FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Planning Familyday thn 2010

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by MetSanglang on Wed Dec 30, 2009 9:12 am

mejelis jadi syok lagi tanpa syak wasangka laki/bini.........masa perjumpaan ari tu aku ghasa macam pejumpaan adik beghadik ooo.........tolong menolong ,gotong royong....becheghita kisah2 masa dok nakai dulu.......best la tak sedaq sampai 3 pagi o,hat tu la yang dok menguatkan azam kami nak buat lagi thn depan,tak gitu Sidi,Khairi,Aya............?!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by SidiA on Thu Dec 31, 2009 2:38 pm

MetSanglang wrote:mejelis jadi syok lagi tanpa syak wasangka laki/bini.........masa perjumpaan ari tu aku ghasa macam pejumpaan adik beghadik ooo.........tolong menolong ,gotong royong....becheghita kisah2 masa dok nakai dulu.......best la tak sedaq sampai 3 pagi o,hat tu la yang dok menguatkan azam kami nak buat lagi thn depan,tak gitu Sidi,Khairi,Aya............?!
betui betui betui....tain depan buat kopi bekaih besaq lagik.....haahhaha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by caca@bijak on Thu Jan 07, 2010 6:17 pm

amboi lapar ayaq kopi had cik om jari manis bancuh sedapppp....campor dok bau asap rokok daun hang pulak ... boh pulak ngan angin dingin tepi laut..tudia nikmat hidup betoi...sekali skala benda2 mcm ni perlu gak di selit dalam dairi hidup kita semua...enjoy ngan keluarga rasa cm len ..ngan kawan opis cm len ngan kawan2 satu kpala cm len ....jom lah kita ukir semula kenangan cam zaman sek kita dolu2....masih belum terlambat....JOM KITA GEMPAK KAN TAHUN 2010....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by MetSanglang on Tue Jan 12, 2010 7:52 am

gempak jangan tak gempak,hahhahah,,,,,,,ghasa2 tempat man kita nak celapak...................??????? thinking Day Dreaming atwitsend Talipon

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by shaifulanuar on Tue Jan 12, 2010 1:11 pm

kita buat belah utara pulak la,,,,,,,

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by SidiA on Wed Jan 13, 2010 11:30 pm

kami nk try belah perak la.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by Khairi on Fri Jan 15, 2010 7:31 am

Lagu ni la, buat tang mana pun, kalau kita plan awai2, pakat2 pi la, kita cari time cuti berkembar @ cuti sekolah, ok dak, ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by SidiA on Fri Jan 15, 2010 2:56 pm

ok sangat la tu....rasa elok time cuti sekolah...bleh lajak balik kampung sekali.....atau dari kampung mai jumpa kawan2...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by hisham on Fri Jan 15, 2010 5:41 pm

tang mana dan bila, saya sokong, nak join taun ni

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by ajo on Sat Jan 16, 2010 5:17 pm

Boleh sama ikut kot..junior la ..

ajo
Kawan Baloq Liat

Scorpio Posts : 12
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by SidiA on Mon Jan 18, 2010 9:38 pm

sapa2 pun buleh.....nnt bg pakat2 hilang lorat sat....maklom la anak2 baru masuk sekolah...tu yg kelam kelibut sgt tuh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by Khairi on Tue Jan 19, 2010 2:51 pm

Mai, sapa2 pun boleh join, bawa pi kawan2, senoir ka, junior ka, tak dak masalah nyer ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by tOksiak on Sun Mar 07, 2010 1:53 am

refer kat sini.....memang dah jadi....


http://www.facebook.com/RasidiA#!/event.php?eid=319867800909

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Planning Familyday thn 2010

Post by Sponsored content Today at 12:40 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum