FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Caca pulak masuk wad

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by SidiA on Thu Jan 07, 2010 3:03 pm

Khairi wrote:
rona wrote:hahahahaha .. sat, aku nak gelak sambil gulin gulin kat ruang tamu kat umah aku nie ... hahahaha .. padan muka botak ....
gelak kat org lak abg bonzai ni ...
hak hak hak........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by SidiA on Thu Jan 07, 2010 3:04 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:mana blehhhh... aku dok kampung jaaaa.. keleboq banyakkkkk... 'ai' kan elejik dengan keleboqqqq... eheheheheheheh... kami lari kot bataih bendang... larat ka nak ligan??!! hak! hak! hak!!!
eeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii...kalau mcm tu ai kensel laaa....ai takut salit...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Jan 07, 2010 4:37 pm

SidiA wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:mana blehhhh... aku dok kampung jaaaa.. keleboq banyakkkkk... 'ai' kan elejik dengan keleboqqqq... eheheheheheheh... kami lari kot bataih bendang... larat ka nak ligan??!! hak! hak! hak!!!
eeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii...kalau mcm tu ai kensel laaa....ai takut salit...

eeeiiiii!! ghasa cam nak lepuk jaaaaa...

kak aya... apa habaq wei? sihat dah ka? aku nampak nama hang dok ada tuh.. masuk baca kaa.. tak larat nak bekelai dengan kami? hang gheja dah ka nih? kaa still mc??

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by SidiA on Thu Jan 07, 2010 5:10 pm

hari tu dia kata MC sampai 8hb....sian kt dia...semoga dia bertambah kuat dan makin sihat.....lepaih ni buleh tambah anak lagi....... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by caca@bijak on Thu Jan 07, 2010 5:19 pm

lejey hang qeja cerita buat anak....alhamdulillah aku dah sihat terima kasih atas doa hampa semua...kiah / met sorry la aku tak angkat call hampa..aku tak larat sangat masa tu..lepas khai datang melawat aku dapat radang hati / masalah paru2 penyembab aku tak leh bernafas so aku dok ICU 2 hari..mujuq tak padam ... rupanya baru teringat sebab aku ada kawan2 yang smua standart tok siak dok doa kat aku...tu yang cepat c hat....senin ni aku start qeja la...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Jan 07, 2010 5:24 pm

caca@bijak wrote:lejey hang qeja cerita buat anak....alhamdulillah aku dah sihat terima kasih atas doa hampa semua...kiah / met sorry la aku tak angkat call hampa..aku tak larat sangat masa tu..lepas khai datang melawat aku dapat radang hati / masalah paru2 penyembab aku tak leh bernafas so aku dok ICU 2 hari..mujuq tak padam ... rupanya baru teringat sebab aku ada kawan2 yang smua standart tok siak dok doa kat aku...tu yang cepat c hat....senin ni aku start qeja la...

Astaghfirullah... sampai masuk ICU ka... ish.. sorry laa na.. aku tak dan nak pi melawat hang... aku mmg tak balik kg langsung dua tiga minggu nih... nih dah balik Shah Alam kaaa... ada kat kampung lagi?

hehehehe... ayat hat kat penghujung.. yang paling aku suka tuhhhhh... kawan2 standat tok siak tuuuu.. main kaaaaa.... kikikikikik... dalam tak larat tu dan lagi pekena!! hahahahahah!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by caca@bijak on Thu Jan 07, 2010 5:33 pm

kat shah alam dah ...keluaq ja ward ari tu terus balik c ni anak2 sek wei...hang bila nak mai KL jumpa ngan kami semua..kalau hang mai c ni kita buat satu perjumpaan gempak pulak...syok no...pakat lawan sekeh kpala..nak-nak pulak kepala tak dak rambut baru dia tau....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Jan 07, 2010 5:44 pm

aku tatao lagi bila nak buleh turun sana plak... nnt bila2 turun sana aku pi jumpa hang... ok wei.. hang take care kay... aku nak balik dah.. boss aku soh balik dulu... dia lambat lagi katanya nak balik... so.. aku pun nak 'men'ciaokan diri lah nih... so.. ok.. bila2 kita jumpak.. kasi luku itu kapla botak!! hahahahahaha!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by SidiA on Thu Jan 07, 2010 6:36 pm

lejey hampa...dlm duk sakit....dan lagi pakat buh brader pala botak tuh...kesian din karpan ...depa pakat nk luku hang.... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by MetSanglang on Fri Jan 08, 2010 9:04 am

woih dan lagi nak kalih pi kat org lain,ni kami pakat nak bubohhh hang la wei.............yang hang pi dok tala kat din tu pasai pa..............ni yang jai pun satu lagi mangsa nak kena boh............dapat ibu blah ganu nu jadi mandom plek,buat dok sengap takmau nak ghabung cam dulu............pasai pa tak tau...........buang tebiat pa!pak Bun adik dia pun jadi mandom gak..............tak bayang bil kot,line kena potong............laghi habih anak beghanak depa!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Jan 08, 2010 9:08 am

MetSanglang wrote:woih dan lagi nak kalih pi kat org lain,ni kami pakat nak bubohhh hang la wei.............yang hang pi dok tala kat din tu pasai pa..............ni yang jai pun satu lagi mangsa nak kena boh............dapat ibu blah ganu nu jadi mandom plek,buat dok sengap takmau nak ghabung cam dulu............pasai pa tak tau...........buang tebiat pa!pak Bun adik dia pun jadi mandom gak..............tak bayang bil kot,line kena potong............laghi habih anak beghanak depa!!!!!!!!

ahhhahahahh!! yang amet nih... daghi haghi tu tak puaih hati kat anak2 beghanak pak lang!! habih semua jadi mandom!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Caca pulak masuk wad

Post by Sponsored content Today at 3:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum