FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Selamat Pagi SMKAH

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Wed Jan 06, 2010 7:33 am

shaifulanuar wrote:lapaqqqqqqqq
aku dh kenyang dh sikit...makan roti pat sagi tadi....ada ber tin tin kt opis aku..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Wed Jan 06, 2010 10:00 pm

hmmmm

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Thu Jan 07, 2010 11:47 am

roti pat sagi ja??????? patotla rona xrajin pi situ,,,,mau kebuloq dia kalau menu tu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Thu Jan 07, 2010 12:00 pm

kalau aku pi makan pun, tak pi makan kat upis dia tu .. upis dia ada roti 4 segi ja .. bek aku pi makan kat a&w ka, manhattan fish ka, kfc ka, mek d ka, asian foodcourts ka, little penang ka ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Thu Jan 07, 2010 12:03 pm

hah tu dia tgk la napsu makan dia,,,,,tu mau ka xsenget baih

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Thu Jan 07, 2010 12:08 pm

wei mangkaq ... bukan semua kedai tu aku masuk serentak .... tu nama nama kedai yg selului aku dok pi ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Thu Jan 07, 2010 12:12 pm

oooooo ya ka ingat pi tutoh semua dlm kedai tu heeeee jgn la mare...mlm ni ai nk pi downtown cheras sat no

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by Khairi on Thu Jan 07, 2010 2:39 pm

rona wrote:kalau aku pi makan pun, tak pi makan kat upis dia tu .. upis dia ada roti 4 segi ja .. bek aku pi makan kat a&w ka, manhattan fish ka, kfc ka, mek d ka, asian foodcourts ka, little penang ka ...
mmmmmmmmmm, cerita bab makan, semua kedai, restoran, cafe dia dah terjah no ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Thu Jan 07, 2010 2:53 pm

rona wrote:kalau aku pi makan pun, tak pi makan kat upis dia tu .. upis dia ada roti 4 segi ja .. bek aku pi makan kat a&w ka, manhattan fish ka, kfc ka, mek d ka, asian foodcourts ka, little penang ka ...
ada lagi la...biskut meri... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Jan 07, 2010 4:57 pm

SidiA wrote:
rona wrote:kalau aku pi makan pun, tak pi makan kat upis dia tu .. upis dia ada roti 4 segi ja .. bek aku pi makan kat a&w ka, manhattan fish ka, kfc ka, mek d ka, asian foodcourts ka, little penang ka ...
ada lagi la...biskut meri... Smile Smile

hermmm... aku tak reti laaaaa.. makan omputih2 ni semuaaaa... orang kampung laaa katakan... tak penah ghasa punnnnnnnnn.... Smile Smile

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Thu Jan 07, 2010 5:06 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:kalau aku pi makan pun, tak pi makan kat upis dia tu .. upis dia ada roti 4 segi ja .. bek aku pi makan kat a&w ka, manhattan fish ka, kfc ka, mek d ka, asian foodcourts ka, little penang ka ...
ada lagi la...biskut meri... Smile Smile

hermmm... aku tak reti laaaaa.. makan omputih2 ni semuaaaa... orang kampung laaa katakan... tak penah ghasa punnnnnnnnn.... Smile Smile
oiii...takkan tk penah makan roti pagi dgn ruti meri....piiiiraaaaahhhh...dulu haluih2 dok buat buboq...hehehe

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Jan 07, 2010 5:29 pm

takat ruti pat sagi ngan ruti meri tu tau laaaaa!! nuuuuuuu.. hat disenaraikan di ataih nuuuuuuuuuuuuu... tak penah ghasa!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Thu Jan 07, 2010 6:31 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:takat ruti pat sagi ngan ruti meri tu tau laaaaa!! nuuuuuuu.. hat disenaraikan di ataih nuuuuuuuuuuuuu... tak penah ghasa!!
kalu lagu tu...ai pun sama.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Fri Jan 08, 2010 6:27 am

en rona kan mai kutub utara,,,tu yg makan salmon pish,kentaki,mek d,,,kan makhluk kat sana habitat dia gitu,,,tgk la discovery chanel tu kan hehehee

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Fri Jan 08, 2010 10:54 am

amboiiiiii

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Mon Jan 11, 2010 6:53 am

kan kan kan betoi kan cekkkkkkkk lapaqqqqqqqqqqqqqqqqq

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Tue Jan 12, 2010 11:26 pm

dah kenyang .. .... ops .. dah pagi nie .. nak kena sarapan sat lagi

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Wed Jan 13, 2010 6:24 am

eerrkkk slmt pg cikgu cikgi cek yg rajin ni melapor diri,,,,nk mola musim buah dh ni,,,pida pun kira nak amik padi dh,,

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Wed Jan 13, 2010 7:52 pm

apa ? musim buah ? buah apa ? sapa ada dusun ? mai saya nak pi serang ... hehehehe .... pida musim amik padi dah ka ? kompom cik ahmad sibuk dok basuh mesin padi ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by MetSanglang on Wed Jan 13, 2010 8:00 pm

anak menakan dia saja yang takmau dah main miang mesin padi...........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Wed Jan 13, 2010 8:03 pm

anak menakan dia dok sembang kemaih kat shahab nuuu .... biasa la .. dah guna hilux ...

aku call pun la nie tak jawab, sms lagi la ... depa dah jd manaja kot .. aku nie tahab dreba ja ... mana ada kelaihhhhhh

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Tue Jan 19, 2010 6:12 am

rona wrote:anak menakan dia dok sembang kemaih kat shahab nuuu .... biasa la .. dah guna hilux ...

aku call pun la nie tak jawab, sms lagi la ... depa dah jd manaja kot .. aku nie tahab dreba ja ... mana ada kelaihhhhhh
hang sedaq pun hang sapa....baru hg tawwww......aku plak tahap apa weh....keja kilang jaaa...naik mutu jaaa....ada keta plak bolbo berkarat jaa...dah la bekarat...reput plak tu huk huk huk huk..


selamat pagi SMKAH....hari dan esok aku off.....aku nk rehat lagi...demam aku masih tk kebah2 lagik.... Day Dreaming

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by Khairi on Tue Jan 19, 2010 2:46 pm

SidiA wrote:
rona wrote:anak menakan dia dok sembang kemaih kat shahab nuuu .... biasa la .. dah guna hilux ...

aku call pun la nie tak jawab, sms lagi la ... depa dah jd manaja kot .. aku nie tahab dreba ja ... mana ada kelaihhhhhh
hang sedaq pun hang sapa....baru hg tawwww......aku plak tahap apa weh....keja kilang jaaa...naik mutu jaaa....ada keta plak bolbo berkarat jaa...dah la bekarat...reput plak tu huk huk huk huk..


selamat pagi SMKAH....hari dan esok aku off.....aku nk rehat lagi...demam aku masih tk kebah2 lagik.... Day Dreaming
sedih la aku dengaq, sorang dreba, sorang bolbo karat, ihhhh, hampa caya ka semua ni, drama minggu ini ja ni ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Wed Jan 20, 2010 3:49 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:anak menakan dia dok sembang kemaih kat shahab nuuu .... biasa la .. dah guna hilux ...

aku call pun la nie tak jawab, sms lagi la ... depa dah jd manaja kot .. aku nie tahab dreba ja ... mana ada kelaihhhhhh
hang sedaq pun hang sapa....baru hg tawwww......aku plak tahap apa weh....keja kilang jaaa...naik mutu jaaa....ada keta plak bolbo berkarat jaa...dah la bekarat...reput plak tu huk huk huk huk..


selamat pagi SMKAH....hari dan esok aku off.....aku nk rehat lagi...demam aku masih tk kebah2 lagik.... Day Dreaming
sedih la aku dengaq, sorang dreba, sorang bolbo karat, ihhhh, hampa caya ka semua ni, drama minggu ini ja ni ...

takdak drama la weii .. betuii ... memang benar benar kejadian, bukan cobaan ..... Not talking

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by azam on Wed Jan 20, 2010 8:24 pm

hai moning amboi sakan no dok leh kata kat aku noh n mat misai tebai jgn dok loklaq na Smile

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by Sponsored content Today at 3:05 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum