FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Fri Jan 15, 2010 11:28 am

adik ummi ni yg mana ntah? dok asrama dak dulu? boh la gmbag nk tengok muka.

ada 1 lg camping best. kt pahang ka mana ntah. ada kes yg balik dr jungle tracking ada geng yg kecoh singgah mkn derian kmpg. grup lain dh ke dpan depa x smpai2. ckgu maeil srh ali don pi tgk dgn dia skali tmpg skaki.

pas tu ckgu maeil blakon bt2 krem kena pimpin. akhirnya geng tu kena denda rendam dlm ayag terjun smpai magrib. smua terempon sejuk. mau ka, ayag terjun time tu mcm ayag aih laaa

adik ummi pi dak time tu

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by ummi hakim binti hamzah on Sat Jan 16, 2010 12:17 am

yong77 wrote:adik ummi ni yg mana ntah? dok asrama dak dulu? boh la gmbag nk tengok muka.

ada 1 lg camping best. kt pahang ka mana ntah. ada kes yg balik dr jungle tracking ada geng yg kecoh singgah mkn derian kmpg. grup lain dh ke dpan depa x smpai2. ckgu maeil srh ali don pi tgk dgn dia skali tmpg skaki.

pas tu ckgu maeil blakon bt2 krem kena pimpin. akhirnya geng tu kena denda rendam dlm ayag terjun smpai magrib. smua terempon sejuk. mau ka, ayag terjun time tu mcm ayag aih laaa

adik ummi pi dak time tu

yang kat pahang tu tak pi..ngan kelab kembara ni pi gunung jerai...sungai tukun telok bahang..pangkoq...yang len tu ada skali wat camping kat sekolah kalau tak silap...yg men ayaq kelebuq tu...umi dulu form 1 duk kamar J ngan kak salwa n yanti n kak yan kut...sampai form 3...form 4 duk kamar F time tu kak liza atau kak hamidah jd leader.ummi satu bacth ngan dara adik kak zai....

ummi hakim binti hamzah
Kawan Baloq Liat

Virgo Posts : 11
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Tue Jan 19, 2010 4:11 pm

pulau pangkoq? k.tini pi jgk situ. ingat lagiii kat situ la ada pengalaman lemas. konon nk snorkeling la dgn k. mona. las2 k.tini yg tengggelam pasai x pakai life jaket. haiiii tu la x reti brenang gagah pi jugak. jenuh ali don n the geng selam cari set snorkeling yg k.tini lempag dlm laut. nasib baik jumpa kalu x kena byag balik kat kelab rekreasi perlis. tapi Alhamdulillah selamat. sakit dada smpai ke ptg pasai telan ayag laut byk.

30hb ni nak pi pulau payaq plakkk. sapa nak pi sama??? cepat! angkat kaki Smile

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by munie on Wed Jan 20, 2010 9:36 am

Pulau Payaq...yong pi ngan sapa...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by mohdfaridg on Wed Jan 20, 2010 10:57 am

utk pengetahuan yong,bang mera jadi kaunselar kat smk megat dewa,bang syam jadi pk koko kat sbp tunku syed putra.teringat masa dok asrama depa tu musuh ketat saya.kami sebotaj sampai nak lari malam......

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by azam on Wed Jan 20, 2010 8:28 pm

hai che pi pun ada ka. lawa bas cek nak sewa p danok leh x

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by matyuih on Sun Jan 24, 2010 7:37 am

fuhh byk sungguh crita... byk memori....mcm2. sapa yg dok asrama sure byk memori..

syok gk leh tgk kita jumpa kat sini...share kenangan...

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by ummi hakim binti hamzah on Sun Jan 24, 2010 10:00 am

matyuih wrote:fuhh byk sungguh crita... byk memori....mcm2. sapa yg dok asrama sure byk memori..

syok gk leh tgk kita jumpa kat sini...share kenangan...

em btoi....byk kenangan maneh2 ja...mmg enjoy belajaq time tu..otak tak serabut langsung...yg tau belajaq..melompat...hari jumaat berebut bilik rehat nak tengok cerita hindustan...siap booking letak bantai kecik depan tv....mengkalu ceghita sedih teghiyak ramai2....

ummi hakim binti hamzah
Kawan Baloq Liat

Virgo Posts : 11
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Tue Jan 26, 2010 4:53 pm

ada 1 lg keja geng aspuri hr jumaat. time geng2 aspura pi smbhyg jumaat, ada yg ambik kesempatan pi posing kt area sekolah. pakai baju lawa2, pi dok kt bwh pokok rhu la, tepi pokok bunga laa

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by matyuih on Wed Feb 03, 2010 12:05 pm

ooo hoo tu ghupanya gheja depa!!!

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by MetSanglang on Thu Feb 04, 2010 11:34 am

ni yong ka ,ummi ka,saba ka ,mengkalu dok asrama......kenai kak zai tak,kak hassan,dara,kolidi?gepren lama abg tu hahhah............tapi kami tak glema cam kak Ta -Abg Jai.....hahahhaha.kak Zamzurina jerlun,ni kalu sapa ada no kak zam tu bagi mai la Day Dreaming thinking Talipon

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by shaifulanuar on Thu Feb 04, 2010 3:33 pm

esshhh ada gelpren jugak en met ni,,,pak mok ada gelpren x dulu met,boh la gambaq

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Thu Feb 04, 2010 4:11 pm

kenai... ingat lg nama2 tu. tp contact no tu haruih laa
x penah jumpa langsung dah

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Sun Feb 07, 2010 9:19 am

shaifulanuar wrote:esshhh ada gelpren jugak en met ni,,,pak mok ada gelpren x dulu met,boh la gambaq
pak mok tk glema......lagipun pak mok pemalu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by shaifulanuar on Mon Feb 08, 2010 7:09 am

hehe merendah diri tu,,,,,

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Mon Feb 08, 2010 10:43 am

shaifulanuar wrote:hehe merendah diri tu,,,,,
sungguh la...mana merendah diri..... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by shaifulanuar on Mon Feb 08, 2010 12:05 pm

keja pg ka en admin...hehe bila nk buleh pi kacau

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by SidiA on Mon Feb 08, 2010 1:09 pm

shaifulanuar wrote:keja pg ka en admin...hehe bila nk buleh pi kacau
jgn dok kacau aku ...aku tk suka di kacau hahahahah.....minggu lepaih auk jumpa biduih (freedose)...hg kenai kot...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by nz on Tue Feb 09, 2010 10:30 pm

amet,zamzurina tu bukan ka yang jadi navy tu...aku pernah jumpa zai tak ingat dah bila taun...kawan aku kawen dgn kawan suami dia, so, dia ada...masa tu.. suami kawan aku tu doktor kat yan, suami dia doktor kat Hspital Alor Setaq...zai ms tu jadi suri rumah, dok ngan mentua...jaga anak...seblm tu dia keja,buka kedai apat tah...tak ingat...tak sangka jmpa dia ms kenduri kat Perlis tu....tergelak besaq...syok jumpa kawan lama...dok trbayang juga muka hang..he..he

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by yong77 on Mon Feb 22, 2010 4:47 pm

ni dia ka nz.... kenai la

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Ada sapa-sapa ingat atau kenai lagi geng ni???

Post by Sponsored content Today at 7:28 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum