FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

ROHAYA MAT ALI

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Sat Aug 08, 2009 8:29 pm

Aku dapat info dari kawan aku...budak photography Kedah..keja kt UUM...kata dia Rohaya ni 2 pupu dengan dia...la rohaya jadi lecturer kt fakulti bahasa moden di UUM...dh ada anak 2 kot katanya...

member aku dgn khairi serta Job,Wari dan raziff dan tk dilupakan pakcha gerbi sekali....member dari sekolah rendah nih.....

telepon bilik dia 04-9284818
email dia: aya@uum.edu.my

aku dh cuba email dia dah...

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by MetSanglang on Sat Aug 08, 2009 10:11 pm

cantik klu dapat kontek cakap aku krim salam,nanti aku folow.........heheheheh

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Sun Aug 09, 2009 2:23 pm

pandai la hang...tapi aku dh email dia dah...tunggu dia reply la mcm mana ehhehe....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by MetSanglang on Mon Aug 10, 2009 7:56 am

sambe-sambe tu hang cari la balik Paktam napiah,lebai bidin,chin bek ho,jan tok tenun,haji dolah,lebai kasim.............(aku merapu saja pak mok

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Tue Aug 11, 2009 9:32 pm

cam hampeh....tendang satu kalik....

awat kita 2 ja nih...mana p hat lain....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by MetSanglang on Tue Aug 11, 2009 10:36 pm

pi melingkup,masuk ciber cafe sayuop sangat,penuh takdan nak cat kot.........tak pun bil tm net tak bayaq.........kemaghau kot lejeyyyyy puak ni............haghu lagu ni :confused:

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Tue Aug 11, 2009 10:40 pm

tkpa laa...kita sembang 2...lepaih tu kita buat gathering 2...makan kedai mamak pun ok jaa...sep bajet hhehehe..

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by ajaiTM on Sat Aug 15, 2009 1:01 pm

TAK PA aku dah masuk ni.... wahai jin2 ayaq hitam yg dok merempat di KL(kandang lembu) mai la kita pakat mengutuk sesama kita....klu kita tak mengutuk... sapa lg yg nak mengutuk.... yg dok jaga kampung pun tak ketinggalan.... dah dpt kontet rohaya mat ali dak lg....


Last edited by ajaiTM on Sat Aug 15, 2009 1:10 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : gambaq sek aku)

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Sat Aug 15, 2009 3:57 pm

Assalamualaikum

ingat lagi hang no...Aku dah abih ngaji lama dah, Pantai Dalam pun dalam kenangan, hehe..hari dapat emel hang aku terus buka forum tu, nampak la kengkawan lama kat dalam forum tu. Aku respek giler kat hang kerana sanggup bersusah payah membina website tu..bukan calang-calang orang buleh buat lagu tu...tapi SHIDI bule haha...
Hang jadi orang KL ka la ni...tapi nasib baik ingat sungai korok lagi. Bila baca cerita kat dalam forum tu teringat aku zaman mengaji kat sek. Alor Biak dulu-dulu....bila naik bas sekolah Pak Musa (yang warna kuning tu), sampai aja kat Tandop, separuh bas mesti turun kat situ, bila hang yang turun, ringan la sikit bas tu...kah..kah Setahu aku Khairi dok mengajar kat Sekolah Padang Besar kot...
Sory la, aku saja tak daftar kat forum hang tu lagi...malu la pulak kat kawan-kawan..haha..
Shidi adjust la buat reunion kat mana-mana tempat...kat sungai korok pun takpa..bule la jumpa kengkawan lama...



~~~~~~~~~~~~dia reply email aku .......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by ajaiTM on Sat Aug 15, 2009 9:23 pm

hikk...hikk...soooo...ooot(nyeh hinguih) hik....hikkk... sedih.....pak mok woi.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Sun Aug 16, 2009 2:58 pm

ajaiTM wrote:hikk...hikk...soooo...ooot(nyeh hinguih) hik....hikkk... sedih.....pak mok woi.....
cam lejeeeyyyy....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Mon Aug 17, 2009 2:57 pm

Salam...
Amboi..hebat memori hang Shidi...sampai abang zam aku yang menega dengan Abu tu pun kau ingat yea. Kalau tak silap aku, abag zam meniaga dengan abu tu waktu dia lepas SPM..tengah2 dok cari kerja, la ni ada kt Shah Alam, dah jadi orang sana dah, rumah dan orang rumah semua kat sana. Bini dia orang Shah Alam, dah 10 tahun lebih dah kawin, tapi takda anak lagi..yang meninggal tu isteri abang aku yang sulung, Zamri..tak tau la hang kenai dak..Abang zamri aku ni muka sebijik macam aku..macam hang dengan afdlin shauki la lebih kurang hahaha... Aku pulak berjodoh ngan orang Raub PAhang..laki aku kerja kt LHDN Bukit Mertajam..La ni aku dok Changlun, tapi tiap-tiap minggu dok balik matang bonglai..laki aku setiap hari berulang alik kerja dari BM ke Changlun...macam Shah Alam ke KL la lebih kurang...kalau balik kampung mai la jalan umah aku, dekat aja, tepon dulu sebelum datang..ajak kawan-kawan..kalau nak dekat lagi datang la raya kat matang bonglai...Aanak aku baru sorang, nak masuk dua tahun..anak sulung meninggal lepas lahir tahun 2005, anak kedua ni lahir tahun 2007 bulan 12..aku lambat dapat anak, lepas lima tahun kawin baru dapat, pastu meninggal pulak..ish..ish..sedih....Kau dah berapa orang anak? Mak ayah sihat ke..ingat lagi masa sekolah, ayah kau selalu dok tunggu kat Tandop...waktu tu depa kata hang anak manja..haha

Semua kawan-kawan yang hang sebut semua dok terbayang dalam mata kepala aku...betoi la kita dah makin tua dah haha...(sedar diri dah tua)...Aisyah Hamid yang dok Pida Lima tu dah meninggal bulan 5 hari tu...aku tak tau la hang kenai dak dia..kenai kot sebab dalam forum tu hang ada sebut nama dia..
Aku dulu budak sastera la..mana layak dok kelas sains, mengaji pun tak pandai kah..kah..habis form 6 kat Alor Setar (mengulang) aku masuk UM, terus sambung bat Master pastu dapat keja kt UUM...tapi masa kat KL tu aku dok jadi cikgu lama gak sebelum joint UUM...

sekian...nanti citer lagi, kalau dapat jupa best ni ramai-ramai...tak sangka khairi balik SMKAH..kalau jupa kirim salam lah...

email dari rohaya md ali....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:40 am

mai la rohaya oooii...masuk laaa oooiii...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:42 am

SidiA wrote:mai la rohaya oooii...masuk laaa oooiii...

Dok ingat lg masa dia senyum, marah pun muka dok senyum, itulah Rohaya Mat Ali. Bukan Caca.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:44 am

khairi wrote:
SidiA wrote:mai la rohaya oooii...masuk laaa oooiii...

Dok ingat lg masa dia senyum, marah pun muka dok senyum, itulah Rohaya Mat Ali. Bukan Caca.
betui betui.....bulan posa sure mata merah...ngantuk manjang heheheh...tapi muka senyum jugak ...ahhaha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 5:24 am

Tak pa, kita pelan2 bawa dia masuk forum.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 5:26 am

itu la......harap2 gitu laa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 5:28 am

SidiA wrote:itu la......harap2 gitu laa...

Ishhhh, kalau Rohaya join, maknanya ada pensyarah dalam ni. Dia leh ka merapu mcm kita ni, maklum la profesor lak pas ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 5:37 am

khairi wrote:
SidiA wrote:itu la......harap2 gitu laa...

Ishhhh, kalau Rohaya join, maknanya ada pensyarah dalam ni. Dia leh ka merapu mcm kita ni, maklum la profesor lak pas ni.
itu la pasai....mungkin control sket kot...hehehhe....apa2 pun kalau dia masuk....tolong ajaq kita apa yg elok dan tk elok....maklum la..dia dari fakulti Bahasa.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 5:40 am

Dia ngajaq ka @ kat Admin, sbb ada yg dok UUm tp dok kat admin, mana ada ngajaq pun.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 5:43 am

khairi wrote:Dia ngajaq ka @ kat Admin, sbb ada yg dok UUm tp dok kat admin, mana ada ngajaq pun.
aku lupa plak nk tnya....tapi mengikut member photography aku yg dok matang monglai tu kata..dia ngajaq....member aku tu pun keja kt UUM gak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 5:48 am

SidiA wrote:
khairi wrote:Dia ngajaq ka @ kat Admin, sbb ada yg dok UUm tp dok kat admin, mana ada ngajaq pun.
aku lupa plak nk tnya....tapi mengikut member photography aku yg dok matang monglai tu kata..dia ngajaq....member aku tu pun keja kt UUM gak....

Ishh, ishh, kawan2 hampa semua pensyarah no. Hang ingat lg dak Rizal hat balik dgn kita. Dia bawa moto RX-S, dgn Latip yg qheja kat Ujang dulu, dia pun pensyarah UUM gak. La ni cuti 3 tahun buat PhD kat UKM. Past Habis Darjah tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 5:56 am

khairi wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:Dia ngajaq ka @ kat Admin, sbb ada yg dok UUm tp dok kat admin, mana ada ngajaq pun.
aku lupa plak nk tnya....tapi mengikut member photography aku yg dok matang monglai tu kata..dia ngajaq....member aku tu pun keja kt UUM gak....

Ishh, ishh, kawan2 hampa semua pensyarah no. Hang ingat lg dak Rizal hat balik dgn kita. Dia bawa moto RX-S, dgn Latip yg qheja kat Ujang dulu, dia pun pensyarah UUM gak. La ni cuti 3 tahun buat PhD kat UKM. Past Habis Darjah tu.
mak aiiihhh.....dahsat nyaaaaa.......aku ni harap diploma cabuk ja laaa.....nk kena belajaq balik nih....ni buat aku tebakaq nih.....tapi kos tinggi sgt kalau mcm kt UM tu...ada la beberapa subjek yg best tapi kos nyer tk tahan.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 6:03 am

Ilmu itu Pelita Hidup. Menuntut ilmu sampai negeri China.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by MetSanglang on Fri Sep 18, 2009 10:49 am

pensyarah x pensyarah tang merapu tu kalau leh mentein kera hebat aa.aku rasa caca tu kalu dok lebel menteri pun aku rasa ngan kita dia mrapu gak.hampa tengok Najib,tak mrapu tu yang rambut jadi bekemutih abis...........aku ni pasai nak mengaji ni dah maleh aaa.kalau boleh aku nak ngaji sekolah pondok,maklumla bekai tak brapa cukup...................tapi kheja aku pun kadang2 aku kena mengajaq gak,kadang2 pensyarah pun aku kena ajaq

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: ROHAYA MAT ALI

Post by Sponsored content Today at 7:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum