FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Tue Jan 05, 2010 12:50 pm

yong77 wrote:Tau jgk pekan kbg sepat tu. kepala 20 kmpg saba pun besa pi. lg pun kita asai org gng keriang. tp x berulang dgn baih pasai naik ting 1 teruih dok asrama. skali skala balik kmpg ada jgk la naik baih skali saba.
dok tmpg brani dgn dia la. kannya apa jrg2 naik baih ni takut silap. kena baih erea lain, jenuhhhh
Oo....gitu...nindia abang hang ni...cikgu khairi pun...mail pun sama...hasbullah pun sama....lagi sapa tah laa.....tudiaaa...geng kubang sepat belaka la tu.....panggey lagi kawan2 masuk....kalau buleh biaq geng kubang sepat belaka......hahahaha.....kalau dpt geng baih gunung saja pun tkpa....geng sanglang biaq p kt depa ehhehehehhe.... wave wave wave

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by MetSanglang on Tue Jan 05, 2010 1:08 pm

woi-woi ceghita2 gak,dan lagi pukoi geng aku,ni yang nak mendidih ni.......ni kalu beghani jom jumpa tang ghendam ,kita lawan pukoi....................gasing Smile Smile Smile

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Tue Jan 05, 2010 1:42 pm

ya kak munie. yong keja kat langkawi. dah 13 taun jadi anak pulau
tu yg sronok jumpa forum ni. rasa mcm balik kmpg dahhh Smile Smile Smile

mengimbau kembali nostalgia2 lama. ceewahhhhhh

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by din karpan on Tue Jan 05, 2010 1:49 pm

yong77 wrote:ya kak munie. yong keja kat langkawi. dah 13 taun jadi anak pulau
tu yg sronok jumpa forum ni. rasa mcm balik kmpg dahhh Smile Smile Smile

mengimbau kembali nostalgia2 lama. ceewahhhhhh

selamat berjumpa dialam maya...heheheee..

abg castelo nii hang kenai tak...huhuuu...
teringat hampa semua masa pi taman negara dulu...

tak pernah jumpa pun dkt langkawi...
Bg Din jadi organizer Ironman langkawi malaysia mula tahun 2000 sampai 2008...
huhuhuuuhuu...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by MetSanglang on Tue Jan 05, 2010 2:16 pm

ni din,ogenize ogenaize gak,agak2 kalu kami pi restoran klasik tang au tu blh makan pree dak,ni.........kalu diskaun saja kami tak mau pe ...tak gitu kawan2. drooling

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Tue Jan 05, 2010 2:22 pm

pasai yg jd castelo tu yg mnyebabkan pengecaman kurang.
tp bila belek 2 balik dr tepi tuuu rasanya cam jugak. hehehe
cuba boh gambag kot depan plak. alang2 masuk bg nmpak prabih

betoi dak ni din yg dok usha nazirah @ ah masa km PRA U2 dulu. kalau betoi, dulu masa camping kt gng jerai dok nyanyi lagu hasnor tu kan?
klau silap jgn mare aaaa

jd organiser ironman? hebat la tu. ironman pun x lama dah ni. tak ikut lari sama depa ka?

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by mat syah_sanglang on Tue Jan 05, 2010 2:27 pm

hang keja usha org dulu ye din! castelo ke castelor! Very Happy

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by MetSanglang on Tue Jan 05, 2010 2:48 pm

ni cheq,kalau nak tau din ni hat mana cua caghi gambaq dia ngan abg jai dok ataih titi gantung........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Tue Jan 05, 2010 3:11 pm

MetSanglang wrote:woi-woi ceghita2 gak,dan lagi pukoi geng aku,ni yang nak mendidih ni.......ni kalu beghani jom jumpa tang ghendam ,kita lawan pukoi....................gasing Smile Smile Smile
cheesy cheesy Very Happy Very Happy Very Happy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Tue Jan 05, 2010 3:12 pm

MetSanglang wrote:ni cheq,kalau nak tau din ni hat mana cua caghi gambaq dia ngan abg jai dok ataih titi gantung........
betui la tuh...ikut petua abang amet hang ni.....bnyk gambaq2 ada dlm nih...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by saba on Tue Jan 05, 2010 3:19 pm

din karpan wrote:
yong77 wrote:ya kak munie. yong keja kat langkawi. dah 13 taun jadi anak pulau
tu yg sronok jumpa forum ni. rasa mcm balik kmpg dahhh Smile Smile Smile

mengimbau kembali nostalgia2 lama. ceewahhhhhh

selamat berjumpa dialam maya...heheheee..

abg castelo nii hang kenai tak...huhuuu...
teringat hampa semua masa pi taman negara dulu...

tak pernah jumpa pun dkt langkawi...
Bg Din jadi organizer Ironman langkawi malaysia mula tahun 2000 sampai 2008...
huhuhuuuhuu...

mula-mula abg din ni saba tak kenai sebab tang rambut tu lain sgt
tapi bila dah tgk gambaq zaman sekolah dulu baruuuuu la boleh kenai.
awat yg rambut hilang sampai macam tu..
nampak ganazzzzz gilerr....!!!!!

Nasib baik la....
kat umah ada tenet boleh gak dok layan forum sekolah ni...
nak layan facebook tak dak apa yg menarik sangat...
kot2x sapa2x yg ada facebook boleh la add saba no...

la ni tak dak keja dok layan benda ni la sambil dok jaga anak-anak..

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Tue Jan 05, 2010 3:29 pm

saba wrote:
din karpan wrote:
yong77 wrote:ya kak munie. yong keja kat langkawi. dah 13 taun jadi anak pulau
tu yg sronok jumpa forum ni. rasa mcm balik kmpg dahhh Smile Smile Smile

mengimbau kembali nostalgia2 lama. ceewahhhhhh

selamat berjumpa dialam maya...heheheee..

abg castelo nii hang kenai tak...huhuuu...
teringat hampa semua masa pi taman negara dulu...

tak pernah jumpa pun dkt langkawi...
Bg Din jadi organizer Ironman langkawi malaysia mula tahun 2000 sampai 2008...
huhuhuuuhuu...

mula-mula abg din ni saba tak kenai sebab tang rambut tu lain sgt
tapi bila dah tgk gambaq zaman sekolah dulu baruuuuu la boleh kenai.
awat yg rambut hilang sampai macam tu..
nampak ganazzzzz gilerr....!!!!!

Nasib baik la....
kat umah ada tenet boleh gak dok layan forum sekolah ni...
nak layan facebook tak dak apa yg menarik sangat...
kot2x sapa2x yg ada facebook boleh la add saba no...

la ni tak dak keja dok layan benda ni la sambil dok jaga anak-anak..

kami dlm nui semua ada pesbuk....tengok muka depan porum....ada badge pesbuk tu....add abang hang ni dulu...satgi ada la berekoq.... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by saba on Tue Jan 05, 2010 4:00 pm

abg Sidi,
nak tanya Puan Arpah (mak menakan abg sidikan)
anak dia yg sulung Zahanim tu apa cerita
dulu kawan baik saba masa sekolah rendah

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Tue Jan 05, 2010 4:14 pm

saba wrote:abg Sidi,
nak tanya Puan Arpah (mak menakan abg sidikan)
anak dia yg sulung Zahanim tu apa cerita
dulu kawan baik saba masa sekolah rendah

ehhehhe...ishhkk....soalan cepu mas pulaaaaakkkk.......
tktau la dia p mana...tapi yg nyata dia kawen time dlm U lagik.....abg hang ni pun dh lama tk p rumah depa...tambah2 plak tok menakan dh takdak....tu yg jarang p tu...dulu puan arpah dgn suami dia kt sabah....jadik pengetua sana sebelum depa pencen....itu la...thn depan raya baru la nk amek cuti lama...nk round2 sakan sket rumah adik beradik n kawan2.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Jan 05, 2010 4:16 pm

hermmm.... tengok ja.. kot orang tak kenai kita!! waiting

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Tue Jan 05, 2010 4:19 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hermmm.... tengok ja.. kot orang tak kenai kita!! waiting
ni sapa ni......orang mana nih...tk berapa nk kenai la ai...yg naik mutu cengkoi kaki dulu kaaa...ehhehehe cheesy cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Jan 05, 2010 4:22 pm

SidiA wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hermmm.... tengok ja.. kot orang tak kenai kita!! waiting
ni sapa ni......orang mana nih...tk berapa nk kenai la ai...yg naik mutu cengkoi kaki dulu kaaa...ehhehehe cheesy cheesy

hahahahaha!! tampaQ sat gi aaaaa.... cheesy

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Tue Jan 05, 2010 4:35 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
SidiA wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hermmm.... tengok ja.. kot orang tak kenai kita!! waiting
ni sapa ni......orang mana nih...tk berapa nk kenai la ai...yg naik mutu cengkoi kaki dulu kaaa...ehhehehe cheesy cheesy

hahahahaha!! tampaQ sat gi aaaaa.... cheesy
adehhhhh.................!!!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by MetSanglang on Tue Jan 05, 2010 5:03 pm

sidi naik mutu pun cunggit gak Kiah,tapi cunggit taya depan pasai beghat belakang................badan tegha gini jaloq............... Very Happy Very Happy Very Happy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by saba on Tue Jan 05, 2010 5:17 pm

Sapa tak kenai k kiah nih.............klau geng2 ckgu mail mesti kenai punya

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Tue Jan 05, 2010 5:50 pm

MetSanglang wrote:sidi naik mutu pun cunggit gak Kiah,tapi cunggit taya depan pasai beghat belakang................badan tegha gini jaloq............... Very Happy Very Happy Very Happy
mana ada cunggit bero....tangan kena kepak sket.....lutut kepit sikit....kaki keluaq sket...ekjos preeettt...macho beb...macho....besi karia jgn buang.....pergGGhhh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by din karpan on Tue Jan 05, 2010 7:01 pm

saba wrote:Sapa tak kenai k kiah nih.............klau geng2 ckgu mail mesti kenai punya

setuju....
cikgu mail,...cikgu wahid...cikgu husop...cikgu rosli...semua tu taik camping...
tu yg best berkawan ngan cikgu memacam ni....huhuhuu..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Wed Jan 06, 2010 6:37 am

din karpan wrote:
saba wrote:Sapa tak kenai k kiah nih.............klau geng2 ckgu mail mesti kenai punya

setuju....
cikgu mail,...cikgu wahid...cikgu husop...cikgu rosli...semua tu taik camping...
tu yg best berkawan ngan cikgu memacam ni....huhuhuu..
tudiaaa...sorang lagi geng bataih bengkok dh bersuara........ Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Jan 06, 2010 7:17 am

SidiA wrote:
MetSanglang wrote:sidi naik mutu pun cunggit gak Kiah,tapi cunggit taya depan pasai beghat belakang................badan tegha gini jaloq............... Very Happy Very Happy Very Happy
mana ada cunggit bero....tangan kena kepak sket.....lutut kepit sikit....kaki keluaq sket...ekjos preeettt...macho beb...macho....besi karia jgn buang.....pergGGhhh.....

Very Happy Very Happy Very Happy macho kejadahnya!!! hahahahahahah!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Wed Jan 06, 2010 7:37 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
SidiA wrote:
MetSanglang wrote:sidi naik mutu pun cunggit gak Kiah,tapi cunggit taya depan pasai beghat belakang................badan tegha gini jaloq............... Very Happy Very Happy Very Happy
mana ada cunggit bero....tangan kena kepak sket.....lutut kepit sikit....kaki keluaq sket...ekjos preeettt...macho beb...macho....besi karia jgn buang.....pergGGhhh.....

Very Happy Very Happy Very Happy macho kejadahnya!!! hahahahahahah!!
dari sini aku dapat lihat...nyata dan sohih...ayat itu merupakan ayat dengki dari kak Kiah......caiiittttt.... Smile Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by Sponsored content Today at 7:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum