FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Untuk MetSanglang

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by MetSanglang on Sun Aug 23, 2009 11:44 am

kalu brani boh gambaq hat kelia nu,boh gambaq kelabu ja wat pa...........trga hantu bungkuih ja pak mok............tengok cam jai cam pak cik kordi ja......kekembang-kembangan,kebulat-bulatan hahahahha sama cam aku....

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 11:52 am

hang mana sama dgn jai woooi....hang kehitam hitaman hahahahhaha....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 12:34 pm

deehjey tongoh...... aku tukaq gambaq lagi.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by caca@bijak on Sun Aug 23, 2009 4:38 pm

ajaiTM wrote:deehjey tongoh...... aku tukaq gambaq lagi.....


cuehhh...jai hg buat pa ngam mikropon tu...bukan hang gagap bila cakap.....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by MetSanglang on Mon Aug 24, 2009 4:43 am

woi Aya, Jai nak bagitau tu dia tengah mesyuarat,tak pun tengah ceramah......dlm kepala tu tak tau apa pun.........x pun tengah berangan pencen sok nak jadi YB tok mengkula hahaaha,la ni tengah pratis la ni.......cam pelaqqqqq

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 2:21 pm

ahhahahah......mcm2 la hampa nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by lemontree95 on Wed Aug 26, 2009 11:58 am

woi..apa hampa dok kutuk dia...dia cikgu tau dak....tak baek dok kutuk dia...hampa tau dak dia masuk forum ni pun,adik dia yang darjah 6 tu yang tolong wak masuk...la ni adik dia pi umah mak menakan dia..bercuti.. nanti bila adik dia balik..dia ada la....awat hampa ingat cikgu reti ka bab2 inetrnet ni....cikgu pun bangang jugak la wei....hihihihihihihi...... :shock: Twisted Evil

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by caca@bijak on Wed Aug 26, 2009 5:37 pm

sokong :cheers: sokong :cheers:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 9:28 pm

AHhahahahah........golek golek golek golek....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by lemontree95 on Sun Aug 30, 2009 10:52 am

nie saya nak nasihat kat hampa semua no...bulan posa hampa jangan dok kata kat orang....jangan dok kata macam-macam.......kalau nak kata jugak kena kata bagi pedih-pedih...baru berkesan.....kalau kata pedih2 di bulan posa tak pa...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by SidiA on Mon Aug 31, 2009 7:18 am

lemontree95 wrote:nie saya nak nasihat kat hampa semua no...bulan posa hampa jangan dok kata kat orang....jangan dok kata macam-macam.......kalau nak kata jugak kena kata bagi pedih-pedih...baru berkesan.....kalau kata pedih2 di bulan posa tak pa...
nasihat natang apa lagu tuh...caiiitttt....deyyyy....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by caca@bijak on Mon Aug 31, 2009 9:04 am

SidiA wrote:
lemontree95 wrote:nie saya nak nasihat kat hampa semua no...bulan posa hampa jangan dok kata kat orang....jangan dok kata macam-macam.......kalau nak kata jugak kena kata bagi pedih-pedih...baru berkesan.....kalau kata pedih2 di bulan posa tak pa...
nasihat natang apa lagu tuh...caiiitttt....deyyyy....

pungah budak ni...chek akak ni ibu2 so bukan boleh tgk budak2 dia gaduh nak tanya...tu yang chek dok reba tu anak chek ka??bagi cerita sket...dah ada berapa org anak dan berapa org bini..... cheesy

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 9:38 am

ehheheheheh......

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by MetSanglang on Mon Aug 31, 2009 10:07 pm

(tok siak ) ni la muka calon YB.ghebi,kubang sepat.ni masa amik gambaq ja pakai lagu ni tapi klu dok rumah pakai seluaq catuk ja.........hahahaha.hoi hang jangan buat muka sirius sangat huduh tengok.........!kepiah patuh boh lagi tiggi baru nampak mcm pangkat besaq

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by SidiA on Tue Sep 01, 2009 4:02 pm

MetSanglang wrote:(tok siak ) ni la muka calon YB.ghebi,kubang sepat.ni masa amik gambaq ja pakai lagu ni tapi klu dok rumah pakai seluaq catuk ja.........hahahaha.hoi hang jangan buat muka sirius sangat huduh tengok.........!kepiah patuh boh lagi tiggi baru nampak mcm pangkat besaq
gambaq lagu ni tkpa kaaa.....hahahhaha.....kalau dok rumah pakai kain pelayakat tanpa berbaju je heheheheheh....dk dapoq sambey memasak......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Sorry la

Post by Khairi on Wed Sep 02, 2009 9:06 am

Wei, tak kan tak ingat, KAH164 la. PN hang tu aku pun dah lupa. Aku dah pi tengok anak ABUYa, kali ni hero.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Buat Caca

Post by Khairi on Wed Sep 02, 2009 9:09 am

Aku baru leh join, sory la sbb sebln dah tak buka forum, sebok. Dah jadi cekgu kat Ayer Hitam ni byk kenangan la. Ingat masa dok cin kelas dulu. hahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by wak_karto on Wed Sep 02, 2009 10:28 am

cikgu khairi mengajar kat ayaq itam ka la nie

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by tOksiak on Wed Sep 02, 2009 2:23 pm

khairi wrote:Aku baru leh join, sory la sbb sebln dah tak buka forum, sebok. Dah jadi cekgu kat Ayer Hitam ni byk kenangan la. Ingat masa dok cin kelas dulu. hahaha
hahahah....cikgu ayaq itam dh masuk dah......aku paling ingat KAA4150.....weli depan awek tuuuu...hahahhaha....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by caca@bijak on Wed Sep 02, 2009 6:12 pm

tOksiak wrote:
khairi wrote:Aku baru leh join, sory la sbb sebln dah tak buka forum, sebok. Dah jadi cekgu kat Ayer Hitam ni byk kenangan la. Ingat masa dok cin kelas dulu. hahaha
hahahah....cikgu ayaq itam dh masuk dah......aku paling ingat KAA4150.....weli depan awek tuuuu...hahahhaha....

woi sapa yang wili hg ka p mok ...belah mana yang terangat dulu ..depan ka belakang...?berat ooooo....dah moto ringan pada tuan, wili konon....:affraid: amboish...c gu dak masuk....awat lama sgt ....dah lama baru masuk ayat pulak tertib lentik...sket pulak tu...skima betoi c gu kita( ah...tu jangan dok merajuk pulak akak ni memang kecoh.... .....) :x :x

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by SidiA on Wed Sep 02, 2009 6:19 pm

caca@bijak wrote:
tOksiak wrote:
khairi wrote:Aku baru leh join, sory la sbb sebln dah tak buka forum, sebok. Dah jadi cekgu kat Ayer Hitam ni byk kenangan la. Ingat masa dok cin kelas dulu. hahaha
hahahah....cikgu ayaq itam dh masuk dah......aku paling ingat KAA4150.....weli depan awek tuuuu...hahahhaha....

woi sapa yang wili hg ka p mok ...belah mana yang terangat dulu ..depan ka belakang...?berat ooooo....dah moto ringan pada tuan, wili konon....:affraid: amboish...c gu dak masuk....awat lama sgt ....dah lama baru masuk ayat pulak tertib lentik...sket pulak tu...skima betoi c gu kita( ah...tu jangan dok merajuk pulak akak ni memang kecoh.... .....) :x :x
adeh...masuk dah dia nih...siap la kena bedai........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by MetSanglang on Wed Sep 02, 2009 8:26 pm

khairi wrote:Wei, tak kan tak ingat, KAH164 la. PN hang tu aku pun dah lupa. Aku dah pi tengok anak ABUYa, kali ni hero.
PN 7508 la beb,aku dah call Abuya,ada lagi PN aku tu,pak jang aku pakai,ada modai sok aku amik wak balik kl,sebis c kit,boh ekzos preettt,pas tu ajak mok rempit kat kl ni.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by SidiA on Wed Sep 02, 2009 8:53 pm

MetSanglang wrote:
khairi wrote:Wei, tak kan tak ingat, KAH164 la. PN hang tu aku pun dah lupa. Aku dah pi tengok anak ABUYa, kali ni hero.
PN 7508 la beb,aku dah call Abuya,ada lagi PN aku tu,pak jang aku pakai,ada modai sok aku amik wak balik kl,sebis c kit,boh ekzos preettt,pas tu ajak mok rempit kat kl ni.
aku jugak kena...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by ajaiTM on Thu Sep 03, 2009 12:33 am

aku dok asrama..mana ada mutu.. dok tutuh mutu hampa la... cin kelaih blk tok mengkula...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by SidiA on Thu Sep 03, 2009 6:10 am

heheheh....tau tau tau...hahahaha.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Untuk MetSanglang

Post by Sponsored content Today at 7:25 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum