FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Dah Tua n tk cun lagi

View previous topic View next topic Go down

Dah Tua n tk cun lagi

Post by SidiA on Tue Jan 19, 2010 5:41 am

Angelina Jolie


Beyonce


Scarlett


Anna Faris



Jessica Alba


Paris Hilton


Kelly Clarkson


Arnold Susah Nak Eja

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dah Tua n tk cun lagi

Post by Khairi on Tue Jan 19, 2010 2:49 pm

Hahahaha, cam hampehhhh ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Dah Tua n tk cun lagi

Post by amir aa on Tue Jan 19, 2010 9:46 pm

ni kes makan ubat kurus byk sangat... kira tak jadi la.. aku nak buat awek. thinking

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dah Tua n tk cun lagi

Post by munie on Wed Jan 20, 2010 9:33 am

Eii buruk nye...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dah Tua n tk cun lagi

Post by MetSanglang on Wed Jan 20, 2010 11:52 am

agak2 hang leh kughuih cam gitu ke Pak mok..... Very Happy thinking thinking Very Happy Very Happy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Dah Tua n tk cun lagi

Post by azam on Wed Jan 20, 2010 8:18 pm

abih tu x reti nak tobat ka jgn nant dah smp nampak tulang br nak tobat tu dah x leh kira apa dah

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dah Tua n tk cun lagi

Post by SidiA on Sat Jan 23, 2010 2:32 pm

azam wrote:abih tu x reti nak tobat ka jgn nant dah smp nampak tulang br nak tobat tu dah x leh kira apa dah
depa kapiaq....mana tau nk tobat hehhehe.....



gambaq2 di atas hasil kecanggihan teknologi yg di edit pakai software apa tah......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dah Tua n tk cun lagi

Post by Sponsored content Today at 11:17 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum