FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

tabik aku dgn depa nih

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

tabik aku dgn depa nih

Post by SidiA on Tue Dec 29, 2009 3:49 pm







tadi aku sempat shoot time depa turun dari ataih dgn laju nya.....itu ja yg dan aku tembak pun...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Dec 29, 2009 4:31 pm

tanpa depa tak berkilat laaa.. klcc.. gua pun salute beb!! bukan sebarang orang buleh buat keja tuh...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by SidiA on Tue Dec 29, 2009 4:31 pm

itu aa...akudok dlm tu pun gayat...ini pulak depa dok luaq...sempoi jaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Dec 29, 2009 4:34 pm

eeeiiii.. kalau aku kaa.. heheheeh.. tak pa lah incik... saya pi caghi gheja lain lahhhh.. gayat!! aku dulu kena pi training kat bloomberg.. saja aar... pi jalan kat bridge tuh.. alahai... member ajak cross.. idok le akuuuuu.. seriau!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by SidiA on Tue Dec 29, 2009 4:46 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:eeeiiii.. kalau aku kaa.. heheheeh.. tak pa lah incik... saya pi caghi gheja lain lahhhh.. gayat!! aku dulu kena pi training kat bloomberg.. saja aar... pi jalan kat bridge tuh.. alahai... member ajak cross.. idok le akuuuuu.. seriau!!
ahhha...bridge ht hampa naik tu tingkat bawah punya...dia ada 2 lapih.....waktu training kebakaran tuh....kami naik ht lapih ataih....nmpak klcc goyang2.....duk betui2 kt pusat twin tower.....lagi la ngeri...hg baru p tingkat 41/42 jaa....kena mcm aku 1st sampai dulu.....tingkt 56 wehh...tk berani dok tepi tingkap.... Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Dec 30, 2009 10:43 am

tu laaa.. aku tak berani dok tepi tingkap!! eeii.. ngeri2... ingat lagi .. aku pi training bloomberg.. balik kena ragut.. tersungkoq!! habih luka2!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by MetSanglang on Wed Dec 30, 2009 10:47 am

ni kalau taku gayat,hang jalan nak masuk klcc tu hang pakai la tongkat,boh ryban 1,buat2 cam buta,hang pejam la mata,kalau org tanyat hang cakap la"GAYATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT"

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Dec 30, 2009 11:04 am

MetSanglang wrote:ni kalau taku gayat,hang jalan nak masuk klcc tu hang pakai la tongkat,boh ryban 1,buat2 cam buta,hang pejam la mata,kalau org tanyat hang cakap la"GAYATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT"

hat tu bukan GAYATTTTT.. nama dia... hat tu GILAAAAAAA!! Razz

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by SidiA on Thu Dec 31, 2009 2:33 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:tu laaa.. aku tak berani dok tepi tingkap!! eeii.. ngeri2... ingat lagi .. aku pi training bloomberg.. balik kena ragut.. tersungkoq!! habih luka2!!
biaq beteyyyy.......seganaih2 hang pun kena jugak....hg ligan ka dak wehhh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Dec 31, 2009 3:24 pm

nak ligan apa nya.. dia naik moto... aku jalan kaki!! habih berdarah.... luka habih kaki tangan... mamat tu siap juai ic aku lagi... masa aku nak register my first baby... tiba2 aku dah ada 3 anak dah!!! laki pulak nama lain!! terkejut beruk laki aku!! hahahahaha.. kata anak dara kannnn.. mai mana plak anak sampai 3?!! siap orang kat pej. pendaftaran tu kata.. kadang mmg depa tipu.. habaq tak kawin lagi.. kughang ajaq sungguh!!! aku repot polis aarr... masa kena pun mmg laa dah buat report polis.. tapi nama tu still ada dalam aku punya detail kat pej. pendaftaran.. depa tak bleh delete lagi.. aku kena bawak pi pej. pendaftaran kat aloq staq... sampai laa nih tak settle lagi..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by shaifulanuar on Thu Dec 31, 2009 3:48 pm

nasib baik kak xkena tukaq kerakyatan noo...kawan kita nk jd warganegara burma,,,hat tu la hat kira kedarah ja tu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Dec 31, 2009 3:53 pm

shaifulanuar wrote:nasib baik kak xkena tukaq kerakyatan noo...kawan kita nk jd warganegara burma,,,hat tu la hat kira kedarah ja tu

hahahahaah!! takat laa dak lagi laaaa.. menten rakyat malaysia lagi!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by shaifulanuar on Thu Dec 31, 2009 4:00 pm

SELAMAT tahun baru kak,,,,makin comei la hendaknyaaaa

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Dec 31, 2009 4:03 pm

selamat tahun baru jugak!! wave

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by SidiA on Thu Dec 31, 2009 6:52 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:nak ligan apa nya.. dia naik moto... aku jalan kaki!! habih berdarah.... luka habih kaki tangan... mamat tu siap juai ic aku lagi... masa aku nak register my first baby... tiba2 aku dah ada 3 anak dah!!! laki pulak nama lain!! terkejut beruk laki aku!! hahahahaha.. kata anak dara kannnn.. mai mana plak anak sampai 3?!! siap orang kat pej. pendaftaran tu kata.. kadang mmg depa tipu.. habaq tak kawin lagi.. kughang ajaq sungguh!!! aku repot polis aarr... masa kena pun mmg laa dah buat report polis.. tapi nama tu still ada dalam aku punya detail kat pej. pendaftaran.. depa tak bleh delete lagi.. aku kena bawak pi pej. pendaftaran kat aloq staq... sampai laa nih tak settle lagi..
kes ni yg aku cepat naik angin dgn penyangak nih....pantang sungguh... atwitsend atwitsend

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by mailsnsb_2 on Sat Jan 02, 2010 8:21 pm

bini aku penah gak kena rompak pakai parang..lama mana fobia tgk geng nepal, indon n bangla ni...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by rona on Sat Jan 02, 2010 8:53 pm

hmmm .. dengar creta gaji depa cukup menawan ... tapi bukan semua org leh buat ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by SidiA on Sat Jan 02, 2010 9:41 pm

mailsnsb_2 wrote:bini aku penah gak kena rompak pakai parang..lama mana fobia tgk geng nepal, indon n bangla ni...
ni menatang tk guna ni....mai tempat org buat menyusah orang ja...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by MetSanglang on Mon Jan 04, 2010 8:55 am

ni jangan emosi sangat D,sian depa nak caghi makan...........................EEiiiiii hareeem sungguh pelaq2 ni, hantaq ja semua balik,kaghut ja dok simpan pelaq2 ni,compom salah! bagi hukluman beghat ja,,,,,,,........lejeyyyyyyyyyyyy sungguh

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by mat syah_sanglang on Mon Jan 04, 2010 1:09 pm

met !kalau orang malaysia yg rompak,peras ugut puak2 indon tu kita nak hantar depa balik mana pulak met hoi..co hang habaq mai kat aku..

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by shaifulanuar on Tue Jan 05, 2010 6:53 am

hantanq pi keja kolam udang kerpan dak pun kutip teloq itek din joget...oh ya din joget.jom pi kedai dia

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by SidiA on Tue Jan 05, 2010 8:18 am

mat syah_sanglang wrote:met !kalau orang malaysia yg rompak,peras ugut puak2 indon tu kita nak hantar depa balik mana pulak met hoi..co hang habaq mai kat aku..
buh ja hudud.....tapi hudud tkdak...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by mohdfaridg on Tue Jan 12, 2010 10:39 am

KALU DAPAT TANGKAP AKU BUAT AYAK ASSAM MAMAT TU.....

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by ajaiTM on Sat Feb 20, 2010 9:10 am

MetSanglang wrote:ni jangan emosi sangat D,sian depa nak caghi makan...........................EEiiiiii hareeem sungguh pelaq2 ni, hantaq ja semua balik,kaghut ja dok simpan pelaq2 ni,compom salah! bagi hukluman beghat ja,,,,,,,........lejeyyyyyyyyyyyy sungguh
sabaq amit... pelaq puak ni... bulih kat aku...aku tanjai mampuih.... haram zade....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by SidiA on Tue Feb 23, 2010 6:51 am

ahahhahaha.......ganaih geng SMKAH nih.......mau lumat orang depa pakat buh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tabik aku dgn depa nih

Post by Sponsored content Today at 1:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum