FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by din karpan on Mon Jan 11, 2010 12:30 am

nz wrote:Awat tak kenai geng2 ni....geng adik2 sama group pi Taman Negara...emmm tak leh ingat kenangan traking ke Kuala Terenggan...jauh gila....macam nak muntah...patutlah saba add dlam fb...ni baru ingat...betul2 ingat hampa semua..pasai masa kak dok langkawi sembilan tahun tak jmpa tini..dengan che na ada jumpa..


memori yg best pi camping dkt taman negara...huhuhuu..
muntahhhh bebbb....muahahahaaaa...
haremmmm...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by wantote on Mon Jan 11, 2010 8:04 am

ni.....aku bercinta dgn adik abg n mona 2 dari form 2, lagi hg tak tau ke encik shaifulanuar wei............cinta monyet katakan,tapi jadi juga.........amin............hang boh mai gambar hang aku nak tengok muka hang, tak tengok muka mana nak ingat daa.........

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by wantote on Mon Jan 11, 2010 8:08 am

la dah slim balik dah mcm dulu........x pa nanti kami nak pi langkawi kami contact kak yong bleh ke....kerja kat mana d langkawi 2.........di longkang dapat mengajar d langkawi ka.......dia selalu pi umah kami......

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by wantote on Mon Jan 11, 2010 8:30 am

sapa-sapa yg ingat tahun 93 kalau x silap la.....kelab kembara ada pi gunung jerai masa 2 saya pun pi... form 1 le i masa 2........

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Mon Jan 11, 2010 4:12 pm

mai la dik wan. di longkang tu zaidi bakar ka? dia kena mengajar di pulau tuba.

gng jerai? pi jugakk. syok jgk jalan dr bwh sampai ataih.

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Mon Jan 11, 2010 4:18 pm

pi tmn negara mmg syok. nsib baik la pi dah dulu. klau nk harap la ni haruih laa. dh branak pinak ni x dak hr dah nk layan aktiviti mcm tu.
ada kawan tu smpai muntah dlm bas. cikgu maeil punya keja tu.

tp yg plg mencabar geng km ikut cikgu maeil, ckgu wahid & bbrp org cikgu lg pi jelajah gua @ terowong di bwh gua kelam.

menakutkan terowong kt bwh tu. km sesat. ckgu maeil pulak krem kaki smpai kena pimpin. nasib baik jmpa jgk jln kluag. tu pun dh nak malam. klau x jd mcm student uum yg sesat dlm tu. ingat x lg saba?

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by din karpan on Mon Jan 11, 2010 5:52 pm

yong77 wrote:pi tmn negara mmg syok. nsib baik la pi dah dulu. klau nk harap la ni haruih laa. dh branak pinak ni x dak hr dah nk layan aktiviti mcm tu.
ada kawan tu smpai muntah dlm bas. cikgu maeil punya keja tu.

tp yg plg mencabar geng km ikut cikgu maeil, ckgu wahid & bbrp org cikgu lg pi jelajah gua @ terowong di bwh gua kelam.

menakutkan terowong kt bwh tu. km sesat. ckgu maeil pulak krem kaki smpai kena pimpin. nasib baik jmpa jgk jln kluag. tu pun dh nak malam. klau x jd mcm student uum yg sesat dlm tu. ingat x lg saba?


sebelum tu kami dah pi buat research duluuu...
mat chong..own bakau...aku..cikgu mail..wahid...cikgu rosli..tukang kebun sekolah..
enjoyy....lepas tu baru hampa pi lak...huhuhuuu...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by saba on Mon Jan 11, 2010 7:51 pm

yong77 wrote:pi tmn negara mmg syok. nsib baik la pi dah dulu. klau nk harap la ni haruih laa. dh branak pinak ni x dak hr dah nk layan aktiviti mcm tu.
ada kawan tu smpai muntah dlm bas. cikgu maeil punya keja tu.

tp yg plg mencabar geng km ikut cikgu maeil, ckgu wahid & bbrp org cikgu lg pi jelajah gua @ terowong di bwh gua kelam.

menakutkan terowong kt bwh tu. km sesat. ckgu maeil pulak krem kaki smpai kena pimpin. nasib baik jmpa jgk jln kluag. tu pun dh nak malam. klau x jd mcm student uum yg sesat dlm tu. ingat x lg saba?

INGAT.....awat x ingatnya...masuk dlm gua tu punya la gelap...
tu bukan tempat org melombong dulu2 kan?
memang betoi klau nk harap laki kita bwk pi la ni....pakai aruah la...
klau jumpa yg jenis satu kepala x pa jugak...

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by MetSanglang on Tue Jan 12, 2010 7:43 am

tak pa,nanti bang met,bang Sidi,bang kheri,kak aya dll nanti atoq pi gua kelam,kita wat reunion kat sana.............apamacam cheesy cheesy cheesy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by wantote on Tue Jan 12, 2010 9:05 am

di longkang 2,zaidi bakar le,saya ni dlm malaysia dah habis merantau n dalam asia baru 7 negara kak yong oii..........

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by wantote on Tue Jan 12, 2010 9:23 am

kalau kami nak p langkawi rasa-rasa blh adjust penginapan n kenderaan kot,sekurangnya murah ckit,blh ke kak yongg.........

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by mohdfaridg on Tue Jan 12, 2010 9:44 am

UNTUK PENGETAHUAN YONG,SAYA SEKARANG BERADA DIKAWASAN AYER HITAM,BOLEH KATA TOK LEBAN LA KAWASAN NI.NGAJAR KAT MATANG PAKU.YONG DULUDOK KAMAR APE?KISAH JAHAT KAT ASRAMA TETAP MENJADI KENAGAN.........

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by din karpan on Tue Jan 12, 2010 11:00 am

mohdfaridg wrote:UNTUK PENGETAHUAN YONG,SAYA SEKARANG BERADA DIKAWASAN AYER HITAM,BOLEH KATA TOK LEBAN LA KAWASAN NI.NGAJAR KAT MATANG PAKU.YONG DULUDOK KAMAR APE?KISAH JAHAT KAT ASRAMA TETAP MENJADI KENAGAN.........


aaayyaaaatttttttttttttttttt...... Ampun Ampun Ampun Ampun

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by shaifulanuar on Tue Jan 12, 2010 1:05 pm

boh gambaq pun xperasan kot,,,kalau che pe hg ingat kot

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Tue Jan 12, 2010 4:13 pm

nak tlg booking pnginapan & keta tu bleh la dik wan.
tp nk ejas tu x janji la. kita bkn buat bisnes tu..

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Tue Jan 12, 2010 4:20 pm

akhirnya timbui jgk abg farid.

byk kamar la duduk dulu. sbb dr ting 1 sampai 6A, cuma masa ting 4 & 6R sj x duduk asrama. dr zaman ckgu mat ki jd warden lg. bleh tahan jgk la bg dia pening kepala.. hehe

masa ting 2 skali dgn shimah, maisarah & yan kt kamar H. dah tu km slalu lepak dgn kak nab yg ajag komputer tuu.
bleh ingat ka crita pjg lebaq ni

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by ummi hakim binti hamzah on Tue Jan 12, 2010 6:35 pm

hi to all!!!! semua kat ataih tu cek kenai.....kak yong pun cek kenai gak...rindunya ngan kakak2 senior nie.....

ummi hakim binti hamzah
Kawan Baloq Liat

Virgo Posts : 11
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by ummi hakim binti hamzah on Tue Jan 12, 2010 7:05 pm

aku ingat we..kena jalan dari kaki gunung nek sampai ataih kat muzium...sok pagi nek plak sampai puncak gunung...siap ada jungle trekking lagi...ada game buat2 org patah kaki....aku yg kena berlakon jadi org patah kaki tu...sbb aku haluih sgt....syok sampai nak gila time tu blh pi gunung jerai.....

ummi hakim binti hamzah
Kawan Baloq Liat

Virgo Posts : 11
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by mat syah_sanglang on Tue Jan 12, 2010 11:41 pm

ummi tak ingat pun ni....

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by din karpan on Wed Jan 13, 2010 12:36 am

ummi hakim binti hamzah wrote:aku ingat we..kena jalan dari kaki gunung nek sampai ataih kat muzium...sok pagi nek plak sampai puncak gunung...siap ada jungle trekking lagi...ada game buat2 org patah kaki....aku yg kena berlakon jadi org patah kaki tu...sbb aku haluih sgt....syok sampai nak gila time tu blh pi gunung jerai.....


adegan kaki patah tu bukan pi telok bahang dkt p.pinang kaaa...
pelakonnya adi kfarid mat chong,..pengarah dia cikgu mail...huhuhuu...
kalau tak silap laa...sronok dulu kelab kembara sek men ayaq itam..
byk memori... Day Dreaming Day Dreaming

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by shaifulanuar on Wed Jan 13, 2010 6:30 am

mcm mn en joget kami nk pi ziarah kedai ni

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by saba on Wed Jan 13, 2010 10:42 pm

masa dok asrama dulu...hari jumaat yg bestnyer.......
time budak2 aspura nk pi smbhyg jumaat....beratur panjg dgn bj melayu putih ngan sampin merah....
ank2 dara aspuri plak pakat dok mengintai la secret admire depa.....
masa tu geng2 abg JAI ngan abg FARID ngetop la katakan....
mana pi dah abg ROSMERA ngan ABG SHAM?

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by saba on Wed Jan 13, 2010 10:45 pm

ummi hakim binti hamzah wrote:hi to all!!!! semua kat ataih tu cek kenai.....kak yong pun cek kenai gak...rindunya ngan kakak2 senior nie.....

kak Saba x kenai ka?...tgk nama macam nk kenai
tp x leh nk bayang la wajah2 terkini

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by ummi hakim binti hamzah on Thu Jan 14, 2010 10:46 pm

kenai...awat plak tak kenai geng senior glema time tue...kak saba igt tak ngan kak yanti..salwa...hasliza...??depa dok mana la nie??

ummi hakim binti hamzah
Kawan Baloq Liat

Virgo Posts : 11
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by ummi hakim binti hamzah on Thu Jan 14, 2010 10:55 pm

din karpan wrote:
ummi hakim binti hamzah wrote:aku ingat we..kena jalan dari kaki gunung nek sampai ataih kat muzium...sok pagi nek plak sampai puncak gunung...siap ada jungle trekking lagi...ada game buat2 org patah kaki....aku yg kena berlakon jadi org patah kaki tu...sbb aku haluih sgt....syok sampai nak gila time tu blh pi gunung jerai.....


adegan kaki patah tu bukan pi telok bahang dkt p.pinang kaaa...
pelakonnya adi kfarid mat chong,..pengarah dia cikgu mail...huhuhuu...
kalau tak silap laa...sronok dulu kelab kembara sek men ayaq itam..
byk memori... Day Dreaming Day Dreaming

Very Happy Very Happy a'a la btui2....byak sgt camping dolu2...lupa hat mana satu...btui la masa kita pi sg tukun teluk bahang adengan kaki patah...kena masak nasi dalam buluh tu....time tu bahagi 4-5 kumpulan...setiap group kena da pelakon injured...em sonok sgguh aih bila diimbas kembali....rasa cam remaja semula...hihi

ummi hakim binti hamzah
Kawan Baloq Liat

Virgo Posts : 11
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by Sponsored content Today at 12:37 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum