FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

PANORAMA SMKAH-2009

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by caca@bijak on Sat Aug 22, 2009 6:30 am

Betoi kata met...boh la gambar baru syok ......ya k aya ingat,time zaman adik angkat mengangkat .....aruah adalah adik angkat k aya...masa dapat berita tu memanglah sedih...p boh gambar chek..sekarang mesti k aya boleh cam kalau tengok ..jangan dok tiru depa tu sudah..takut ngan rupa sendiri...kan..met...kan..... :evil:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by Admin on Sat Aug 22, 2009 6:55 am

lemontree95 wrote:memang smah dah byk berubah..dah banyak beza...budak yang dok asrama pun semua budak2 baik...spek tebai 4inci...tak macam kita dulu2...klau pecah masuk kantin mak jah,bukan takat ayam.,ikan tongkoi,ikan jeket pun balaih...robinhood asrama ni turun temurun dari era oun tok mud,paklah tani,die longkang,zamri dahi, sampai ler ke era chot jabi..lepas tu dah tak dak dah rasanya pasai smua..budak2 baik dok asrama tu....buat kak aya(caca), ingat lagi ka kat arwah man keling...ni best fren aku ni....mai la kita sedekah al-fatihah kat arwah man keling....
Adik pokok limau.....p la perkenalkan diri kt salam perkenalan nuuuu...dan ikut format2 nyee...mcm abang2 n akak2 nuuu....baru ada sikit2 info yg buleh buat kami teka..sapa adik limau nih....sungguh kami tk ingat....kami dh tua...hik hik hik hik.... afro lol!

~Admin giLo kuasO.....
ado kuaso ototmen


Last edited by Admin on Sat Aug 22, 2009 7:21 am; edited 1 time in total

_____________________________________________
Masuk jgn tk masuk....tkdak sapa nk marah...dalam ni tkdak bentayan...hikhikhik...Kasi suma heppy...Kasi suma suka....baru la syiOOkkkk....~~AKU GILO KUASOOOOOOOO.....

Admin
Admin

Posts : 22
Reputation : 1

http://smkah.forumotion.com

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by SidiA on Sat Aug 22, 2009 6:57 am

caca@bijak wrote:Betoi kata met...boh la gambar baru syok ......ya k aya ingat,time zaman adik angkat mengangkat .....aruah adalah adik angkat k aya...masa dapat berita tu memanglah sedih...p boh gambar chek..sekarang mesti k aya boleh cam kalau tengok ..jangan dok tiru depa tu sudah..takut ngan rupa sendiri...kan..met...kan..... :evil:
betu kata kak caca......kak hang ni kalau hg nk tau pkok limau aaiii...dia ni ada masalah Otak sikit nih...tu yg kena perkenai elok2...buh gambaq bagi clear....kalau dak dia lupa hehehehheheh......

ampun kak caca... afro lol! :flower:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by hisham on Thu Dec 10, 2009 4:19 pm

akulah manusia pertama register masuk asrama tu, walaupun rumah hanya 1km dari sekolah, kalau x salah tahun 1985 , mula mula asrama tu di bukak, warden cikgu zamri (misai tebai). Nostalgia betui tgk gambaq ni, terima kasih pada yg boh gambaq ni, membangkitkan balik kenangan silam dan mengingatkan aku pada kwn kwn lain yg entah di mana,

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by hisham on Thu Dec 10, 2009 4:23 pm

Smile

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by SidiA on Sat Dec 12, 2009 6:53 am

hisham wrote:akulah manusia pertama register masuk asrama tu, walaupun rumah hanya 1km dari sekolah, kalau x salah tahun 1985 , mula mula asrama tu di bukak, warden cikgu zamri (misai tebai). Nostalgia betui tgk gambaq ni, terima kasih pada yg boh gambaq ni, membangkitkan balik kenangan silam dan mengingatkan aku pada kwn kwn lain yg entah di mana,
huh....power betui la bang.....kami geng 1974 time tu baru derjah 5 tuuu....kalau met_sanglang dgn caca beringuih lagik.....kalau geng 75,76,77 dan ke atas...dok pakai pempes lagi time tu...hik hik hik hik....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by Khairi on Sun Dec 13, 2009 12:38 am

hisham wrote:akulah manusia pertama register masuk asrama tu, walaupun rumah hanya 1km dari sekolah, kalau x salah tahun 1985 , mula mula asrama tu di bukak, warden cikgu zamri (misai tebai). Nostalgia betui tgk gambaq ni, terima kasih pada yg boh gambaq ni, membangkitkan balik kenangan silam dan mengingatkan aku pada kwn kwn lain yg entah di mana,
Gambaq ni hasil usaha Cikgu Asrul, dia la jadi warden asrama SMKAH, cengei mcm pak mi Janggut jugak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 6:10 am

Khairi wrote:
hisham wrote:akulah manusia pertama register masuk asrama tu, walaupun rumah hanya 1km dari sekolah, kalau x salah tahun 1985 , mula mula asrama tu di bukak, warden cikgu zamri (misai tebai). Nostalgia betui tgk gambaq ni, terima kasih pada yg boh gambaq ni, membangkitkan balik kenangan silam dan mengingatkan aku pada kwn kwn lain yg entah di mana,
Gambaq ni hasil usaha Cikgu Asrul, dia la jadi warden asrama SMKAH, cengei mcm pak mi Janggut jugak.
tengok muka pun dh takut dh hehehehhe....tapi cikgu own sporting dgn kami yg tua2 nih......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by Khairi on Sun Dec 13, 2009 7:39 am

Dgn kita lain la, bdk2 takut kat dia

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 12:33 pm

Khairi wrote:Dgn kita lain la, bdk2 takut kat dia
dia jgn dok buat sansen dgn kita...pasai kita pun sansen ehheheh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by ajo on Sat Jan 16, 2010 4:27 pm

makin cantik sekolah kita...

ajo
Kawan Baloq Liat

Scorpio Posts : 12
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: PANORAMA SMKAH-2009

Post by Sponsored content Today at 3:05 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum