FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

jOm kasi detail sket pasai kerja/bisnes hampa

View previous topic View next topic Go down

jOm kasi detail sket pasai kerja/bisnes hampa

Post by SidiA on Fri Aug 07, 2009 5:09 pm

aku mula dulu...

aku keja jadik kuli orang jaaa....dah 15 tain (tahun) keja dgn org..kompeni yg sama...kempeni tukaq nama dh bnyk kali dah....mola2 dulu aku kerek sket sebb keja dgn kempeni ni pasai boss besaq dia mokhzani.....anak mahadet...lepaih tu toNgkah lingkup....padan muka,tu laaa....dok penanya kami sangat....kompeni aku diambik alih oleh CGG (compagnie de General degeophisyc) aku pun taktau ejaan aku betui ka dak ehheheh....kempeni ni berpengkalan di Massy, perancis...sulah lekat 80 thn beroperasi maaaahhh.....tk syiOk mana pun keja dgn org putih nih....buhsan jaaa...tkleh nk melahu/mengulaq heheheh.....bukan depa marah tapi kita yg segan...ya laa..manager/bos dgn pakai tie selamba ja punggah barang...peluh lokoih.....hehehheh...takkan kita nk duk wang win wang win ja kot.....

kalau bab menega..semua aku buat....cuma tk juai dadah dgn juai pempuan jaaa....ehhehehekalau tk dh lama akumasuk dalam... lol! ...bab menega ni, aku bnyk terkantoi oleh sebb aku keja yg tk tentu masa...naik cemuih..time aku tk menega....keja relax....time aku meneega keja cam hampeh...penat wehhh.....last sekali aku dok saja ja la ni...layan keja jaaa...hehehe...


sehkian ...wassalamu... afro

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum