrote:Betoii..aku la tu..he he Razz
aku duk cuba bayangkan nih.....hahahha.....merah padam muka rohaya hahahahaha...... cheesy cheesy cheesy cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by sani mustafa on Mon Oct 26, 2009 10:40 pm

Biasa la...anak dara lagi waktu tu...he he..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by lemontree95 on Tue Oct 27, 2009 10:27 am

oooooo.....mana aku tau....kalu macam tu aku panggei dia kak la.....kak rohaya mat ali.....i love you......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Tue Oct 27, 2009 2:39 pm

lemontree95 wrote:oooooo.....mana aku tau....kalu macam tu aku panggei dia kak la.....kak rohaya mat ali.....i love you......
ishhkk....dia nih....nk kena kelaih nih......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by mailsnsb_2 on Tue Oct 27, 2009 9:30 pm

lemontree95 wrote:oooooo.....mana aku tau....kalu macam tu aku panggei dia kak la.....kak rohaya mat ali.....i love you......

mak lang tengok sat lemontree ni...dia ngusik chekkkkkk....tu la org suruh menikah cepatttt...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Majid on Tue Nov 03, 2009 12:42 pm

tak dak keja kosong ka kat uum, terutama fakulti bahasa ,kalau ada habgla kat sini sama....

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by lemontree95 on Tue Nov 03, 2009 12:44 pm

ni orang kampung aq taib ni.......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Majid on Tue Nov 03, 2009 12:48 pm

yang aisyah tu kira adik beradik saya la..masa dia meninggal say pi tengok, masri yg dok kerpan pun pi jugakl ..kalau tak silap masa tu saya pengerusi persatuan pra- u , aisyah baru masuk pastu sat saja dia pi sambung ngaji kat uitm perlis. apa pun mai la kita sedekah al fatihah. moga rohnya dicucuri rahmat. utk pengetahuan rohaya mungkin saya ni geng sebelum farid, khairi. masa di selangor saya buat b. a dan sambung master lepas tu dpt posting kat sk jerlun...la ni dok tengah cari lubang kot-kot ada peluang jd pensyarah....baru ni ada mintak tutor sambilan kat uum ..tapi tak dapat jawapan pun...

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Majid on Tue Nov 03, 2009 12:49 pm

org kampung paaa.adik dia laaa...

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 12:52 pm

Majid wrote:tak dak keja kosong ka kat uum, terutama fakulti bahasa ,kalau ada habgla kat sini sama....
ishkkk...ramai sungguh dok tnya fakulti bahasa aaaiihhh......org sini pun dok tanya gak....ehhehe..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Majid on Tue Nov 03, 2009 12:54 pm

farid pun ada...kecoh betul... nak minta tolong sapa yg kenai geng pra-u yg seangkatan seperti pon, cot, bae mtg bonglai, anuar, zan , hafidzul dan dll lagi tolong bagitau depa la nie dok mana....

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Sponsored content Today at 7:23 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum