FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Selamat Pagi SMKAH

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Dec 30, 2009 10:25 am

pergh.. siap ulam daun kentot tuhhhhh!! lahaiii... aku pun teringat arwah mak... nak makan lagu tuh.. time dia ada dulu jaaa... makanan pun dah makin pupus kan? especially resepi lama2.. orang sekarang errr.. macam aku laaaa.. dah tak tau nak buat dah!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Wed Dec 30, 2009 10:06 pm

SidiA wrote:sedap nya menokok menambah kat ai....caiittt...

sapa yg menokok tambah tu ? kejam sungguh depa

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Wed Dec 30, 2009 10:08 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:ala.. incik rona dengan incik shaifulanuar depa gheja tempat glamer2.. tu yang jadi lagu tu.. kita gheja kot dalam kampung saja... makan kedai kopi kampung jaaaaaaaaaaaaaaa.... mana laaa nak kenai apa ke namanya... man hattan? haa.... tak kenai aih...

tu la .... depa reja tempat elit, tempat glemer .. dah tu la nie lak,ada bolbo ... wow .. bolbo tu ... tapi padan la dengan badan dia .. nek bolbo... baru celuih

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Wed Dec 30, 2009 10:11 pm

shaifulanuar wrote:boh ubi sama bg empuk,,,,ikan lebih kit bg maneh,,,emmm boh ulam daun kentot bg rona mkn buang angin..

isk .. wei nott .. la ni tak makan daun kentot pun takpa .. kentot dok elok ja la nie ...

tadi petang kan .. makan kat kedai, apa tah nama dia .. kat dlm JJ au2, makan fetucinni green curry chicken, wow ... terangkat beb .. memang sedap ... esok malam nak pi lagi ... lunch nak serang ikan bakaq kat belakang istana.

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Thu Dec 31, 2009 2:14 pm

rona wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:ala.. incik rona dengan incik shaifulanuar depa gheja tempat glamer2.. tu yang jadi lagu tu.. kita gheja kot dalam kampung saja... makan kedai kopi kampung jaaaaaaaaaaaaaaa.... mana laaa nak kenai apa ke namanya... man hattan? haa.... tak kenai aih...

tu la .... depa reja tempat elit, tempat glemer .. dah tu la nie lak,ada bolbo ... wow .. bolbo tu ... tapi padan la dengan badan dia .. nek bolbo... baru celuih

eheeemmmmmmm...... Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Thu Dec 31, 2009 2:20 pm

hmmm ... lepas nie ada org tak kenai aku dah la .. tak sama padan dah la nie .. depa ada bolbo .. aku ada kancey ja ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Thu Dec 31, 2009 2:41 pm

rona wrote:hmmm ... lepas nie ada org tak kenai aku dah la .. tak sama padan dah la nie .. depa ada bolbo .. aku ada kancey ja ...
kancey p merket jaaa...nuuuu...hat masuk ladang kelapa sawit tk mau cerita....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Dec 31, 2009 3:09 pm

SidiA wrote:
rona wrote:hmmm ... lepas nie ada org tak kenai aku dah la .. tak sama padan dah la nie .. depa ada bolbo .. aku ada kancey ja ...
kancey p merket jaaa...nuuuu...hat masuk ladang kelapa sawit tk mau cerita....

errr... dia bawak stemron kaaa... gheta kebai masuk ladang?? ih.. ih... dasat... dasat..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Thu Dec 31, 2009 3:32 pm

tgk la baih bunga dia buleh mot tanah merah kak kiah oooiii,,,,low standet aihhh

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Dec 31, 2009 3:51 pm

hahahahahahahahahh!! sakannn.. sakan!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Thu Dec 31, 2009 3:57 pm

BOS KAK XDAK KA YG DOK MAIN INTERNET NI AAAAA

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Dec 31, 2009 4:03 pm

errr.. kami boss cuti!! yehaaaaaaaaaa!! kami laa bossnya!!!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Thu Dec 31, 2009 4:12 pm

ha ah .. baih kami mot tanah

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Thu Dec 31, 2009 6:30 pm

tengok gambaq avatar dia kak Kiyah aaiiiihhh.....org duk ataih jalan tat...dia buh dlm ladang jaa...relax jaa...itu la namanya kaya sakan dia..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by mailsnsb_2 on Fri Jan 01, 2010 5:06 am

boh pi la tajuk apa pun last sekali cerita pasai makan...rona jumpa pak mok mesti kuar pasai makan...sebenaqnyaaaa aku pun lapaqqqq jugak weyyyyy.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Fri Jan 01, 2010 10:12 pm

mailsnsb_2 wrote:boh pi la tajuk apa pun last sekali cerita pasai makan...rona jumpa pak mok mesti kuar pasai makan...sebenaqnyaaaa aku pun lapaqqqq jugak weyyyyy.
jom p kedai din karpan wehhh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by Khairi on Fri Jan 01, 2010 10:32 pm

SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:boh pi la tajuk apa pun last sekali cerita pasai makan...rona jumpa pak mok mesti kuar pasai makan...sebenaqnyaaaa aku pun lapaqqqq jugak weyyyyy.
jom p kedai din karpan wehhh...
wei, nak pi sama ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Fri Jan 01, 2010 11:30 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:boh pi la tajuk apa pun last sekali cerita pasai makan...rona jumpa pak mok mesti kuar pasai makan...sebenaqnyaaaa aku pun lapaqqqq jugak weyyyyy.
jom p kedai din karpan wehhh...
wei, nak pi sama ...
lalalalalallala.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by rona on Sat Jan 02, 2010 3:21 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:boh pi la tajuk apa pun last sekali cerita pasai makan...rona jumpa pak mok mesti kuar pasai makan...sebenaqnyaaaa aku pun lapaqqqq jugak weyyyyy.
jom p kedai din karpan wehhh...
wei, nak pi sama ...
lalalalalallala.....

hahaha ... mail ... takkan hang tak kenai dengan pak moq tu ... dia kuat makan ... makan makan makan dan makan .. tgk la badan dia

ni, hat dok joh joh tu, jgn dok bermimpi nak pi makan kat kedai din kapan tu ngan pak moq ... aku yg dok dekat ni pun, tak kesampaian lagi, kena lak la nie dia dah ada bolbo .. lagi la payah

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Sat Jan 02, 2010 9:37 pm

rona wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:boh pi la tajuk apa pun last sekali cerita pasai makan...rona jumpa pak mok mesti kuar pasai makan...sebenaqnyaaaa aku pun lapaqqqq jugak weyyyyy.
jom p kedai din karpan wehhh...
wei, nak pi sama ...
lalalalalallala.....

hahaha ... mail ... takkan hang tak kenai dengan pak moq tu ... dia kuat makan ... makan makan makan dan makan .. tgk la badan dia

ni, hat dok joh joh tu, jgn dok bermimpi nak pi makan kat kedai din kapan tu ngan pak moq ... aku yg dok dekat ni pun, tak kesampaian lagi, kena lak la nie dia dah ada bolbo .. lagi la payah
heheheh...hari ni tkdan aaa....lepas setel masak mihun n nasik impit+lontong+kuah kacang utk 40 org makan...huk huk huk huk.... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Mon Jan 04, 2010 1:13 pm

hehe set time kita serbu keramat

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by Khairi on Mon Jan 04, 2010 1:48 pm

SidiA wrote:
heheheh...hari ni tkdan aaa....lepas setel masak mihun n nasik impit+lontong+kuah kacang utk 40 org makan...huk huk huk huk.... Smile Smile[/quote]

Lepas ni kita pakat2 pi kat DINOUT d'Klasik pula, milik Sidi.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Tue Jan 05, 2010 6:30 am

oooo ada jugak ka..ok

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by SidiA on Tue Jan 05, 2010 8:11 am

ahhahahaha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by shaifulanuar on Wed Jan 06, 2010 6:45 am

lapaqqqqqqqq

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Pagi SMKAH

Post by Sponsored content Today at 5:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum