FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

"tetamu"

View previous topic View next topic Go down

"tetamu"

Post by SidiA on Tue Jan 26, 2010 12:17 am

Huhuh. Takutnya kitaorang tengok gambar kat atas tue. Korang perasan ke tak? Katanya benda tue muncul masa persembahan Aizad lagu Kau Aku. Mula-mulanya ramai yang spekulasi tue adalah penari FT. Maklumlah penari dia kan ada yang terbang-terbang. Tapi takkan la terbang sampai ke situ kan?

Ini ialah apa yang dikatakan oleh klubbkidd (orang yang amik gambar nie):-

Time ni masa Aizat wat show Kau Aku. Ada benda atas scaffolding kat atas pentas. Ada ‘orang’ yang berbalut serba putih. Terkejut gak.. tapi kita bayangkan penari Faizal yang wat show pastuh… yang sorang itam sorang pakai putih tuh….yang terbang2. Masaalahnya… satu… ‘orang’ tu tetiba lambai2 kat arah kita.. pastuh menghilang terus! Secondly dia tak pakai baju ketat dancer terbang… dan kain longgar2 cam terbukak sikit flapping gituh, tak cam baju dancer.


Seram gile nie beb!! Ada makhluk lain pun nak berhibur time AJL 24. Takutnya ~~~ Buat mereka yang berani, ada gambar close up selepas nie. Kalau lemah semangat sila jangan tengok yek.


Sedikit penerangan dari Klubkidd.

1. Insiden ni disaksikan lima orang in total dalam kumpulan kengkawan aku. Aku sempat snappy dua pic je, memula ingat nak blog wat lawak, sebab kami semua sangkakan penari Faizal, sebab kejadian ketika lagu Aku Kau oleh Aizat. Aku cuma sedar ‘kepelikan’ bila pas dua kali snap blur tuh – kali ketiga aku tengok nak amik da hilang.

2. Memang ‘entiti’ itu bergerak, seperti orang tapi pergerakan dia minimal, tapi seolah cubaan lambaian sambil melihat ke arah audience dibawah.

3. Aku da bertanyakan orang kuat production TV3 dan setelah gambar dikaji, memang sesuatu yang pelik sebab
a. Bahagian beam dia dok tuh, terlalu jauh dari tempat bebudak penari Faizal yang pakai harness gayut.
b. Tidak kelihatan kelibat pon orang lain – dan tak mungkin dancer unsupervised alone.
c. Tempat itu terlalu jauh kedepan, memandangkan dia da keluar zon pentas, dan tidak ada staff production yang akan ke sana sebab tak ada kena mengena atau fungsi. On top of that – orang production akan pakai warna hitam sahaja.
d. Memang juga disahkan itu bukan pakaian penari Faizal.

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by Khairi on Tue Jan 26, 2010 2:08 pm

Macam-macam la ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by SidiA on Tue Jan 26, 2010 9:32 pm

hehehehe...biasa la tuuu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by faiz on Tue Jan 26, 2010 10:13 pm

hahaha....boleh caya ka tuuu...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by SidiA on Tue Jan 26, 2010 11:50 pm

tah laaa....tapi dh tempat mcm tu...tkdak gambaq pun memang bersepah benda2 mcm nih

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by MetSanglang on Wed Jan 27, 2010 8:13 am

geng dia hat bawah tu ,yang dok tekinja-kinja...................dia takdan nak tughun,kena tinggai,memba pekena,tu yang dok teghiyak kat ataih tu,kita dulu geng dia gak masa dok layan konsert tapak pesta belakang paruda tu.........zaman rock kapak Very Happy Very Happy Very Happy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by SidiA on Thu Jan 28, 2010 7:34 am

hehehehe...kalau hampa nk tau cerita bab tumpang2 ni....tnya rona..sapa tumpang baih dia...hik hik hik hik

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by MetSanglang on Thu Jan 28, 2010 7:53 am

tula........nak tau banyak ceghita lagu ni kita kena reunion ni jumpa ghamai2 pas tu menyembang sampai 4-5 pagi baghu klea,tak gitu Mok Bolbo!!!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by SidiA on Thu Jan 28, 2010 8:35 am

betui betui...tapi ayat bawah tu mcm hareeemmmm

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by MetSanglang on Thu Jan 28, 2010 8:41 pm

khairi.......sedap pa boh nama Mok Bolbo..........glema pa Very Happy Very Happy thinking Very Happy Very Happy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by Khairi on Thu Jan 28, 2010 9:18 pm

MetSanglang wrote:khairi.......sedap pa boh nama Mok Bolbo..........glema pa Very Happy Very Happy thinking Very Happy Very Happy
Ha aaa la, mcm serasi ja nama Moq Bolbo tu ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by SidiA on Fri Jan 29, 2010 6:19 am

hampehhh....aku tau la hampa nk bodek aku...nnt senang hampa nk p beli ikan naik keta aku....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by Khairi on Fri Jan 29, 2010 6:36 am

SidiA wrote:hampehhh....aku tau la hampa nk bodek aku...nnt senang hampa nk p beli ikan naik keta aku....
betoi tu, boleh boh sekali peti ais kecik dlm tu ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by SidiA on Fri Jan 29, 2010 7:38 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:hampehhh....aku tau la hampa nk bodek aku...nnt senang hampa nk p beli ikan naik keta aku....
betoi tu, boleh boh sekali peti ais kecik dlm tu ...
aku dh sembang2 dgn otai...depa kata peti ais kecik utk keta volvo 144 kot,memang ada sungguh dulu2 katanya....piping utk ekon lalu p kt peti ais tu.....ehhehehe

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by rona on Sat Jan 30, 2010 8:39 pm

SidiA wrote:hehehehe...kalau hampa nk tau cerita bab tumpang2 ni....tnya rona..sapa tumpang baih dia...hik hik hik hik

takmo la weiii sembang semabng tumpang tumpang baih nie .. nanti aku seriau/ngilu/tak berapa nak syok pandu baih waktu malam ... tapi sejak kejadian dulu dulu tu, sampai ke la nie, org ada ka, takdak ka, aku dulik apa .. mesti aku pasang lampu kecik dlm bas .. hehehe .. lampu biru lagi, klass nyah!!

moq bolbo ... kreta hang takleh buh lampu biru haluih dlm tu ... kena buh hat besqq, bila dah besaq, sebiji cam org kena sakit kunin. lepas tu sapa sapa kena sakit kunin, leh buh dlm kereta bolbo moq .. kompom leh bek sakit kunin

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by d on Sat Jan 30, 2010 11:26 pm

tumpang tak pa.... macam dalam gambaq ataih tu... dia tumpang glamer... bagi can la sket...

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by syarih on Tue Dec 07, 2010 11:33 pm

antu pun leh amik gambaq la nih. Kat indonesia leh buat filem bersiri lagi psai cita antu je...keh3....http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_smile.gif

syarih
Kawan Baru

Aquarius Posts : 4
Reputation : 0

http://blogsyarih.com

Back to top Go down

Re: "tetamu"

Post by Sponsored content Today at 9:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum