FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Tahniah Utk Tuan Admin BAru

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Tahniah Utk Tuan Admin BAru

Post by Khairi on Sat Mar 06, 2010 6:58 am

makan tak habaq and calling2 pun ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Tahniah Utk Tuan Admin BAru

Post by rona on Sat Mar 06, 2010 8:16 pm

huh .. ni nak marah nie .. toksiak nie .. nak kena sibaq nie ... td dia kata nak pi makan makan, kita dah plan, tak jadi la pulak ... angry

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Tahniah Utk Tuan Admin BAru

Post by Khairi on Sat Mar 06, 2010 10:43 pm

rona wrote:huh .. ni nak marah nie .. toksiak nie .. nak kena sibaq nie ... td dia kata nak pi makan makan, kita dah plan, tak jadi la pulak ... angry
sabaq... Day Dreaming

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Tahniah Utk Tuan Admin BAru

Post by rona on Sat Mar 06, 2010 11:41 pm

tapi dah jadi ... esok pagi dia terbang balik dr miri ke kl .. sbb dia pi malam nie ke miri, pi tukaq filter minyak kat pelantar jer, pastu terus terbang charted flight balik kl

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Tahniah Utk Tuan Admin BAru

Post by SidiA on Sun Mar 07, 2010 1:34 am

ahhahahaha...cam pelaqqq.... cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tahniah Utk Tuan Admin BAru

Post by Sponsored content Today at 9:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum