FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Sepupu KAk Nah(Rosnah) Meninggal

View previous topic View next topic Go down

Sepupu KAk Nah(Rosnah) Meninggal

Post by SidiA on Mon Feb 01, 2010 7:48 am

Alfatihah
Inna lillah wa inna ilaihi raji'oon. may Allah make it easy for him and his family during this difficult time. Terima berita sedih pagi ini. sepupu meninggal .muda lagi, berusia 20 tahun lebih kurang .terkena virus tikus.

aku quote dari posting kak Nah kt pesbuk.....

takziah utk keluarga arwah

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sepupu KAk Nah(Rosnah) Meninggal

Post by Rosnah on Mon Feb 01, 2010 8:11 am

SidiA wrote:
Alfatihah
Inna lillah wa inna ilaihi raji'oon. may Allah make it easy for him and his family during this difficult time. Terima berita sedih pagi ini. sepupu meninggal .muda lagi, berusia 20 tahun lebih kurang .terkena virus tikus.

aku quote dari posting kak Nah kt pesbuk.....

takziah utk keluarga arwah

Alfatihah.

Terima kasih Sidi.Sebenarnya banyak pengajaran daripada peristiwa yang berlaku. Sangat menginsafkan terutama bagi Kak Nah dan family.
Hubungan silaturrahim jangan dipermudahkan. Bila dah berlaku kehilangan macam ni, rasa ralat sebab selama ni masing-masing buat hal sendiri. dok di Kl ni berdekatan saja tapi tak bertanya khabar.

Padahal sepatutnya kak nah jaga adik-adik kak nah yang ada di Kl ni. Tolong -menolong mereka yang masih belajar, tapi semua tu tak buat.

Memang besar iktibar dari peristiwa ini,sama-samalah kita ambil pengajarannya terutama dari segi hubungan silaturrahim.

Tak lupa juga, jangan ambil mudah dengan kebersihan makanan kita. bekas-bekas makanan pastikan betul-betul bersih. Kalau nak bercamping tu, jgn ambil mudah tentang kebersihan persekitaran. bawa air bersih untuk memasak dan minum.

Kita pun tahu, tempat yg tak bersih memang byk tikus buat sarang. tikus ni binatang yg sgt merbahaya. air kencing tikus boleh membawa maut. kalau nak detail , baca tentang leptospirosis.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Sepupu KAk Nah(Rosnah) Meninggal

Post by Khairi on Mon Feb 01, 2010 11:37 am

salam takziah ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Sepupu KAk Nah(Rosnah) Meninggal

Post by Sponsored content Today at 7:28 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum