FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Mamai

View previous topic View next topic Go down

Mamai

Post by SidiA on Fri Jan 15, 2010 6:42 pm

Tengah aku nyenyak tidur bini aku gegar badan aku " bang,
bang...tak kerja ker" dah pukul 6.30.* Aku pun kelam kabut ler masuk bilik air mandi dan terus solat subuh.

Lepas dah siap berdressing dan sembur perfume lebih kurang dan berbreakfast aku gi start enjin kete. Kat luar gelap lagi
masa tu macam nak hujan lebat giler, Aku pun tunggu enjin aku panas.

Lopeh tu aku pun drive ler ke tepat keje aku, jalan aku nengok basah jer macam baru hujan lebat dan kenderaan pun kurang.
Lepas punch aku pelik gak nengok member aku sumer blum sampai..

Aku ngan sukarela mengepunch dia orang punya..Aku rasa tu hari macam lain semacam ajer..Sorang pun takde kat ofis aku..Aku pun lepak kat pondok jaga sambil isap rokok. Aik..jaga pun takde mana dia orang pegi nih..

Kemudian ada orang beri salam dan aku nengok pak cik jaga tu.. Aku ngan sengih-sengih tanya dia " dari mana Pak Cik?" dia jawab.."baru balik solat Maghrib kat surau...ha yang nko ni maghrib-maghrib datang sini apsal?"

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mamai

Post by mat syah_sanglang on Sat Jan 16, 2010 12:22 pm

Mamai tahap Gaban dah ni! Isap rokok

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum