FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by saba on Thu Jan 07, 2010 9:02 pm

Saja saba nak share ngan semua...
kisah tragis yg menimpa baby ku yg baru berusia setahun
2 minggu lepas...









Akibat terjatuh dari meja makan....mula2 ingtkan besa saja...x sangka sampai kena oprate.........
kepada mak pak yg ada anak nakai2 tu jgn ambik mudah klau ank jatuh ...sbb kita x tau
kecederaan dalaman....apapun alhmdulillah.....dah sihat dan makin aktif la plak

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by SidiA on Thu Jan 07, 2010 9:09 pm

uikss...anak ka saba aiiihh....adoooii.....itu laa..anak2 la ni lasak....la ni mcm mana budak nih...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by saba on Fri Jan 08, 2010 12:18 pm

ya ....ank no3....tu la nasib baik cepat2 bwk pi spital....klau tidak x tau la cam mana........klau ank kita jatuh pastu ada tanda2 sprt.......muntah ka ...pengsan ka...asyik dok lena ka.......jgn dok tggu lg......jgn x -ray saja....tp pi buat CT SCAN....baru dpt gmbaq dgn jelas
apapun...alhmdllah...dah sihat ...

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by SidiA on Fri Jan 08, 2010 2:46 pm

saba wrote:ya ....ank no3....tu la nasib baik cepat2 bwk pi spital....klau tidak x tau la cam mana........klau ank kita jatuh pastu ada tanda2 sprt.......muntah ka ...pengsan ka...asyik dok lena ka.......jgn dok tggu lg......jgn x -ray saja....tp pi buat CT SCAN....baru dpt gmbaq dgn jelas
apapun...alhmdllah...dah sihat ...
adehhhh....tapi betui...itu jugak pesan doktot kt abang hang ni....beringat la semua......tapi aku botak bukan pasai jatuh meja naaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by MetSanglang on Fri Jan 08, 2010 4:09 pm

ni Saba,bang Met hang nak bagi petua anak kalau hyper aktif....................chek caghi tajuk dlm porum kita ni 'anak Hyper aktif' cua ikut petua tu cheesy cheesy cheesy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by yong77 on Fri Jan 08, 2010 4:10 pm

amboi mulut mak dia sejati aiihhh

syukur, smua dh ok

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by mat syah_sanglang on Fri Jan 08, 2010 8:20 pm

YA ALLAH!! SEMOGA CEPAT SEMBUH YE..AMINNN..

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by saba on Fri Jan 08, 2010 8:31 pm

yong77 wrote:amboi mulut mak dia sejati aiihhh syukur, smua dh ok

tang mulut tu x bleh lari.....menten mcm mak dia....
mak dia terlebih jaga smpai jadi cam tu...
pakat2 doakanlah.....

nak kena praktik la petua2 yg abg syah bg tu...

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by SidiA on Fri Jan 08, 2010 8:37 pm

ishhhkkk...lemaih tengok...seriau la...semoga capat sihat.....cepat aktif balik...amin

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by saba on Fri Jan 08, 2010 11:14 pm

MetSanglang wrote:ni Saba,bang Met hang nak bagi petua anak kalau hyper aktif....................chek caghi tajuk dlm porum kita ni 'anak Hyper aktif' cua ikut petua tu cheesy cheesy cheesy

MENGKALAU ....ikut petua abg amet tu punah....
silap haribulan laki chek boh chek dlm sangkaq tu...
kot2 dia ingat bini dia meroyan ka.....

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by MetSanglang on Sat Jan 09, 2010 6:02 am

hahahhaha...........dak aihhh,abg pun tak la kejam sangat,cuma anak dagha abg tu cedaih sikit,habih dlm sangkaq kucing abg baghu beli dia masuk pi main,tak kesah la,janji tak buat peghangai sudah,ni hang ingat lagi ka kat Abg ni.........(dulu tak glerma cam abg Sani hampa tu....)pasa anak saba tu,alhamdulillah,cepat bawak pi hospital,kalau lambat banyak kemungkinan.........moga baby cepat sembuh dan riang gembira

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by Khairi on Sat Jan 09, 2010 9:32 am

tu la, jgn dok biaq kat depa main atas meja, bawah meja tak pa la ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by SidiA on Sat Jan 09, 2010 9:39 pm

Khairi wrote:tu la, jgn dok biaq kat depa main atas meja, bawah meja tak pa la ...
satu lagi wehhh....jgn dok biaq anak pakai baju tidoq dok berenang dlm keleboq...satgi tkcam ropa anak sapa......hehehehehe..... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by rona on Sun Jan 10, 2010 12:35 pm

semoga baby cepat sembuh

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by saba on Sun Jan 10, 2010 2:30 pm

Khairi wrote:tu la, jgn dok biaq kat depa main atas meja, bawah meja tak pa la ...

tu la....masalah dia ...mak dia yg letak dia ats meja....
tu yg boh tajuk LOKLAQ...
Klau jadi apa2 kat dia jenuh la cheq nak menjawab..

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by nz on Sun Jan 10, 2010 8:08 pm

alhamdulillah......bukan loglaq...kadang2 bila kalau nak siapkan sst keja kita sring terlalai thadap keselamatan anak2..asal depa mau dok sengap ja..tu la akibatnya...

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by saba on Sun Jan 10, 2010 8:14 pm

memang pun.....ank chek ni bleh berenggang lgsung...
sbb tu la masa nk makan chek letak dia ats meja....
besa la budak2....bkn reti dok diam....
last skali telentang kot belakang.....
tu la habuan utk mak dia yg cuai nih.....

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by nz on Sun Jan 10, 2010 8:18 pm

tak sangka saba la ni dah jadi ibu no...dok ingat lagi kenangan saba teriak masa kita kena dok sorang2 dlm hutan, apa panggil tak tau...masa mlm tu,,kita kat taman negara. tu...betui ka sabarina yang teriak takut mlm tu...kalau silap flashback ni, betulkan

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by saba on Sun Jan 10, 2010 8:25 pm

ya allah....ingat lg kak normah pasai tu noh....
betui la chek yg teriak mlm tu.......
tak tau la sapa yg dok mengusik chek mlm tu...
TAKUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by nz on Sun Jan 10, 2010 8:27 pm

haaa...ha....please tgk message...ada cerita

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by Khairi on Sun Jan 10, 2010 10:12 pm

cerita apa, habaq sama woiii ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by SidiA on Sun Jan 10, 2010 10:49 pm

ha...ah habaq laaa...kami pun nk tau jugak hehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by wantote on Mon Jan 11, 2010 8:17 am

alhamdulillah semua dah ok.........

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by saba on Mon Jan 11, 2010 12:26 pm

Khairi wrote:cerita apa, habaq sama woiii ...

amboi...amboi ...kepoh betoi abg dua org nih...
mana bleh cerita...ni rahsia kami...
rahsia org pompuan...

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by yong77 on Mon Jan 11, 2010 4:25 pm

mmg pun k.normah.. saba yg teriak mlm tu. dia kata rasa mcm kucing tu lalu tepi dia. dh tu bunyi mcm org picit botoi mineral kosong.

syg la gmbag ataih titi gantung tu x tau pi mana dah. klau x bleh scan boh dlm ni.

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kisah seorang Ibu yang LOKLAQ....

Post by Sponsored content Today at 5:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum