FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Tang ni yang dok cadang nak pi..........

View previous topic View next topic Go down

Tang ni yang dok cadang nak pi..........

Post by MetSanglang on Thu Jan 21, 2010 4:09 pm




MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Tang ni yang dok cadang nak pi..........

Post by MetSanglang on Thu Jan 21, 2010 4:21 pm

adoi gambaq dia kecik plak,camna nak pebesaq oiiiii

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Tang ni yang dok cadang nak pi..........

Post by azam on Thu Jan 21, 2010 4:39 pm

n tang mana lata kijang ka

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Tang ni yang dok cadang nak pi..........

Post by Khairi on Fri Jan 22, 2010 6:41 am

azam wrote:n tang mana lata kijang ka
Tu Sungai Congkak, tapi Jangan Pandang Belakang Congkak dah la ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Tang ni yang dok cadang nak pi..........

Post by SidiA on Sat Jan 23, 2010 2:55 pm

tang mana met wehhh...gambaq dh la haluih.....takkan gambaq tu jaaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tang ni yang dok cadang nak pi..........

Post by MetSanglang on Sat Jan 23, 2010 7:39 pm

tolong pebesaq sat pak mok woi,ni photo bucket punya hai la,pandai dok ejas pa tak tau,tukaq fomat ka apa tak tau.......ihhhh tak gheti la aku......!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Tang ni yang dok cadang nak pi..........

Post by SidiA on Sat Jan 23, 2010 8:17 pm

MetSanglang wrote:tolong pebesaq sat pak mok woi,ni photo bucket punya hai la,pandai dok ejas pa tak tau,tukaq fomat ka apa tak tau.......ihhhh tak gheti la aku......!!!!!!
bagitau la apa nama login dia...aku lupa la hat haritu hg bagi

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tang ni yang dok cadang nak pi..........

Post by Sponsored content Today at 12:42 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum