FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by SidiA on Wed Feb 10, 2010 9:25 pm

HAmpa setuju dak dgn tajuk aku tuh.....aku kadang2 sakit hati bila dijalan raya....dimana2 pun sama jugak laa......kekadang tengok budak2 muda la ni tk hormat langsung org2 lama.....kerek semcm ja...mcm depa ja penah samseng....mcm depa ja tera...depa tengok kita mcm tk penah muda......pasey pa ekk..aku rasa kita dulu2 tau jugak hormat orang....

dh bnyk kali aku hangin...kalau nek mutu ikut belakang keta atau mutu yg hisap rokok...main petik ja api sesuka hati..padahal ada orang kt belakang...aku pun penah isap rokok...dan aku tk penah suka isap rokok time naik mutu..kalau naik keta...aku akan pastikan tkdak org belakang baru aku petik abu rokok....tadi..kena jerkah sorang mamat tu kt jalan ampang...aku dh angkat kaki dh nk tendang mutu dia....nasib baik dia kata sory bang....mutu tengah gerak tu....keta bnyk ka apa ka...aku tk dulik...kat pandan indah dulu aku ludah sekoq budak tu.....naik mutu cilok belah kiri tarik ekjos kuat2 dgn Z125 dia...cam siottt...rapat plak dgn aku...lepas tu p berenti kt trafik lait....aku berenti...aku tengok muka dia lama...samapi dia naik lemaih....lepaih tu aku ludah....tersengap...aku tunggu ja apa nk jadik sampai lampu hijau...tau plak dia nk diam....konon nk tunjuk samsen......aku sgt benci dgn org kurang ajaq ni.....

tah laa.......mungkin aku dh lama hidup....ada lebih kurang pengalaman....kadang2 tk lalu tengok budak2 terkinja2 mcm berok....aku pun layan jugak dulu....tapi rasa tk la menunjuk mcm tu....ishhkk...tah laa...rasanya kena masuk hutan kot aku ni..kena dok jauh dari manusia yg pelik2 ni...buat dosa aku jaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by rona on Wed Feb 10, 2010 10:56 pm

betui tu weii .. budak budak la nie, nak kata tak cukup ajaq, memang rasanya tak cukup ajaq .. sbb .. apa yg aku peratikan, la nie zaman moden, mak pak tak mau anak ramai, jd anak yg dok semangga tu, depa dok bg muka sgt, buat apa pun takpa ... anak buat salah, depa tegoq ala kadar ja,pastu mula lah anak tu nek kapla .. sbb budak tu dah tau, kalau buat salah pun, takpa, mak pak aku tak marah, so, kalau mak pak tak marah, kat khalayak ramai depa bulih buat apa saja, sbb depa tau, takdak sapa akan tegoq depa, kalau tegoq gak, silap aribulan, yg menegoq tu kena batang ejos atas lehiaq.

aku yg dah bertahun tahun dok kl nie, bersama sama dengan toksiak mengharungi badai di kotaraya nie, kenkadang tertinggal dgn peredaran zaman, sbb kenkadang aku terjumpa kumpulan anak muda, aku perhatikan pakaian depa, terus aku akan tipon toksiak dan bertanya, apakah nama kumpulan tersebut ... adeiii ... ada satu ketika dulu, aku ingatkan kumpulan koir sekolah yg buat show kat time square ... dengan pakaian hitam putihnya, berbelang belang, pakai topi koboi ... dah byk kali aku jumpa, so, one day, i ask mahamat rashidi about that group, aiseymen, ter speaking landen lak .. rupanya .. tu kumpulan anak muda dok hanging around .. tapi aku dah lupa nak kompulan tu .. hehehe

toksiak .. kalau hang nak pi dok dlm utan, jgn ajak aku ... kat dlm utan takdak juai chicken cop, takdak spagetti .. takdak kfc

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by SidiA on Thu Feb 11, 2010 12:33 am

Hitam putih konsep Gothic (betui ka aku eja ni).....adeh..apa kumpulan ikutan depa tah..lupa plak aku aiiihhh.....hari tu aku jugak yg bgtau rona.....mcm2 ada la ni


rona: tkpa....nnt aku belajaq masak semua tu...senang hg nk makan heheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by shaifulanuar on Thu Feb 11, 2010 6:35 am

hehe donia donia.....janji ada makan2 tang mn dok pun xpa...

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by Khairi on Thu Feb 11, 2010 8:44 am

rona wrote:
toksiak .. kalau hang nak pi dok dlm utan, jgn ajak aku ... kat dlm utan takdak juai chicken cop, takdak spagetti .. takdak kfc

tang mana pun, mesti kena ada bab makan, hehehe ...

Ni aku nak tambah, di sekolah perangai yg mcm ni memang ada, mai sekolah nyusahkan cikgu2, dok rumah mak pak pun dah tak tahan, geng2 ni la yg mai lewat, cin kelas, hisap rokok, lawan pengawas, perosak harta benda sekolah, bila kena tangkap atas satu2 kesalahan, muka yg sama, mangkuk hayun sungguh, bila depa dok kat luaq, yg jenis ni yg dok kerek, rasa depa dah baguih, cam hawaaaaqqqqq ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by saba on Thu Feb 11, 2010 9:20 am

tu dia....cikgu khairi dah ceramah...
apa lagi.........CABUTTTTTTTTTTTTTTTTT

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by rona on Thu Feb 11, 2010 9:55 am

Khairi wrote:
rona wrote:
toksiak .. kalau hang nak pi dok dlm utan, jgn ajak aku ... kat dlm utan takdak juai chicken cop, takdak spagetti .. takdak kfc

tang mana pun, mesti kena ada bab makan, hehehe ...

Ni aku nak tambah, di sekolah perangai yg mcm ni memang ada, mai sekolah nyusahkan cikgu2, dok rumah mak pak pun dah tak tahan, geng2 ni la yg mai lewat, cin kelas, hisap rokok, lawan pengawas, perosak harta benda sekolah, bila kena tangkap atas satu2 kesalahan, muka yg sama, mangkuk hayun sungguh, bila depa dok kat luaq, yg jenis ni yg dok kerek, rasa depa dah baguih, cam hawaaaaqqqqq ...

hmmm .. masalah kat sekolah wife lak ... yg ca ya nun alif ... dah sah la dgn perangai depa ... ni yg anak melayu kita nie, sian kat mak pak depa .. kat umah punya la alim ulamak ... semayang tak tinggai ... tu yg mak pak depa habaq la .... mai kat sekolah, jin pun kalau boleh nak resign dr jd jin. ada yg mak pak leh terima hakikat, tapi masih kurang percaya anak depa dah amik jawatan jin iblis kat luar rumah... sian tau ... ni bukan rekaan, tapi wife ada buat rakaman tersembunyi bila pangge mak pak mai sekolah .. hehehe .. bukan apa, utk bukti, utk selamatkan diri .. maklum la kan, wife nie guru disiplin dulu, selalu kena hendel ngan parents...ada gak dua tiga kes, parents pi buat laporan polis, yg cikgu bg laporan palsu pasai anak depa .. wow ... sib bek depa tak saman cikgu disiplin .. aiyoooo

ada gak yg mak pak mai, creta psai anak tu, kat umah jd imam tu .. siap hafal semua doa dan surah dlm semayang, adeh .. aku sendiri pun tak hafal semua doa ... tapi keluaq umah ... ambil alih jawatan jin tu ... tp tu la .. donia zaman la nie ..

adeh .. lapaq la... malam tadi makan byk gak ... pagi ni awai lak lapaq

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by rona on Thu Feb 11, 2010 9:58 am

saba wrote:tu dia....cikgu khairi dah ceramah...
apa lagi.........CABUTTTTTTTTTTTTTTTTT

jgn la cabut .. bukan nak bg ceramah, tapi tu semua pengalaman depa ... cam saya kat kl nie, dok ronda sana sini .. tempat rujukan saya, incik toksiak la ... kalau saya jumpa apa apa grop anak remaja dengan pakaian rasmi depa, saya akan call dia ...

ingat lagi masa saya call tanya pasal jenis kaler cam nyamuk aedes pakai topi koboi tu .. bulih dia bantai gelak ... ppada ketika itu, jauh dlm sudut hati ... adoii ..kampung sgtkah aku nie ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by SidiA on Thu Feb 11, 2010 9:57 pm

hahahahah....aku lupa band2 ikutan depa....hitam putih warna rasmi tu...bulu mata kena tebai n hitam...rambut kena serungaih dan hitam....mcm gila pun ada aku tengok.....tapi kalau geng2 thrash dulu tkpa la...aku pun ada sama dlm tu ehhehehehe......tapi aku dgq lagu U.K's jaaa....disana menanti disni menunggu ...hiihihihhiii.....

bebudak ni pulak kalau depa pakai2 pakaian lagu tu...bangga siotttt....padahal duk mintak duit mak pak lagi....masih sekolah.....depa kena tau...abang2 depa ni jadi jenih tu dh lepaih sekolah....ada keja seniri.....itu pun sopan santun org melayu tetap dijaga......hormat pada org lain.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by shaifulanuar on Fri Feb 12, 2010 6:37 am

betoi betoi...mak pak la ni syg sgt kat anak.kira nak saman nyaman ja sapa sentoh anak dia.....

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by Khairi on Fri Feb 12, 2010 7:05 am

betoi semua tu, bukan nak ceramah, ni satu lagi, kalau org nak ceramah je, cabut lari, hehehe ...
yang aku geram lagi, bdk2 ni rasa depa kemaih, tapi haprak, tak keja pun, nak keluaq pi merempit, minta duit minyak kat mak pak jugak, yg di sekolah tu, mcm encik Rona kata la, di rumah baik semacam ja, di sekolah baik terlebih mcm, kawan jin la tu, tu yg kami suka mak pak depa mai sekolah bila kami tangkap depa atas satu2 kesalahan, masa mai tu, mak pak nak tunjuk Baguih Dok Ada la, tapi lepaih kita story and buktikan, nyong2 balik, jln pun sepak bendui dah pasai tau hat mana betoi ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by shaifulanuar on Fri Feb 12, 2010 7:17 am

teruskan perjuangan anda,,,,hehe cutiiiii oooooooo cutiiiiiiiii..xdan nk puas keja cuti pulok

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by SidiA on Sun Feb 14, 2010 6:19 am

aku ingat lagi.....kita dulu bueh jugak...kalau p nat kaaa....pasat mlm kaaa....jumpa cikgu sure simpang tepi...takut nk tegoq....bukan pa...cikgu kt rumah dh ok...tapi kita jadi sampai mcm tu...bebudak la kalau buleh nk langgaq cikgu lagi....itu yg aku nmpak....bnyk kali bini aku nk kena mcm tu...nk je aku sekeh...dh bini aku kata jangan...satgi bising 1 sekolah...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by rona on Sun Feb 14, 2010 10:48 am

betui tu ... satgi bising 1 sekolah, cikgu gak yg kaber lagi ... tapi kenkadang kalau tak kaber, lain lak jadi nya, kalau kaber lak, lagi lain jadinya .....

jadi .. ap akesudahaan nya ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by SidiA on Sun Feb 14, 2010 10:57 am

rona wrote:betui tu ... satgi bising 1 sekolah, cikgu gak yg kaber lagi ... tapi kenkadang kalau tak kaber, lain lak jadi nya, kalau kaber lak, lagi lain jadinya .....

jadi .. ap akesudahaan nya ?
tak sudahhhhhh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by Khairi on Sun Feb 14, 2010 8:53 pm

SidiA wrote:
rona wrote:betui tu ... satgi bising 1 sekolah, cikgu gak yg kaber lagi ... tapi kenkadang kalau tak kaber, lain lak jadi nya, kalau kaber lak, lagi lain jadinya .....

jadi .. ap akesudahaan nya ?
tak sudahhhhhh.....
not ending ...
Not talking Not talking Not talking

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by mailsnsb_2 on Wed Feb 17, 2010 10:37 pm

rasa2 bukan salah cikgu..mak pak yg banyak salahhh..sayang anak melampau...dulu pak kita tak yah teguq,,jeling pun dh cukup...la ni x tau lah...cikgu marah sikit saman...saman..saman...tu yg anak sampai berani terajang cikgu tu...rasa2 kerajaan kita kena tukaq pekeliling bg kuasa lebih sikit kat cikgu...mcm dulu dulU

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by SidiA on Thu Feb 18, 2010 12:08 am

hidup mek eeeyyyyyyy....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by Khairi on Thu Feb 18, 2010 6:22 am

Kalau depa dok tunjuk kemaih juga, last jadi mcm gambaq ni la, haprak betoi ...


Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by shaifulanuar on Thu Feb 18, 2010 6:39 am

ni agak2 apa punca jd gini

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by Khairi on Thu Feb 18, 2010 6:44 am

shaifulanuar wrote:ni agak2 apa punca jd gini
punca ...
pi sekolah dok cin kelas, melawan cakap cikgu, geng ni yg buat masalah masa ngaji di sekolah, bila dah berenti sekolah, keja tak dak, tapi belagak kata depa kemaih, tu kategori naik bas ja dah mcm haprak, kalau bawa BMW, tak tau la gena jadinya ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by shaifulanuar on Thu Feb 18, 2010 6:56 am

kalau sansen nek bmw ka, bolbo ka ok la jugak kan,,,,sansen pro,,,ni...aduiiii dhla merempat,,,cam hawaq,,masuk tv tau lak malu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by Khairi on Thu Feb 18, 2010 6:59 am

samsen kampung dusun tu ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by shaifulanuar on Thu Feb 18, 2010 7:07 am

sansen kampung nii...cikgu pi mn arini..

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by Khairi on Thu Feb 18, 2010 7:10 am

shaifulanuar wrote:sansen kampung nii...cikgu pi mn arini..
dok umah becoz cuti ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Budak2 Muda la rasa depa kemaih

Post by Sponsored content Today at 3:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum