FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Senja melabuhkan diri

View previous topic View next topic Go down

Senja melabuhkan diri

Post by SidiA on Fri Jan 08, 2010 7:27 pm



_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by SidiA on Fri Jan 08, 2010 7:30 pm


_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by mat syah_sanglang on Fri Jan 08, 2010 8:16 pm

cantik2! Baguih Dok Ada

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by SidiA on Fri Jan 08, 2010 8:27 pm

tengkiussss.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by MetSanglang on Fri Jan 08, 2010 8:31 pm

suasana cantik ciptaan Allah,hat tak cantik camera ngan tuan hat dok amik gambaq tu cheesy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by SidiA on Fri Jan 08, 2010 8:35 pm

MetSanglang wrote:suasana cantik ciptaan Allah,hat tak cantik camera ngan tuan hat dok amik gambaq tu cheesy
adehhh...kena jugak...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by Khairi on Sat Jan 09, 2010 9:50 am

Waktu senja jgn dok main kat luaq, takut kena sampuk wei, hati-hati bro ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by yong77 on Sat Jan 09, 2010 11:16 am

cantek cantek.
time senja ni mmg cantek dan syahdu.
mula2 dok asrama dulu, time2 ni lah ayag mata nk meleleh tringat rumah
huhuhuhu Sad

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by SidiA on Sat Jan 09, 2010 9:37 pm

Khairi wrote:Waktu senja jgn dok main kat luaq, takut kena sampuk wei, hati-hati bro ...
mana keluaq rumah....dok tengok kot tingkap jaaa...pandangan dari dapoq upis saya

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by rona on Sun Jan 10, 2010 12:37 pm

SidiA wrote:
MetSanglang wrote:suasana cantik ciptaan Allah,hat tak cantik camera ngan tuan hat dok amik gambaq tu cheesy
adehhh...kena jugak...

betuii .. hat ni saya sokong sgt sgt ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by rona on Sun Jan 10, 2010 12:40 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:Waktu senja jgn dok main kat luaq, takut kena sampuk wei, hati-hati bro ...
mana keluaq rumah....dok tengok kot tingkap jaaa...pandangan dari dapoq upis saya

lembaga lembaga hat dok sampuk tu , dia tak reti nak terbang tinggi tinggi gayat ... tak lleh nak meresap .....

dok pandang dr tingkap dapoq upis ... huh .. tak kena lagi takpa la .. dah kena esok .. baru dia tau!!!!!

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by saba on Sun Jan 10, 2010 2:44 pm

syok nya depa.....jenguk kot dapoq saja dah nmpak menara Kolompo....
mcm chek klau jenguk....nmpk dapoq org saja....
teringin la nk naik KLCC....NK DOK TANG TITI yg tgh2 tu
dok besa pi pun dok langut tang kolam depan tu saja....
JELES...JELES....JELES

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by SidiA on Sun Jan 10, 2010 9:23 pm

saba wrote:syok nya depa.....jenguk kot dapoq saja dah nmpak menara Kolompo....
mcm chek klau jenguk....nmpk dapoq org saja....
teringin la nk naik KLCC....NK DOK TANG TITI yg tgh2 tu
dok besa pi pun dok langut tang kolam depan tu saja....
JELES...JELES....JELES
tang titi tu tingkat 41....abg hang duk tingkat 56..ataih sikit ja....ehhehehe.....p la awai2 sikit amek tiket utk naik ataih tu....pree ja....p laaa...kalau lewat depa dh tk bagi dah....depa ada limit sampai pukui berapa tah..tktau la pulak abg hang ni...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by Khairi on Sun Jan 10, 2010 10:07 pm

aku pun jeles gak, taK sampai hajat nak naik skybridge lagi ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by saba on Sun Jan 10, 2010 10:36 pm

SidiA wrote:
saba wrote:syok nya depa.....jenguk kot dapoq saja dah nmpak menara Kolompo....
mcm chek klau jenguk....nmpk dapoq org saja....
teringin la nk naik KLCC....NK DOK TANG TITI yg tgh2 tu
dok besa pi pun dok langut tang kolam depan tu saja....
JELES...JELES....JELES
tang titi tu tingkat 41....abg hang duk tingkat 56..ataih sikit ja....ehhehehe.....p la awai2 sikit amek tiket utk naik ataih tu....pree ja....p laaa...kalau lewat depa dh tk bagi dah....depa ada limit sampai pukui berapa tah..tktau la pulak abg hang ni...

tak gayat ka dok tinggi2x tu...
tak tau la pulak boleh naik dekat situ...
memang free la.....

tak pa nanti kalau saba pi kolompo..
nak try naik lah....
nak mintak abg sidi booking tiket kat saba ....
boleh?????

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by SidiA on Sun Jan 10, 2010 10:48 pm

saba wrote:
SidiA wrote:
saba wrote:syok nya depa.....jenguk kot dapoq saja dah nmpak menara Kolompo....
mcm chek klau jenguk....nmpk dapoq org saja....
teringin la nk naik KLCC....NK DOK TANG TITI yg tgh2 tu
dok besa pi pun dok langut tang kolam depan tu saja....
JELES...JELES....JELES
tang titi tu tingkat 41....abg hang duk tingkat 56..ataih sikit ja....ehhehehe.....p la awai2 sikit amek tiket utk naik ataih tu....pree ja....p laaa...kalau lewat depa dh tk bagi dah....depa ada limit sampai pukui berapa tah..tktau la pulak abg hang ni...

tak gayat ka dok tinggi2x tu...
tak tau la pulak boleh naik dekat situ...
memang free la.....

tak pa nanti kalau saba pi kolompo..
nak try naik lah....
nak mintak abg sidi booking tiket kat saba ....
boleh?????
erkkkk.....ehhehe.....adehhh...abg sidi hg cadang buleh laaa...satgi kalu cerita sini malu pulak...mau abg rona hang gulin2 lagi gelak ni..sebenaqnya abg sidi hg ni...dlm Suria KLCC tu pun sesat lagi...tktau nk gagau lagi hehehe.....tapi kalau hg nk jugak tiket...bgtau la..buleh la kot tanya2 depa mcm mana nk ambik hehehhe... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by mohdfaridg on Tue Jan 12, 2010 10:29 am

AKU NAK SURUH SIDI BOKING TIKET NAK TERJUN PAKAI PAYUNG KA ,BARU GELEMOR SIKIT..............

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by saba on Wed Jan 13, 2010 10:51 pm

x payah guna payung.....ambik kain plekat ikat kat tengkok ja...
pastu try terjun....tgk sapa nk tunggu abg Farid kat bwh???????????????

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by SidiA on Wed Jan 13, 2010 11:18 pm

saba wrote:x payah guna payung.....ambik kain plekat ikat kat tengkok ja...
pastu try terjun....tgk sapa nk tunggu abg Farid kat bwh???????????????
ahli jawatan kosa masjid la yg tunggu....siap dgn kain kapan sekali ehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by munie on Thu Jan 14, 2010 3:21 pm

Saba...kalau org Kulim x tau ada tiket free...kak munie yg dok kat KL ni pun x tau gak...ni barulah tau ...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by saba on Thu Jan 14, 2010 10:41 pm

hahhahhah.........apa crita nih?
x pa la ..nnti klau sapa2 pakat nk pi naik KLCC tuh...
kita suruh la abg kita tu pi REKI2 dulu...
cmna ni org KL pun x tau ??????????????

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Senja melabuhkan diri

Post by Sponsored content Today at 7:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum