FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Badge Facebook

View previous topic View next topic Go down

Badge Facebook

Post by tOksiak on Wed Dec 23, 2009 9:55 am

kepada sesapa yg ada facebook...copy & paste link badge facebook hampa kt sini...nnt aku letakkan kt depan tu....aku mula dulu...


Mahamat Rasidi Abdullah

Create your badge

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by rona on Wed Dec 23, 2009 11:41 pm

cek tak reti ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by rona on Thu Dec 24, 2009 12:07 am

http://www.facebook.com/badge.php?id=1062216741&bid=1388&key=2027350212&format=png&z=1609930249

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by SidiA on Thu Dec 24, 2009 6:47 pm

tu dah reti...buleh la tuuuu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by rona on Thu Dec 24, 2009 10:30 pm

tapi awat tak kuar pun ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by SidiA on Thu Dec 24, 2009 10:41 pm

kt depan dh keluaq dh....hg kena letak mcm ni baru jadik...

pembuka dgn penutup kena ada IMG punya apa tah menatang tah...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by rona on Thu Dec 24, 2009 10:43 pm

tu yg aku tak reti ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by SidiA on Thu Dec 24, 2009 11:02 pm

rona wrote:tu yg aku tak reti ...
hg buat format mcm nk buh gambaq ja...copy link lepas tu paste kt icon nk buh gambaq kt ataih tu ja...tk pa laa....hg dh jadik dh....aku nk link pun dh cukup...aku nk susun kt depan sana sapa yg ada pesbuk...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by Khairi on Fri Dec 25, 2009 9:55 am

wei, hampa cerita apa ni, aku pun tak reti

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by munie on Fri Dec 25, 2009 11:15 am

sama le...kak munie pun tak paham....camne

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by din karpan on Fri Dec 25, 2009 12:18 pm

aku punya fb just search member name -din karpan...sure jumpa punya...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by rona on Fri Dec 25, 2009 6:02 pm

kami dok creta pasal nak pi makan kat kedai din kapan .. eh silap .. din karpan ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by Khairi on Fri Dec 25, 2009 9:24 pm

rona wrote:kami dok creta pasal nak pi makan kat kedai din kapan .. eh silap .. din karpan ....
wei, tunggu aku sama

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by SidiA on Fri Dec 25, 2009 9:32 pm

pasai makan siap suh tunggu tu heheheh....



kepada sesapa ada facebook......kt dlm tu kita buleh buat bagde semcm yg telah sy buat kt atas tuh......bila kita dh siap edit apa yg kita nak di dalam facebook tersebut....maka kita copy la html format dia dan paste kan la kt sini.....otometit dia akan jadi mcm kat atas tu.....format tu plak sy akan copy dan paste kan kt depan froum agar senang member nk masuk.....klik je badge facebook tu terus ada link terus ke website facebook.......


tkpa tkpa...kalau tk reti nk create tu...p katbadge facebook sy kat atas...kat bawah gambar tu ada tulih create your badge lepas tu klik ja....jadi anda akan dapat create benda tu.....buleh jugak nk letak kat mana2 blog pun....

tk paham buleh tanya lagik...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by rona on Fri Dec 25, 2009 11:21 pm

lagi tak paham

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by Khairi on Sat Dec 26, 2009 8:52 pm

atwitsend

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by rona on Sun Dec 27, 2009 12:37 am

ni ap a kes lak heriboi dok tarik rambut tu ? ada kutu ka ?

aklu dok makan cheezels nie ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by din karpan on Mon Dec 28, 2009 12:00 am

rona wrote:kami dok creta pasal nak pi makan kat kedai din kapan .. eh silap .. din karpan ....


cehhhh....kedai kecik sajaaa...buat malu saja dok crita dalam nii....
huhuhuu...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by SidiA on Mon Dec 28, 2009 6:11 am

chewaaahhh...tuan kedai dh bersuara...malu2 kucin plak.....itu la namanya pegiklanan......kawan2 dh tau...ok la tuuu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by rona on Mon Dec 28, 2009 1:23 pm

memang la kawan kawan dah tau, tapi tuan kedai tak buat jemputan rasmi lagi nie ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Badge Facebook

Post by Sponsored content Today at 7:23 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum