FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Go down

Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by Khairi on Tue Feb 02, 2010 1:50 pm

SMKAH akan menganjurkan Larian 1 Malaysia pada hari sabtu ini. Larian ini wajib disertai oleh semua pelajar SMKAH. Dulunya, larian ini lebih dikenali sebagai Merentas Desa. Lokasinya ialah di belakang kawasan sekolah merangkumi kolam udang tok arab, Kg. Bakau yag jaraknya antara 8 hingga 10 km.
Semasa time kita dulu2, larian ini dibuat ikut jalan ke Kola Kerpan, sampai tandop dan pusing balik ke sekolah, tetapi trek itu tidak digunakan lagi.
Larian kali ini menarik kerana la ni musim mengerat, sambil berlari dapat melihat mesin padi dok mengerat padi, naik atas mesin padi @ lori padi.
Semoga program ini berjalan lancar.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by yong77 on Tue Feb 02, 2010 4:29 pm

seronoknya...

teringat dulu2 dok asrama slalu hr jumaat kena lari ala2 merentas desa gitu... kot ataih bataih ban belakang asrama

indahnya kenangan masa dulu
avatar
yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by SidiA on Tue Feb 02, 2010 8:31 pm

amek gambaq woooiii......aduhhhh teringat aku lari merentas desa ka apa tah....last sekali patah balik......hehehehe...kena marah dgn cikgu shuib....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by Khairi on Tue Feb 02, 2010 10:35 pm

Tak pa, pasai gambaq jgn risau, Ownnn baguih dok ada, satu2 majlis tu, dia pukui gambaq sampai 1000 keping. Aku ditugaskan sebagai Hakim Penamat. Tapi aku nak keluaq ronda dulu awai2 tu ...
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by SidiA on Tue Feb 02, 2010 10:58 pm

syIok nyaaaaa.....kalau la aku ada......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by yong77 on Wed Feb 03, 2010 4:05 pm

tu laaa mmg syok pun.
kalau la cek pun ada Smile
avatar
yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by SidiA on Thu Feb 04, 2010 12:07 am

kalau cek tu ada.......larat lagi ka nk lari la nih.....kalau abang hang ni...kompom dok tengok jaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by Khairi on Thu Feb 04, 2010 8:36 am

Larian 1 M'sia terpaksa dibatalkan oleh sebab TPM nak mai melawat kawasan Sanglang.
Ni pasai nak mengundi DUN Kota Siputeh la.
Mungkin dijadualkan semula pada Khamis depan.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by MetSanglang on Thu Feb 04, 2010 11:36 am

oooo nak mengundi baghu nak mai,tak mengundi tak mai.........ni klu dok depan tv muka pak bun silap2 on air
avatar
MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by shaifulanuar on Thu Feb 04, 2010 3:36 pm

hoo la xpasai2 opis ai pun tumpang kalot sama....bun saheh dok ataih pala lori tanah punya,,,mintak apa saja tuan tuan di utamakan
avatar
shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by yong77 on Thu Feb 04, 2010 4:06 pm

tengok sj pun xpa la abg sidi.
buleh jaga garisan penamatttttttt
avatar
yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by Khairi on Fri Feb 05, 2010 6:39 am

Yang tak larat, kena mai dan tolong cikgu mana2 bahagian yg patut, yg lain kena lari la, baru badan sihat, otak cerdas.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by shaifulanuar on Fri Feb 05, 2010 2:09 pm

tumbangla lemu 3 pat ekoq jamu,,,,keloi en mok dan rona..dan ai
avatar
shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by Khairi on Fri Feb 05, 2010 2:50 pm

shaifulanuar wrote:tumbangla lemu 3 pat ekoq jamu,,,,keloi en mok dan rona..dan ai
tuu, kalu bab makan, ermmmm ...
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by SidiA on Sun Feb 07, 2010 9:28 am

ahhahaha...siot ja...bab makan memang permulaan yg baik dlm. setiap topik ehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by Khairi on Sun Feb 07, 2010 11:23 am

SidiA wrote:ahhahaha...siot ja...bab makan memang permulaan yg baik dlm. setiap topik ehhehe...
dan di akhir topik ... makan3
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by SidiA on Mon Feb 08, 2010 6:39 am

hehehhe....makan2 ni sinonim sungguh dgn forum yg ada rona hehehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by shaifulanuar on Mon Feb 08, 2010 7:16 am

hehe tu la teman sejati mkn
avatar
shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by Khairi on Mon Feb 08, 2010 9:43 am

SidiA wrote:hehehhe....makan2 ni sinonim sungguh dgn forum yg ada rona hehehehe....
Baguih Dok Ada abg Rona kalau sebut makan.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by SidiA on Mon Feb 08, 2010 10:45 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:hehehhe....makan2 ni sinonim sungguh dgn forum yg ada rona hehehehe....
Baguih Dok Ada abg Rona kalau sebut makan.
hampa tunggu ja laa...kalau ada sebut2 makan sure dia buleh hidu punyaaa...satgi masuk la tuuuu.... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by shaifulanuar on Mon Feb 08, 2010 12:15 pm

ho la dia pun byk peminat kat MBTE tu xdan la katakan nk jengoi
avatar
shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by SidiA on Mon Feb 08, 2010 1:15 pm

shaifulanuar wrote:ho la dia pun byk peminat kat MBTE tu xdan la katakan nk jengoi
betui tuh.....jenuh peminat abang rona kt sana....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by Khairi on Mon Feb 08, 2010 9:31 pm

SidiA wrote:
shaifulanuar wrote:ho la dia pun byk peminat kat MBTE tu xdan la katakan nk jengoi
betui tuh.....jenuh peminat abang rona kt sana....
lol! lol! lol!
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by Khairi on Sat Feb 27, 2010 2:13 am

Akhirnya, Larian 1 Malaysia SMKAH akan diadakan esok selepas tertangguh dek kehadiran Pak Din di Kubang Pasu pada tarikh yg dulu tu.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Larian 1 Malaysia SMKAH pada 6.2.2010 (Sabtu)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum