FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Wari dan tOK Job

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Wari dan tOK Job

Post by SidiA on Fri Jul 31, 2009 8:06 pm

Kenangan paling aku tkleh lupa time Suib dgn bentayan hempOk wari dgn job kt papan itam...time tu cikgu johor hat pungkq tonggek tu ngajaq perdangangan.....naik merah padam muka cikgu tu terkejut......(kelas 4B kelas kemereh)

Paling aku terkejut...sekitar thn 1998 atau 1999 Cikgu Suib tegoq aku kt market Mergong....aku ULANG..."SUIB TEGOQ AKU..." bukan aku tegoq dia...tak sangka dia masih kenai aku....time tu aku terharu beb.....dia dh gemoq sket...maklum la dh kawen....aku nmpak dari wajah muka dia mcm proud sesangat dgn 5B/4B 1991/90 dulu tuh....dia tnya aku...mana p kengkawan jahat semua...first aku bgtau dia wari laaa..Wari jadi asst.manager KFC (branch) kt KL/P.Jaya...aku tk sure...tOk jOB aku lost contect dgn dia.....la aku dpt balik kontek dia...dia bawak bas Cepat Ekspress....aku selalu jugak sms dgn dia....selain dari tu aku bgtau Suib yg member2 jahat aku dulu bnyak jadi org berguna......Razif lani jadi Warden PEnjara kt pokok sena rasanya....lain2 aku tktau...

aku juga masih ingt time aku dgn khairi p amek sijil SPM,aku serba salah nk panggey Puan Arpah (dia tu makngah aku hehehhe...),aku panggey jugak makngah ehhehehe...terbeliak Cikgu Jamilah (2 pupu mak aku dia nih hehehhe...),ayat yg best cikgu Jamilah kata apa hampa tau"Kamu ni kelas 5B kan....ni kelas nakai nih....(sambil tengok sijil aku dgn khairi)..baguih jugak nooo.....kelas kamu ramai jugak yg dapat 1 (gred) kan.....ramai jugak yg dapat baguih yaaa....elok la mcm tu"sekali lagi aku kembang tk tentu pasai....muka cikgu jamilah mcm puas hati jaaa...

Aku sebenaqnya dh lama teringin nk kumpul balik kita semua....tk kira apa cara sekali pun,aku rasa forum ni buleh menjadi kenyataan kot...dulu pernah aku nk buat iklan dlm paper nk jumpa semua tapi payah sebb tkdak sapa nk manage benda...takkan aku sorang...mampuih laaa....aku ajak khairi...dia diam jaaa...

~kenangan lepas akan berlalu dan yang tinggal hanyalah rasa gembira dan pilu....~
afro

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by caca@bijak on Fri Jul 31, 2009 8:44 pm

aku compuis oii aku p mana masa adegan wari panjang kena hempok kat papan hitam.. :evil:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by SidiA on Fri Jul 31, 2009 8:54 pm

caca@bijak wrote:aku compuis oii aku p mana masa adegan wari panjang kena hempok kat papan hitam.. :evil:
kalau tk silap aku laaa...kita semua ada dlm kelas time tuh....jgn2 hang tidoq....hahahah....cuba hg tanya alawilayah kalau tk pun BALOK hahahahha...dia merah padam muka time tuh...


hg ingat dak time kita kena pecah kelaih time form 5 dulu.....siap hantaq surat kt pengetua tuh hehehe....time tu aku nmpak betapa rapat geng 4B/5B kan...balok teriak bukan main lagik...."kitaaa..terpaksa berpisah untuk mencari arah..." lagu kris kot....hehehheh

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by MetSanglang on Mon Aug 03, 2009 8:10 am

kelas hampa memang loqlaq,aku paling tak lupa kelas hampa time pi makmal,puak jantan 2 3 ekoq mesti keluaq ikut tingkap,short cut...........satu lagi tu sapa nama mangkuk hayun yang pakai seluaq poket tempek tu,boot cut tu dah tu londeh sampai nampak lurah juboq,cam dejeyyyyyyy,Pak Am kelas hampa ka,yang rapat ngan Din kelas aku tu............geng main pakau kat rumah sewa tu..........mampuih kalu ingat zaman sekolah dulu ya.............tapi caca kita baguih,hang caca ,dulu pengawas ka ketua kelas?.......tapi ok leh tolong kaver memba kan........tak gila kuasa......tu yang kami sayang kat hang tu....heheheheeh

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by caca@bijak on Mon Aug 03, 2009 11:16 am

Ya rabbi aku tak ingat...hang sebut p am..dalam ingatan aku adakah budak tu rendah ,hitam dan dia jalan bonggok sket ..budak yang ada tampan kat seluar npk loghoh jubog bkerat tu adakah p job..putih sket gigi besar bdk samseng dalam kelas.alawiyah aku kenai ...dia tu tak berapa belaga angin ngan aku ...aku rasa aku jadi penolong k kelas tapi sapa ketua kelas masa tu ....p gemuk jawab Malu Ngat Aiihhh


Last edited by caca@bijak on Mon Sep 07, 2009 10:17 am; edited 1 time in total

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by MetSanglang on Mon Aug 03, 2009 1:28 pm

budak kelas hampa,pengawas (pompuan ) badan besaq, cun gak tapi bukan gemok cam P.tembun tu.................(hat tu klu ketegori hensem tu dok no kemereh dia tu ) hihihihi...........sapa nama aaa.?kelas hampa hak cun tu sapa,aku ada jumpa Siti Mazlina 5A,dia ada kat S.jaya ni kheja BSN aku tgoq sekali tp dia tak brapa ingat.............dejjeyyyyy malu aku.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by SidiA on Mon Aug 03, 2009 10:14 pm

HEhehehhehe....Kak BubOQ caca...walaupun hg penah xsiden...aku ingt hg dah jadi sasau..bleh lupa dah tapi hg buleh ingt lagi noooo....ehhehehe.....betui la tu apa yg hg byangkan pasai Pak Am....itu lah pak AM....dia askat kt kem terendak/sg. udang....la aku tktau dia di mana....mengikut apa yg amet bayang kan geng boot cut tu...aku rasa Raziff (la ni warden penjara pokok sena) sbb tok job tk berapa londeh n nmpak juboq hahahahah.....alawiyah pengawas yg naik mutu kaki jinjat (hahahahah....)pakai spek mata besaq....aku dgn khairi panggey tOk tam Leha hahahaha..........
meh aku buh nama2 kawan2 yg aku ingat bermula dari depan meja cikgu ikut tepi dinin sampai belakang lepas tu ke depan balik....kalau aku salah betui kanlah aku......ehhehehe...

Geng kelas 5B thn 1991 (4B 1990 pun bebudak yg sama jugak)
1. Pak Tam (Zamri Abd. Rahim (ketua tingkatan))~tk tau mana pi...tk dpt dikesan...dia pakai spek...
2. Pak Din (Fadhil ..pak dia aku lupa nama)~katanya keja tarik kabel dgn zamri kadiaq....masih kt kampong.
3. Pak Am (Mohd. Izham Ismail)~askat
4. Mat daud(Ahmad bin Daud)~Navy kt lulumut,last dulu dia naik kapai KD LAksamana.
5. Aku (nama rOhsia)~penjaja Pasat Mlm...kadang2 jadi sekuriti Gad...
6. Shah Kola (Mohd Shaharizal Hashim kot)~naik kapai kargo rasanya
7. Kery(mohd khairi Hashim)~dia ni aku tak tau keja natang apa keh keh keh keh....dia ni punya pasai la pala lutut aku jadik itam..jahat nii heheh
8. Li cepua (rosli abd hamid)~tktau keja apa tapi kerap dok jumpa kt pandan indah....
9. Zam Kadiaq (mohd Zamri Abd Kadir)~mcm aku bgtau kt atas dgn pak din.

depan barisan kedua...

10. Zun lemu (zulkarnain ariffin)~taktau apa jadi....
10.1 Ariff (ariff bin aku lupa)~bawak misin padi.
10.2 Zaini (mohd zaini darus)~berbelas thn yg lalu dia keje hotel kt langkawi.
11. Tok job (zamri ayob)~bawak baih cepat ekspress.
12. Wari(mohd nazri bin sobri)~last hari tu dia manager branch KFC Ikano damansara.
13. Razip (mohd raziff b. abd rahman)~la ni warden penjara pokok sena

depan balik barisan ketiga...barisan ni aku main buh ja nama hat aku ingt...tkleh nk susun dah...memory aku tk sampai laaa...)

14. Mazni unta(mazni mydinsa)~kata jadik cikgu...kawen org terengganu(cikgu jugak)
15. tuan pah (tuan pah rodziah kot)~kata kawen dgn polis yaq itam
16. Be'ah (robeah apa tah)~tak tau
17. Chik.(Sharifah apa tah)~taktau
18. Cah (aishah apa tah)~tk tau
19. kawan cah (lupa nama)~tktau
20. Ismawati (ismawati Ismail)~dia la pengawas putih tinggi n agak gempal tu...dok asrama,pakdia tenda kenatin asrama..
rasanya ada lagi tapi aku dh lupa...nnt aku ingt aku akan buh lagi ...

depan baris ke empat geng tepi dinin ngadap jamban lelaki ehheheh...baris ni aku tkleh susun,tk ingat....

21. Balok (ismawati apa tah)~taktau
22. Alawilayah (alawiyah apa tah)~tktau
23. Kak Caca (Rohaya Yaakob)~tktau keja apa tah...keja EPF kot...dia dengaq kata jadi Bionik sikit2 pasai dlm kaki dia ada besi heheheh..
24. Lyn (mazliayana kot ...lupa la)~dah arwah....takziah
25. rasanya ada lagi tapi aku dh lupa...nnt aku ingt aku akan buh lagi ...

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:04 am

khairi...hg try tengok...betui dak nama kawan2 kita dlu yg aku buh nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 8:10 am

Betoi la tu. Hang kira hebat la, masih ingat semua nama2 tu. Aku ingat geng laki je. Wari dan Tok Job tak dapat dikesan. Rindu gak nak jumpa geng2 tu. Ingat dak kita pi rmh Mat Daud, dok lwm peingat jgn panggei Mat Daud sbb nama dia Ahmad, Daud tu pak dia.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:15 am

khairi wrote:Betoi la tu. Hang kira hebat la, masih ingat semua nama2 tu. Aku ingat geng laki je. Wari dan Tok Job tak dapat dikesan. Rindu gak nak jumpa geng2 tu. Ingat dak kita pi rmh Mat Daud, dok lwm peingat jgn panggei Mat Daud sbb nama dia Ahmad, Daud tu pak dia.
pak cik....mat ada dak...???

hahahahhaha......wari ada ampang.....dekat rumah aku....nk jumpa payah laa...dia la keja kt KLCC Convensyen Center....jOB bawak baih Cepat ekspres...selalu gak aku dok msg depa nih.....aku dh bgtau pasi forum nih kt depa dah...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 8:16 am

Mat apa, Mat Daud. Hahaha.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:20 am

khairi wrote:Mat apa, Mat Daud. Hahaha.
lol! lol! lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by sani mustafa on Sat Sep 05, 2009 11:25 am

Met betoi ka siti mazlina kheja dekat BSN lagi? Ohh..knapa tiba2 aku teringat kat dia..
Tringat masa bawak dia tumpang moto honda aku p latihan ghumah...berdebar jantung
aku met masa dia bonceng aku..demam 2 haghi tak kebah kebah..maklumla waktu tu aku
anak teruna tang tang.. Lagi satu aku pernah p wat kheja sekolah di rumah dia..
waktu tu dia letak ***** dia kat meja masa do tulis nota depan aku...ohhh tuhan..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 1:49 am

Lyn Mazliyana tu dah meninggai ka.. hat mana satu ha.... pasai apa...takziah

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:14 am

ajaiTM wrote:Lyn Mazliyana tu dah meninggai ka.. hat mana satu ha.... pasai apa...takziah
yg tu hg kena tunggu kawan baik dia jawab...kak caca

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 7:17 am

Betoi, Mazlina yg dok kat rumah Kiah Rock Ayer Hitam tu, lama dah meninggal. Sakit dalaman. Rasa2 dah 8 tahun pa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by caca@bijak on Mon Sep 07, 2009 10:27 am

ajaiTM wrote:Lyn Mazliyana tu dah meninggai ka.. hat mana satu ha.... pasai apa...takziah

mazliyana tu dok sebelah ngan umah kiah kat masjid tu..dia adalah kawan baik aku dari tingkatan 1 rasanya...aruah dapat sakit semasa dalam pantang hingga habis umur...penyakitnya susah nak bagitau ( buatan orang rasanya ) aku banyak dapat info dari kiah masa tu aku kat kelantan...kesian lah bila dengar cerita tu...orangnya tinggi hitam manis duduk sebelah aku masa kat kelas..kira baik nak mampuih la masa tu.

cumanya dia kurang sgt begaul ngan kelas len tak mcm aku ...sebab tu hg tak ingat dia..nanti aku boh gambar kalau ada....aku nak cerita lebih tak dapat sebab banyak aku tak ingat kecuali ada orang mula kan baru ok....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 10:52 am

caca@bijak wrote:
ajaiTM wrote:Lyn Mazliyana tu dah meninggai ka.. hat mana satu ha.... pasai apa...takziah

mazliyana tu dok sebelah ngan umah kiah kat masjid tu..dia adalah kawan baik aku dari tingkatan 1 rasanya...aruah dapat sakit semasa dalam pantang hingga habis umur...penyakitnya susah nak bagitau ( buatan orang rasanya ) aku banyak dapat info dari kiah masa tu aku kat kelantan...kesian lah bila dengar cerita tu...orangnya tinggi hitam manis duduk sebelah aku masa kat kelas..kira baik nak mampuih la masa tu.

cumanya dia kurang sgt begaul ngan kelas len tak mcm aku ...sebab tu hg tak ingat dia..nanti aku boh gambar kalau ada....aku nak cerita lebih tak dapat sebab banyak aku tak ingat kecuali ada orang mula kan baru ok....
hehehe...sunguh la...otak hang besi...bukan buleh ingat semua...ahhahaha

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 11:35 am

Hang ingat apa Jai, kawan sekolah dulu pun dah lupa. Kawan baik cik Ya tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 12:21 pm

khairi wrote:Hang ingat apa Jai, kawan sekolah dulu pun dah lupa. Kawan baik cik Ya tu.
cik ya kena sebut betul2.....tu kawan baek TTTTTTT......... lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 10:21 pm

SidiA wrote:
khairi wrote:Hang ingat apa Jai, kawan sekolah dulu pun dah lupa. Kawan baik cik Ya tu.
cik ya kena sebut betul2.....tu kawan baek TTTTTTT......... lol!

ish.. cik ta mana ni... hat jd mak jan... tu ka.... hi..hi... nak nombot tepon dia ka... aku nak bagi.... ;)

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by SidiA on Tue Sep 08, 2009 6:43 am

ajaiTM wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:Hang ingat apa Jai, kawan sekolah dulu pun dah lupa. Kawan baik cik Ya tu.
cik ya kena sebut betul2.....tu kawan baek TTTTTTT......... lol!

ish.. cik ta mana ni... hat jd mak jan... tu ka.... hi..hi... nak nombot tepon dia ka... aku nak bagi.... ;)
heheheh....cik ya laa....bukan cik ta...mamai la mamat nih.....aku baru tau ja dari amet cik ta jd mak jan.....tkpa laaa...tarak jodo...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by caca@bijak on Tue Sep 08, 2009 8:25 am

SidiA wrote:
ajaiTM wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:Hang ingat apa Jai, kawan sekolah dulu pun dah lupa. Kawan baik cik Ya tu.
cik ya kena sebut betul2.....tu kawan baek TTTTTTT......... lol!

ish.. cik ta mana ni... hat jd mak jan... tu ka.... hi..hi... nak nombot tepon dia ka... aku nak bagi.... ;)
heheheh....cik ya laa....bukan cik ta...mamai la mamat nih.....aku baru tau ja dari amet cik ta jd mak jan.....tkpa laaa...tarak jodo...

jai hang cik ya n cik ta pun dah tak leh beza.. bengong....cik ta mana oi had jai dok bkenan dulu ka.....hampa ni semua tau no cepat betoi berita sampai...baguih tak putus ngan kawan2. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

jai hang ada no tepon hamizan dak?aku rasa mcm nak tepon dia teringat pulak aku kat dia.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by Khairi on Tue Sep 08, 2009 9:28 am

Tak pa, dalam forum ni la kita pakat2 ingat kwn2 lama. perkara dah 16 - 20 tahun yg lalu la. Tak ingat tu biasa la. Sbb tu pak mok buka forum ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by MetSanglang on Tue Sep 08, 2009 11:22 pm

sani mustafa wrote:Met betoi ka siti mazlina kheja dekat BSN lagi? Ohh..knapa tiba2 aku teringat kat dia..
Tringat masa bawak dia tumpang moto honda aku p latihan ghumah...berdebar jantung
aku met masa dia bonceng aku..demam 2 haghi tak kebah kebah..maklumla waktu tu aku
anak teruna tang tang.. Lagi satu aku pernah p wat kheja sekolah di rumah dia..
waktu tu dia letak ***** dia kat meja masa do tulis nota depan aku...ohhh tuhan..
toi mazlina kheja BSN subang jaya area opis aku,la saiz dah top-up sikit.nanti la kalu aku dapat konteks aku suruh dia join porum orait tak kawan2?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Wari dan tOK Job

Post by Sponsored content Today at 11:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum